בצער רב וביגון קודר....

Cobe1982

New member
בצער רב וביגון קודר....

הריני להכריז על מותו בטרם עת של פורום `מלחמת המינים`... כבר 40 שעות מאז שהראה לאחרונה סימן חיים כלשהו, ואבדה כל תקווה למצוא בו מישהו... יהי זכרו ברוך.. זהו.

Cobe1982

New member
אז יאללה, בואו נשקם את הפורום!

רעיונות- לשרשר בהודעה חדשה!

Lanni

New member
ולך נשארה תקווה לגבי השירים שאת

מחפשת כל הזמן?
"ת'תקווה בלב נועל, עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל"

Cobe1982

New member
אז יאללה, להחיות אותו!

תביאי חברים, תפגיזי בשאלות, רעיונות, דיונים, דילמות... זה קל לומר שהפורום גוסס ולא לעשות כלום... יאללה, לשרשר! יוחזר הפורום לתחיה לאלתר! זהו.

מיטללל

New member
וואלה

כמעט מחקתי את ההודעה הראשונה שלך... עצבנה אותי
מחר אני אכתוב הודעה ארוכה ובה אפרט את מחשבותיי
אבל הפורום לא מת ולא גוסס. רק בתרדמת קלה. ההתעוררת תהיה מחר
וזו הבטחה.....

Lanni

New member
מה דעתכם על מפגשון פורום? ../images/Emo12.gif

אף אחד לא הציע.. אז אני אציע! היה אמור להיות לי מפגש פורום ז.שירים היום... נדחה ליעד לא מוגדר עדיין

TheWhiteTigris

New member
כל עוד

זה לא יהיה בסביבות ראש השנה או יום כיפור... מה לגבי סוכות? ככה התלמידים בנינו יהיו בחפש, ובמקביל לא נהיה ב"לחץ" אירגוני אה, ובבקשה לא לעשות את זה בבוקר!! אנשים *אהמ* לומדים *פסיכו' אהמ* רק לקראת הערב...

HyPeR SoNiC

New member
אממממממ

בכיף! רק תגידו מקום ושעה ואני שם!!! האמת היא שניסיתי עם אילנה כבר פעמיים לארגן משהו כזה.... ולא הלך אולי לך יהיה יותר מזל ממני בהצלחה!!! נ.ב. אם אתה צריך עזרה בארגון, רק תבקש

Lanni

New member
מי זאת אילנה? (ניק ולינק ../images/Emo13.gif)

קודם נראה אם יש בכלל ביקוש למפגשון

pain is MY love

New member
לדעתי

זה יכול להיות ממש סבבה אם נתארגן כמה אנשים אפילו אם לא נהייה חמולה ענקית זה יכול להיות ממש נחמד וכיף. רק תיקחו בחשבון שיש פה תלמידים ויש פה חיילים ויש םה מלש"בים *אהם* *אהם* שעוד מעט כבר יהיו חיילים... אז אולי בעצם תקופת החגים זה הזמן הכי טוב....

למעלה