ברור לך שלי "לא מפריע" היכן את כן טועמת
אז אם יש מי שמוכן להכין ואת תוכלי לטעום,הנה המעדן:
שעועית מושרית,מיים מוחלפים,הרתחה,בישול עד ריכוך מלא.
תוך כדי מקפים קצף שנוצר מעל.
החלק הקובע"מרסקים בכל דרך את השעועית (מזלג,מוט וכו')
מוסיפים בעדינות מלח,פלפל שחור,שמן זית.לא להגזים.
קוצצים דק דק בצל חי ומוסיפים לשעועית.מערבבים.מתקנים תיבול.
יש המוסיפים את הבצל מטוגן-רק ציינתי לפרוטוקול.אצלי הוא חי,
והטעם של הבצל המתמזג עם טעמי המלח,פילפל ושמן זית-עושים את הטעם .שוב,בעדינות,כדי לא להמליח או שטעם השמן לא ישתלטו.