אחלה! אז בראש השנה?
L Lanni New member 31/8/04 #21 כמו שהצעתי בפורום ניקול - חג המולד! (ניקול קידמן כמובן, אין צורך לומר)
H HyPeR SoNiC New member 31/8/04 #23 אבל זה חג נוצרי... אין חופש... לי זה לא מפריע אבל לחיילים ולתלמידים זה כן מפריע......
L Lanni New member 1/9/04 #24 זה היה בצחוק ../images/Emo13.gif ואפשר איזה סתם יום בערב.. לא חייבים חופש. אחרי שהחיילים חוזרים (6 ככה) לתלמידים לא נראה לי אמורה להיות בעיה אם זה מסתיים לפני 9, לא?
זה היה בצחוק ../images/Emo13.gif ואפשר איזה סתם יום בערב.. לא חייבים חופש. אחרי שהחיילים חוזרים (6 ככה) לתלמידים לא נראה לי אמורה להיות בעיה אם זה מסתיים לפני 9, לא?
L Lanni New member 1/9/04 #25 ../images/Emo32.gifראיתי שאין הודעה לכבוד שנת הלימודים הבאה עלינו (סופסוף) לטובה אז שיהיה לכל התלמידים שפה בהצלחה בשנה הקרובה, וכמו שאומרים אצלנו במשרד החינוך - "שתהיה לכם שנה לימודים פוריה" (תמיד הביטוי הזה העביר בי תחושת חלחלה חיחי)
../images/Emo32.gifראיתי שאין הודעה לכבוד שנת הלימודים הבאה עלינו (סופסוף) לטובה אז שיהיה לכל התלמידים שפה בהצלחה בשנה הקרובה, וכמו שאומרים אצלנו במשרד החינוך - "שתהיה לכם שנה לימודים פוריה" (תמיד הביטוי הזה העביר בי תחושת חלחלה חיחי)
ב בשלולית New member 1/9/04 #27 חיחחייח האמת שרציתי אתמול בדיוק בשעה שכתבת את ההודעה הזאת - או אולי קצת לפני כי לא ראיתי כזאת... לפתוח הודעה כזאת.. אבל בסוף לא ורציתי להגיד שזהווווו אין יותר "היום הראשון" בשבילי!! עבר ונגמרררר עכשיו רק לסיים את השנה הזאת... והכל יהיה אחלה! אז לכל התלמידים.. בהצלחה !!
חיחחייח האמת שרציתי אתמול בדיוק בשעה שכתבת את ההודעה הזאת - או אולי קצת לפני כי לא ראיתי כזאת... לפתוח הודעה כזאת.. אבל בסוף לא ורציתי להגיד שזהווווו אין יותר "היום הראשון" בשבילי!! עבר ונגמרררר עכשיו רק לסיים את השנה הזאת... והכל יהיה אחלה! אז לכל התלמידים.. בהצלחה !!