מתכון לגבינה טעימה
גם לי יש מתכון לגבינה טעימה שבאמת לא הכנתי כבר מלא זמן ועכשיו בא לי. לוקחים בערך 6 אשל, מחוררים קלות את המכסים, שמים במחבת עם שוליים גבוהים (או סיר גדול עם שוליים נמוכים) מלאים במים רותחים בגובה בערך חצי מגובה האשל. מכסים ומבשלים על אש קטנה לא זוכרת כמה זמן אבל עד שהכלים "מצ'טקמקים" לחצי גובה ובפנים יש משהו די סמיך. זה בערך חצי שעה עד שעה. דואגים שתמיד יהיו מים רותחים בסיר. מעבירים את התכולה של הכלים לחיתול מתבלים במעט מלח ובכל תיבול אחר שמתחשק: שום, פלפל, עגבניות מיובשות, בזיליקום, מה שבא. ונותנים לטפטפ מעל כלי או כיור. אפשר גם לסחוט כדי לעזור למים לצאת. מעבירים לצלחת יפה (החיתול נותן לגבינה צורה יפה) או לכלי ואוכלים לתאבון. אפשר להחליף חלק או כל האשל בשמנת ואז הגבינה יותר שמנה אבל גם כך הגבינה מאוד טעימה לדעתי. בתאבון