בקרוב ביום חמישי (11.8.2005) חשוב !

gindis

New member
תשובה

אולי תחכו ותפסיקו לדמיין לגבי המרגלים! זה לא מה שאתם חושבים.

מה בסדר בזה?!

אם אני רוצה לחסוך 1000 תורים נגיד כדי בפעם אחת להרים מלא מפעלים ולהרויח מהם על כל ה1000 תורים?! ואני אני מתכנן להשתלט על העולם והלגיע למקום ראשון ואני חוסך 1000 תורים כדי להרוג את כל מי שבדרכי?! ואם אני חוסך 1000 תורים כדי למכור נשקים איזה 333 פעם ולהרויח מיליארדים?! זה ממש לא בסדר

4ErNi BuMeR

New member
ערן../images/Emo70.gif

דיי לחידושים כל שני וחמישי... נכון שצריך לחדש את המשחק כדי שלא יהיה משעמם אבל אפשר גם להכניס שינוי קטנטן פעם בחודש לא צריך לגרום לנו להתרגל לשינויים שלך 3 שעות ובסופם כבר יש שינויים חדשים.. עוד לא התרגלנו לקטע של הבריתות אתה כבר דופק לנו את הקטע של המרגלים ו-300 תורות לימיט.. מספיק עם זה.

levy boy

New member
אולי זה שאלה מפגרת אבל...

כולם מדברים על מרגלים מסיבים אבל אין לי שום מושג מזה שמיהו יסביר לי מזה ומה היתרונות שלהם ומה הם יורידו

barkany

New member
לדעתי חידוש כל שבוע

זה דבר מצויין ועבודה קשה מאוד, המשך כך ערן!

tenen

New member
ערן, שים לב לפגיעה חמורה באיזון!

כרגע צבירת תורים היא אחת הדרכים היחידות להתקדם לדירוג הגבוהה או לנהל קרב ראוי לשמו בדירוגים הגבוהים, וחוץ מזה גם זאת אסטרגיה ואף אחד לא מבטיח לצובר שלא יתקיפו אותו בינתיים. וראיית הדירוגים זה רע מאוד, זה יחזק את הברית הכי חזקה כלומר יגרע מהאיזון, מי שיהיה בברית הכי חזקה תמיד יוכל לתקוף את האדם הכי חלש שמותר לו... זה לא יהיה מאוזן שוב...

DTLAND

New member
איזה רעיונות מטומטמים

מה 300 טורים? אם מישהו רוצה להרוויח הרבה כסף בשביל לחסוך למשהו או שהוא הרבה בעבודה ורוצה שלבינתיים הוא ידע שהוא מסודר עם תורים מה הוא אמור לעשות לחזור כל 4 ימים? כרגע הרסת אסטרטגית משחק שלמה בגלל הרעיונות הדפוקים שלך וגם כן המרגלים מסיבים זה הרעיון הכי מטומטם ששמעתי כל אחד יכול לקנות פול מרגלים והרוס מדינה מהתקפה קיצר שאל את המתמשים איזה דברים להוסיף

gili89

New member
יא וואכשים קצת כבוד!

מי שדיבר מילה לא יפה על ערן עכשיו להתנצל! מה יש לכולכם?! סה"כ הבן אדם מוציא את הנשמה שלו לפתח את המשחק הזה ולגרום לכולנו פה הנאה!. נ.ב קודם כל שיצאו השיפורים לאור ואז תגיבו!!

tenen

New member
זאת לא דרך להתבטא...

צריך לשים גיל מינימום למשחק הזה...

כ ן ול א

New member
ואיך בדיוק הם ימנעו ממי שמתחת להכנס

זה כמו שאתרי סקס מוגבלים לגיל 18 שבעצם רוב אלה שנכנסים הם מתחת ל18...

tenen

New member
זה כי בעלי האתרים...

רוצים שיכנסו מתחת לגיל 18... אפשר ע"י הכנסת מספר כרטיס האשראי, ואז מי שאין לו כרטיס אשראי לא יכול להיכנס... אם המשחק היה רק בישראל זה היה הרבה יותר פשוט :)

dannyshadow

New member
טוב שלא הגזמת

אני לא חושב שצריך לעשות הגבלת גיל כי אני מתחת ל18, ואני גם לא חושב שערן יעשה הגבלה כי יותר מ50 אחוז מהשחקנים יפרשו, אבל מה שכן צריך לעשות הגבלת טמטום (ואז יעופו איזה 30 אחוז שחקנים)

כ ן ול א

New member
חחחח מסכים איתך רק ש70 אחוז יעופו

וזה יהיה סרטון אם יצטרכו להתחיל לרשום מספרי כרטיס אשראי הרבה גם לא סומכים על זה

dannyshadow

New member
קודם כול..

ערן משקיע הרבה כסף וזמן- והרי לכולנו ברור שיוצא לו מזה משהו והוא לא כזה תמים. אבל לכם יוצא הרבה יותר, אני חושב ככה. לגבי התורים תאמין לי שאם אתה רוצה הלרוויח הרבה כסף 300 תורים יספיקו לך. עומת זאת אם אתה רוצה לרמות ולהתקדם במשחק בבום אולי הם לא יספיקו לך אבל עדיף ככה. די לשחק כמו נובים!

למעלה