בקרוב במשחק

gindis

New member
בקרוב במשחק

רציתי לידע אתכם על מה אנחנו עובדים עכשיו, וגם להראות לכם שיש למה לצפות
אופציות חדשות במשחק: 1. שעון תורים...יראה לכם כמה זמן צריך לחכות לכל תור. 2. הוספת פסיק בין המחירים 3. 24 או 48 שעות ביטחון למדינות חדשות. 4. אופציה לצאת לחופשה (לא יוכלו לתקוף את המדינה שלך) 5. תקיפה מסיבית של מרגלים (תאפשר לך לשלוח את כל המרגלים שלך בפעולה אחת בניסיון להתקיף מספר מטרות במדינת האויב) 6. חישוב של בנית מפעלים יהיה לפי אדמה + מחיר + מספר תורים. 7. כשתלחצו על הבאנר תקבלו אינדיקציה למה שקבלתם מתחת לבאנר. 8. משלוח הודעה לכל חברי הברית 9. אופציה חדשה במשלוח טילים בליסטים, בא תוכלו לבחור את סוג הראש נפץ של הטילים. 10. שוק שחור - יאפשר לכם למכור או לקנות נשקים משחקנים אחרים. 11. חיפוש מדינה לפי דירוג. 12. מחשבון למרכז מסחר. 13. באו"ם אופציה לראות מי הצביע בעד ומי הצביע נגד לכל החלטה. 14. אופציה לאשר חבר לברית ולא לאפשר להצטרף מיידית. 15. שינוי המספר תורים שלוקחים לכל מתקפה (מתקפה כללית 5 תורים, מתקפת קומנדו 3 תורים וכו'...) 16. הוספת מודעות מתורגמות נוספות. טכנולוגיות חדשות: 1. מוקשי ים - יאפשרו לכם להתגונן מפני מתקפה ימית אחת במשחק. (בדיוק כמו המוקי יבשה) 2. ראש נפץ ביולוגי לטילים בליסטים. 3. ראש נפץ כימי לטילים בליסטים. 4. כלבי שמירה - (יגנו מפני מתקפת קומנדו והחיילים של המדינה התוקפת לא יוכלו לגנוב כסף, לתקיפה הראשונה בלבד) 5. גנרל - יגדיל את הסיכוי שלך לנצח בקרבות. 6. הגדלת שוק - יאפשר לך למכור יותר נשקים. 7. מחירון - יאפשר לך לקנות נשקים במחיר מוזל. 8. בולדוזר - יאפשר לך למשך מתקפה אחת לנקות את המוקשים של המדינה שאתה תוקף. אופציות נוספות שיוכנסו למשחק כאשר יהיה לנו שרת חדש: 1. יפתחו משחקים במקביל עם הגדרות ודרגות קושי שונים (פחות זמן לתורים...) 2. אפשרות להוסיף תמונה למדינה שלך ותמונת מנהיג מדינה. 3. יהיה באפשרותכם להוריד Skin למשחק ולשחק את המשחק באופן יותר מוחשי (צלילים וסרטונים אחרי כל פעולה) 4. המשחק בגרסא הצרפתית ואולי אטלקית. תרשמו לי מה אתם חושבים, כי אתם בונים את המשחק יחד איתנו. תודה ובברכה, ערן

mr met

New member
מעולה!!!

יפה, המשחק מתפתח יפה מאוד, מאוד אהבתי את רוב האפשרויות החדשות, בקשר לשרת החדש, תביאו את הצרפתים, אני מת להרוג צרפתים!!!

mr met

New member
אה.. עוד כמה זמן זה יעלה?

כמה זמן זה ייקח עד שהשיפורים האלה יקרו?

dannyshadow

New member
אהבתי!

אם זה יכנס לפועל זה יהיה ממש מעולה! לגבי הזמן חופשה- אני חושב שצריך לעשות נעליה למינימום 4 ימים כדי שלא יהיה אפשר לעבוד על המערכת.

hagby

New member
רעיון טוב ויש לי שאלה...

עם אינ יוצא לחופש של שיש ימיים ואני עושה מצב של ביטחון אז כמובן לא יכלים לתקוף אותי ואני לא אותם אבל האם אני מקבל תורים ואדמה עדיין??? או שזה בעיה שלי...?

Hocky

New member
לא מקבל

אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה...

Hocky

New member
../images/Emo31.gif על הכל../images/Emo70.gif

למה אתה משנה דברים - קלף מנצח לא מחליפים ערן... המשחק כמו שהוא עכשיו היה זה שמשך המון שחקנים - כרגע שוהי קלאסיקה אתה תהפוך את זה לסתם משחק לילדים...

yoyogam23

New member
לא נכון

זה לא יהיה משחק ילדים. תחשוב על זה. זה יאפשר יותר התפתחות במשחק. זה דוקא יכול להכניס בו עניין ואולי אפילו למשוך עוד שחקנים. ועניין החופשה למשל (ואני מסכים איתך במאה אחוז בעניין התורות והאדמה) מוסיף למשחק גמישות. זה טוב לי בעיקר כי האינטרנט שלי לא יציב ויכול להשתתק למשך ימים לפעמים.

RED OR DEAD BS

New member
קודם כל אתם צריכים שרת חזק

המשחק לא עולה לי וזה סיוט. החופשה נשמעת לי אחלה רעיון, רק שזו תהיה חופשה ללא תשלום, לא מקבלים תורים/אדמה. אבל לדעתי לא כדאי להוסיף יותר מדי ראשים לטילים, זה סתם גורע מהמשחק, מספיק אטום ועוד אופציה לדוגמה כימית שהורגת חיילים. שיהיה בהצלחה, אחלה עבודה אתם עושים.

shaibec

New member
יש בעיה אחת לדעתי

והיא בשליחת מרגלים מסיבית מדינה מסויימת יכולה לקנות אלפי מרגלים ולשלוח אותם להרוג את מנהיג המדינה השניה. אם היא שולחת 500 מרגלים זה מאה אחוז סיכוי.

mr met

New member
לא בדיוק

קודם כל אם לשחקן השני יש שומרים אוזבקים אז זה אפס אחוז, אבל זה לא נראה לי שזה יהיה מאה אחוז נראה לי שזה יהיה 2 אחוז לכל מרגל בנפרד, סתומרת לא 2 אחוז פלוס 2 אחוז, פשוט 2 אחוז ועוד נסיון.. הסבר לא ממש ברור, אבל הבנת?

antrax1

New member
איזה גדול אתה!!!

מסכים להכל איזה משחק זה הולך להיות!!! דרך אגב יום חמישי בע"ה אני הולך לשלוח כסף לשרת מה שחסכתי.... יוווו זה תותחחחחח

antrax1

New member
ובבקשה אל תפריזו על המחירים

איזה מחירים מה קרה? 1,000,000,000 שקל שלא יוכלו להפיל אותך תנו מחירים שקצת נוכל לקנות....... זה בעסה כזה..... 750 מיליון לאטום זה סביר.... תנו מחירים הגיוניים....

gindis

New member
הסבר

תקיפת מרגלים מסיבית תיצור שיבוש במדינת האויב. נניח ויש לך 1000 מרגלים ותבצע את התקיפה אז זה יהיה כמו מתקפה כללית על המדינה רק הפעם מבחינת מרגלים. המרגלים שלך ינסו לגנוב, לפגוע ולהרוס למדינת האויב כל הבא ליד. אבל הם לא ינסו להתנקש.

למעלה