בצלאל !!

Smiled

New member
אוקיי...הבנתי שכן

לפי האתר הזה www.natiraviz.coo.co.il בכל מקרה, תודה

את קרועה!!!../images/Emo184.gif

את שואלת ועונה בעצמך?!
אם לפחות היית עונה נכון
בצלאל=ג'רי?! שניהם דמויות!! איך זה יכול להיות???? ג'רי זה נתן!!!!!!!!!!!! דההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את רוצה להגיד לי שאת לא מכירה את נתן רביץ?????.

Taeir

New member
אם בר מדברים על נתן...

אז יש הזדמנות להחמיא על המשחק המעולה, וכמובן...על היופי, הבן אדם מדהים. וזאתי שנעלבה ממנו.. אני יכולה להבין אותו, בטח הרבה מתקשרים ומציקים, הוא רוצה את הפרטיות שלו, תחשבי שאת לא היחידה שמתקשרת ורוצה להחמיא...אני בטוחה שהוא לא התכוון להעליב. מקווה שהבנת אותי, חבל ככה שסתם יש לך עכשיו רגשות כאלה ואת מרגישה שהוא מגעיל. צ'או

Taeir

New member
מילואים סדרה מדהימה...

הסדרה הכי יפה כרגע בטלוויזיה, סוף סוף סדרת המשך ל"טירונות". חוץ מזה שגם השחקנים מעולים! אחד אחד...הקאסט מעולה! אהבתי את המשחק של בצלאל, ג'רי ובנצי...וגם זה שמשחק את אביתר. אחלה סדרה...מחכה לפרק כל השבוע חח צ'או

אכן קאסט מדהים../images/Emo184.gif

פשוט לקחו את השחקנים הטופ שבטופ ושמו אותם ביחד!!! רעיון מעולה
הלוואי גם הפקות אחרות היו לומד מהאחים ברבש לקחת שחקנים אמיתיים ולא דומגנים שמתיימרים להיות שחקנים
(אהמ אהמ טלנובלה בעמה
)

גבוהית1

New member
בצלאל היקר

אממ.. אני עוד לא מכירה אותך רישמית ואין לי כ"כ מושג מי אתה אבל אני בטוחה כמו קודמי שאם נבחרת לשחק בסדרה "מילואים" אתה שחקן מוכשר ומדהים ונעבור לפסים אישיים יותר, בתך שהיא פרי בטנך, הנה בחורה מדהימה אשר מחזיקה שיר נפלא בחזקתה לעונג יהיה לי לקבל את השיר הנ"ל מידי ביתך (ואני אל מאמינה שאני עושה מעצמי צחוק ומתחננת ככה אבל אני משמ מתה על השיר)
פליז.. אבא שלך הוא המלך תביאי לי את השיר

למעלה