בצל - רעיל?
בזמן האחרון חברה שלי אמרה לי שאסור להחזיק בצל לאחר שנחתך, כי הוא נעשה רעיל(?!) ויש להשתמש בו רק אחרי בישול. כלומר אם חתכתי מהבצל כרבע לסלט - אסור להחזיק את השאר לשימוש בסלט של מחר, אלא רק לבישול. על פניו מודה שזה נשמע לי שטויות (כבר שנים אני אוכלת בצל בסלט ואני עדיין כאן
) רק שמדובר בבחורה רצינית... יש בזה איזה שהוא הגיון/אמת בפרסום?
בזמן האחרון חברה שלי אמרה לי שאסור להחזיק בצל לאחר שנחתך, כי הוא נעשה רעיל(?!) ויש להשתמש בו רק אחרי בישול. כלומר אם חתכתי מהבצל כרבע לסלט - אסור להחזיק את השאר לשימוש בסלט של מחר, אלא רק לבישול. על פניו מודה שזה נשמע לי שטויות (כבר שנים אני אוכלת בצל בסלט ואני עדיין כאן
