בקרוב ביום חמישי (11.8.2005) חשוב !

gindis

New member
בקרוב ביום חמישי (11.8.2005) חשוב !

כמו שאמרנו בכל יום חמישי תהיה תוספת נחמדה למשחק. אנחנו נכתוב כמה ימים לפני מה הולך להיות ביום חמישי, כדי שתוכלו להכין את עצמכם בהתאם
העדכון השבועי 1. מעכשיו שווה להלחם כדי להיות מקום ראשון! מי שמקום ראשון יכול לראות את הדברים הבאים: * מעקב על תוצאות הקרבות בין המדינות. (בחדשות המדינה) * אפשרות לדפדף אחורה בחדשות העולמיות ולראות מה באמת קרה. * חדשות המדינה נשמרות למשך 30 יום. * אפשרות לראות את כל הדרוגים מהראשון ועד האחרון! 2. הגבלה על צבירת תורים המקסימום שאפשר לצבור זה 300 תורים. 3. תוספת לאומות המאוחדות (חיפוש הצעה לפי מספר מדינה) 4. הגדלת החלון של התיבת טקסט חופשי ביחסים. 5. הוספת הודעות מתורגמות חדשות ביחסים. 6. אופציה חדשה למרגלים - תקיפת מרגלים מסיבית. בברכה, ערן

1sickboy1

New member
ערן

תוסיף שינוי שיעשה עניין גם למדינות שלא מקום ראשון. השינויים לא כ"כ מועילים לרוב השחקנים. אני לא רוצה להישמע חצוף, אבל ככה זו ההרגשה, שמבחנתי- אין שינוי. בכל מקרה תודה וסליחה (על החוצפה)

gindis

New member
תשובה

אני לא מבין! כל האופציות שציינתי למעט אחת הם לכל הדרוגים. לדוגמא: האופציה לתקיפת מרגלים מסיבית תהיה לכל המדינות ולא תזדקקו למשהו מיוחד אלא ל-50 מרגלים. פרטים נוספים ביום חמישי

gj80

New member
אה חשבתי שכולם מתייחסים למקום ראשון

בכל מקרה חייבים לעשות משהו שיבטל את המוקשים כבר לא שווה לתקוף בשביל אדמות כי לכולם יש מוקשים והדרך היחידה לבטל אותם היא לאבד חצי מהטנקים שלך. וגם הודעה לכל חברי הבברית יכול להיות מצויין

barkany

New member
שאלה בקשר למרגלים

נגיד אני דירוג 200 ואני רוצה להתקיף במרגלים מסיבים מדינה בדירוג 600 אני יוכל נכון?

TornadoM

New member
מרגלים.

ערן, המרגלים מספיק אפקטיביים (יכולים להרוס את המדינה, מפעלים, לקחת כסף..) ואתה נותן להם עוד יותר סיכוי? ועכשיו ניתן להתקיף כל אחד? אז אני אומר לך לא שווה להיות ראשון כי כולם ישלחו עליו מרגלים =/ שאר האופציות אהבתי :)

gindis

New member
תשובה

המשחק צריך להיות קשה ולכן מי שרוצה להתגונן ממרגלים שיקנה טכנולוגיה נגד מרגלים!

TornadoM

New member
ואם..

לי אישית ההגנה נגד כניסת מרגלים משופר עד הסוף. אם בנאדם ישפר את כניסת המרגלים עד הסוף זה יחזור להיות שקול, אם אתה מוסיף מתקפה מסיבית אז זה לא שקול, אז מה זה עוזר לי? :S

Fire Of Heaven

New member
למה שוב להרוס

גם ככה ישנה בעיה חמורה של תורים, אז למה להגביל את התורים למקסימום של 300
זה אומר שאפשר לצבור תורים רק במשך כשלושה ימים. מה יעשה מי שרוצה לשחק קצת יותר מאשר חצי שעה פעם בשלושה ימים
(כי לזה בדיוק מספיקה כמות התורים הזו) עכשיו אחרי שהחלטתי לצבור תורים במשך אולי כשבוע כדי שאוכל להשיג התקדמות אפקטיבית (כי שמתי לב שביזבוז התורים כל יום לא מביאים לתוצאה משמעותית) אתה בא ומגביל את הדבר העיקרי שגורם להפרעה קשה במשחק ומקשה עוד יותר על היכולת לשחק אתה עכשיו מאפשר שוב יתרון למי שהתחיל במשחק מההתחלה.

meetAmeet

New member
באמת, ערן, למה ההגבלה?

לא הבנתי את הרעיון מאחורי זה...

gindis

New member
תשובה

יש שחקנים עם 1000+ תורים והם רק מחכים שיהיה להם תורים! אחרי כמה שבועות הם בלי בעיה יכולים להיות מקום ראשון...גם זה אסטרטגיה
לכן נועדה ההגבלה.

Fire Of Heaven

New member
אז למה להרוס את האסטרטגיה הזו ../images/Emo35.gif

גם אני חשבתי לעבור לאסטרטגיה כזאת כדי להוריד אחת ולתמיד את השחצנות של חלק מהמקומות הראשונים. אבל אתה שוכח שזה ניתן לביצוע רק פעם ב-10 ימים. (למרות שגם 1000 תורים לא יספיקו כדי להגיע למקומות הראשונים) רק ביצוע חכם כזה שדורש זמן משחק ארוך (של אולי חודש או יותר) יוכל להביא למקום ראשון. אתה שוב מבצע שינויים לרעה בדברים שהם אחד הבעייתים במשחק.

meetAmeet

New member
נו? ומה רע בזה?

גם אם הם היו מבזבזים את התורות כל יום הם היו ראשונים, זה לא קשור לזה שהם חוסכים.

gj80

New member
אתה טועה

אם אתה מבזבז כל יום את התורים שלך אז אתה עולה בדירוג לאט לאט ואז אתה נתון להתקפות של מדינות חזקות אבל אם נגיד אתה מקום 500 וביזבזת את כל ה1000 תורים שצברת ועלית ל50 הראשונים זה אומר שלא הייתה אפשרות למקומות 100-450 לתקוף אותך. בנוסף מאוד קשה להרוס מדינה לגמרי כי צריך לקחת לה את כל האדמה ובשביל זה צריך המון מתקפות כלליות, מה שאומר המון תורים, ככה שאם אתה רוצה להרוס מישהו לגמרי אתה צריך לעשות את זה במכה כדי שהוא לא יוכל להתחזק

maverick88

New member
הכי חשוב נשכח

חיפוש לפי דירוג
תוכל להגיד בבקשה מתי זה יהיה? תודה

NADAVT26

New member
בקשר ל-6, איך מתגוננים ממרגלים?

אם הם עכשיו הולכים להיות נשק לא חלש במיוחד חייבים שיהיה אופצייה להתגונן מהמתקפות האלה כרגע יש רק בשיפורים אופצייה אבל היא לא ממש עוזרת (בעיקר אם ישלחו לך גדוד מרגלים..) נ.ב יש אופצייה לשלוח הרבה מרגלים להפללה/חיסול?

medinaGindis

New member
מרגלים מסיבים זה יותר מדי חזק

אם לשלוח 10000 מרגלים לוקח 2 תורות והתוצאה היא כאילו שלחת אותם זה אחר זה, אז כפי שכבר טענתי בפעם הקודמת שהעלת את הרעיון, אפשר בהשקעה הרבה יותר קטנה מטילים בליסטיים לחסל את כל התעשייה / כסף / חיילים / מטוסים / ספינות / צוללות של כל מדינה. אין שום דרך להתגונן מזה. שיפורים טכנולוגים רק אומרים שבמקום 10000 מרגלים ישלחו 15000. ההצעה שלי: שתוצאות ההתקפה תהינה לפי היחס בין מספר המרגלים שנשלחו למספר המרגלים שיש למדינה הנתקפת.

למעלה