בקומיקאזה יהיה ניתן לקנות קומיקס

Thanos

New member
אני מקווה לבוא לפתיחה

זה תלוי אם יהיה לי מבחן שאני אצטרך להתכונן אליו ביום אחרי אבל רוב הסיכויים שלא.

מחיר הוגן ביותר

אני באנגליה וחוברות הקומיקס פה גם נמכרות קצת יותר יקר ממה שהם נמכרות באמריקה. כלומר, המחיר שבו אני קונה את החוברות יוצא יותר יקר מהמחיר שהיה יוצר מתרגום ישיר מדולר לפאונד שילינג. למה? בגלל שהחוברות מיובאות ממדינה זרה. זה בהחלט נשמע מחיר סביר מאוד. כל הכבוד על ההשקעה, שכוללת גם סיכון לא קטן.

oril123

New member
6 ש"ח לדולר זה לא קצת יותר מהמתחרים

שמוכרים בכל מיני אירועים שלוקחים 5 ש"ח לדולר ?

ykonijn

New member
תשובה

א. מה שמוכרים ב 5 ש"ח לדולר הם עודפים/ חוברות במצב פחות טוב ולא המוצרים החדשים והאיכותיים ביותר. ב. אני ממליץ לך שבכל פעם שאתה מעוניין לקנות חוברת תעשה סקר שוק ותקנה במקום הזול ביותר.

oril123

New member
האמת היא שאותי מענינים רק TPBs

ולא חוברות והבנתי מהודעה קודמת שלך שעבורם התמחור יהיה יותר זול וזה כבר התחלה טובה. ובכל מקרה שיהיה בהצלחה עם החנות, אני חושב שהצלחת החנות "הפיזית" היחידה בישראל לקומיקס חשובה לכל קהילת חובבי הקומיקס, הגיע הזמן שנוכל להגיע לחנות אמיתית לעיין בספרים טרם קנייתם ולא רכישה באתרים בארץ ובעולם על סמך המלצות בלבד.

Thanos

New member
בקשר לאתר

כשנכנסים דרך : www.comikaza.co.il משום מה אין קוקיז אז אי אפשר להכנס כל הזמן מהדומיין הזה.

ykonijn

New member
זה יתוקן

בשבוע הקרוב ישודרג האתר וכל הבעיות האלו יטופלו. תודה על שהסבת את תשומת ליבי לעניין.

ykonijn

New member
בינתיים

אתה יכול להכנס ללא כל בעיה דרך www.comics-net.com

Cartman

New member
אני ידוע שבטח נשבר לך ה*ין משאלות

מפגרות כאלה, אבל האם יהיו לך אקשן פיגרז של מקפלרן? וביתר דיוק, האם תמכור את האקשן פיגר של סאבאג' דרגון מליין העשר שנים לאימאג'? ואקשן פיגרז מטרמינייטור 3?

ykonijn

New member
כן ולא !

בהחלט יש לנו אקשן פיגורס של מקפרלן. כרגע יש לנו את אלה של מטריקס ואנו אמורים לקבל של Spawn ועוד Movie Maniacs. שנוכל נביא עוד. אני אישית חושב שהפיגרס של מקפרלן הן המדהימות ביותר שיש !

Cartman

New member
גם אני חושב ככה

ולכן חשוב שתביאו כמה שיותר! אני אהיה מבסוט ביותר אם תצליח להשיג אחת של הT1000 מטרימנייטור 2.

ykonijn

New member
העיקר הבריאות

גם אני אהיה מבסוט אם תוכל להשיג כזה, אבל כרגע הם Sold-out בארה"ב. אני מקווה שנצליח להשיג בנגלה הבאה. בינתיים יש לנו Spawnים משגעים ומטריקסים מדהימים ושאר יצורים מפוסלים היטב.

Cartman

New member
שאלה חשובה מאוד מאוד!

יהיה מותר להיכנס לחנות יחפים? יהיה מותר להסתרק בחנות? יהיו שרותים? תהיה ריצפה? אמא שלי לא תרשה לי לבוא אם לא תהיה ריצפה!

ykonijn

New member
תשובות מאד חשובות

לחנות מותר להכנס רק יחפים. תהיה בחוץ ערמת נעליים גדולה. אנחנו עדיין שוקלים את עניין הלהסתרק, ואולי נתיר הברשה קלה. רצפה לא קנינו - לא נשאר כסף. יש רשת דקה מעל תהום עמוקה.

Thanos

New member
בפיצוחיה של שמשון

תמיד הם ממלאים טוטו ויש מלא עשן סיגריות ותמיד חם כמו הגיהנום. בכל מקרה טוב לשמוע שיהיה מזגן
.

למעלה