בקומיקאזה יהיה ניתן לקנות קומיקס

shnichsser

New member
בקומיקאזה יהיה ניתן לקנות קומיקס

ישראלי? אם לא אז איפה אני יכול לקנות קומיקס ישראלי כמו סטיות של פינגווינים או A4 ?

ykonijn

New member
תשובה לשאלה על קומיקאזה

אז ככה: בהחלט יהיה קומיקס ישראלי. אנחנו מעודדים את זה ומעוניינים בכך. יהיה A4 בוודאות, ויצרתי קשר עם היוצרים של "סטיות של פינווינים", ואני מקווה ומאמין כי יהיה גם את הקומיקס הזה. יוסי (הבעלים של קומיקאזה)

אילb

New member
כמה יעלה?

כמה יעלו החוברות? מה התרגום שלכם לדולר? כבר שמתי עין על The losers של ורטיגו יהיה לכם את זה? מה לגבי קומיקסים אלטרנטיבים מחו"ל? fantagraphics וכו'? יש סיכוי, או שאתם מתרכזים בmain stream ?

ykonijn

New member
עוד תשובות

מאחר ועוד לא קיבלתי את כל הדברים מהיוצרים הישראלים, קשה לי להגיד. בסופו של דהר בם אלו שקובעים את המחירים. בקשר לדולר עקרונית דולר יהיה בסביבות ה 6 ש"ח לדולר (כולל מע"מ), ולמנויים (שמקבלים 10% הנחה על כל מוצרי החנות) זה יהיה 5.40 ש"ח לדולר. מספיק מנוי על חוברת אחת בשביל לקבל את ההנחה על כל החנות. שווה. אנחנו מאד משתדלים להביא גם קומיקס אלטרנטיבים (שמאד חסרים פה), אבל בגלל ההיצע הרב אני בטוח שנפספס משהו. לכן, אם יש דברים מיוחדים שאתה יודע ששוים קריאה, אשמח לדעת. אין לי ספ שיש לנו עוד הרבה ללמוד על השוק המקומי, אז כדאי לבוא, לראות ולתת לנו ביקורות (טובות ורעות) וככה נוכל ללמוד להתאים את עצמנו לטעם שלכם.

ykonijn

New member
ולגבי Losers

יהיה לנו, אבל כדאי לשריין עותק מראש, מאחר וכמות העותקים מוגבלת.

garsia grande

New member
אקשן פיגורס

האם יחס הדולרים יהיה זהה באקשן פיגורס כמו בחוברות? שאלה ספציפית יותר, האם יהיו אקשן פיגורס של רובוטריקים שאין להשיג בארץ? (ראה ערך אופטימוס פריים)

ykonijn

New member
תשובה

מחיר כל בובה נקבע לפי המחיר בו אנו מצליחים להשיג אותה + עלויות משלוח + מכס + מכון התקנים. לכן קשה לקבוע יחס דולרי לכל בובה. אנחנו עובדים על להשיג Transformers שאין בארץ, וכבר הצלחנו להשיג bubble heads של אופטימוס פריים ושל מגהטרון. הנה לינק לתמונות: http://www.comics-net.com/index.php?act=ST&f=9&t=2416

ykonijn

New member
למנויים 10% הנחה

אני לא מבין מה ההפתעה. קודם כל, עד היום זה פחות או יותר מה ששילמו כולם, אם לא יותר. חוברת של $2.25 נמכרת במינימום של 13.50 ש"ח (שלא לדבר על סטימצקי שלוקחים מעל ל 20 ש"ח). תעשי את החישוב, זה יוצא יותר. דבר שני אל תשכחי את המע"מ הנפלא (18%) שמדינתו לוקחת. ודבר שלישי, שלא כמו שאר החברות הווירטואליות, לחנות יש הוצאות של שכר דירה, חשמל, ארנונה ועוד מיליון ואחת דברים. ההשקעה כאן מאד גדולה. ואם אני רוצה שהחנות תחזיק מעמד יותר מחודשיים, זה הסכום שאני אאלץ לגבות. במידה והכל ילך מדהים, והלקוחות יזרמו, ואני אראה שאני יכול להוריד את המחירים - זה בדיוק מה שיקרה. את מכירה אותי לא מהיום, ויודעת טוב מאד שאני לא נכנס לזה בשביל לעשות את המיליונים. לעומת זאת, גם לי מגיע לאכול (ולכסות את ההשקעה העצומה שעשיתי בפתיחת החנות הזאת). תאמיני לי (וכמה זמן רציתי להגיד את זה), לי זה עולה יותר.

ailag

New member
ארר

לא התכוונתי להרגיז, סה"כ נראה לי קצת גבוה.

Thanos

New member
שאלה

6ש"ח=1$ לגבי כל חוברת? מה לגבי TPBs? ועוד משהו, כמה יוצאת עלות המשלוח?

ykonijn

New member
לא בדיוק

כפי שאמרתי קודם ערך דולר הוא "בערך" 6 ש"ח. כל חוברת תתומחר בהתאם לעלויות שלה, חלק יהיה יותר זול. TPBs לא יהיו לפי 6, אלא מחיר זול יותר. אבל, במקום לשאול - תבואו לראות ! הכי פשוט, הכי נוח, הכי טוב.

ykonijn

New member
הפתיחה ב 15.9

כתבתי את זה בכל מקום ! אנחנו באוגוסט, ה 15.9 זה עוד שלושה שבועות !

ailag

New member
אבל אבל

אתה אמרת תבואו ובאתי כמו שאמרת ולא היה כלום לא מגיעה לי על זה, ככה, חוברת בונוס כפיצוי?
(TPB?)

למעלה