בקרוב במשחק

medinaGindis

New member
זו באמת בעייה

כמו שזה נראה כרגע, בהשקעה הרבה יותר קטנה מטילים בליסטים אפשר לשלוח למדינה 10000 מרגלים לחבל במפעלים ולהרוס תוחלת של 500 מפעלים, כלומר כמעט בטוח להרוס את כל התעשייה. אני לא רואה שום דרך להתגונן מזה.

medinaGindis

New member
הצעה - שזה יהיה תלוי ביחס

כמו שהצלחה של התקפה ימית תלויה ביחס בין הספינות/צוללות של שני הצדדים ככה גם במתקפת מרגלים. כמות המפעלים שיושמדו תהיה תלויה ביחס בין מספר המרגלים ששלחת לבין מספר המרגלים שהאויב מחזיק.

לגבי החופשה

על מנת ששחקנים לא ינצלו את האופציה הזאת על מנת לנוח ממתקפות ולצבור כוח ותורות, צריך שבתקופה הזאת השחקן יקבל הרבה פחות תורות ואדמה (למשל רבע מהכמות הרגילה או בכלל לא).

Lightning82

New member
בכלל לא לקבל תורים

אם מישהו מקפיא את החשבון שלו ההקפאה צריכה להיות מלאה.

yoyogam23

New member
כדאי שבזמן חופשה

השחקן לא יתקדם בתורים או באדמה או בכלום. שפשוט לקיחת חופשה תקפיא את המשחק. פשוט לא ידעתי אם התכוונת לזה מראש, אז אני מציע.

gindis

New member
הסבר על האופציה של חופשה

שחקן שיצא לחופשה לא יקבל תורים או אדמה. השחקן לא יוכל לבצע כל פעולה במשחק...ברגע שהוא יכנס למשחק אז הוא המערכת שוב תופעל והוא יוכל לשחק. יהיה אפשר לקחת חופשה פעם אחת ב-3 חודשים.

yoyogam23

New member
הצעה

אולי אפשר להוסיף משהו בסגנון של שירות חשאי, מוסד, שב"כ, יחידה להבטחת אישים, שיקטינו את הסיכויים של המרגלים לפגוע בך בצורות שונות.

FlakY

New member
הכל מצוין חוץ מדבר אחד

שליחה של המוני מרגלים יכולה בקלות להפוך מלחמות מקצה לקצה אני חושב שזה לא ממש טוב.. :/

omri gshock

New member
אליה וקוץ בה

כל הכבוד על כמעט כל השינויים המתוכננים אופציות חדשות: 1-5. מצוין 6. לא ברור זה כבר קיים עכשיו 7. לא ברור על מה מדובר? אני מניח שעל התורים אקסטרא 8-10. תותח 11. גרוע ביותר כל הכיף במשחק הוא לא לדעת מי ה50 שמדורגים מתחתיך אלא להתאמץ למצוא אותם אם זה בעזרת הקשת מספרים רנדומלית,עזרה מחברים או מעקב על מדינות זמן ממושך אל תוסיף אפשרות חיפוש לפי דירוג זה הורס את הכיף 12. מיותר תן לאנשים להתאמץ במילא המשחק קצר רק 48 תורים ביום 13. לא טוב כי חלק מהכיף זה שההצבעה חשאית ואתה לא יודע מי נגדך באמת ומי איתך באמת ומי בכלל לא הצביע אולי לעשות אפשרות שלחלק מההצבעות יהיה חשאיות וחלק גלויות 14-16. גדול אחלה שינויים טכנולוגיות חדשות: אני יכתוב כאן רק את הבעיתיות מוקשי ים יופעלו רק במקרה שלה התקפה ימית או גם בהתקפה כללית? כל שאר הטכנולוגיות זה בדיוק מה שחיפשתי ואפילו יותר אופציות נוספות: הכל בסדר גמור חוץ מהראשון למשחקים במקביל תהיה השפעה על המשחק הנוכחי? מה אורך המשחק? למי יורשה לשחק בו?מה הבונוסים בו? למה הוא טוב? אחלה של דברים אתה עושה אבל שים לב להערות תודה רבה עמרי MAZOR

medinaGindis

New member
כמה הערות

לגבי תמונות - אל תחשוב להכנס לזה אם אין לך עורך דין צמוד. לגבי מחירון - אם קונים במחיר מוזל ומוכרים במחיר רגיל אנשים פשוט יתחילו לשבת ולספסר במקום לבנות תעשייה.

ערן השיפורים האלו ענקים

ממש אחלה שיפורים זה באמת ישפר את רמת המישחק במיוחד שיהיה אפשר לצאת לחופשה זה ממש רעיון טוב להקפיא שחקן שהו לא נמצא. אני חושב שאתה בונה פה משחק מדהים

tenen

New member
חלק מזה בעייתי

הכי גרוע לדעתי זה לחפש מדינה לפי דירוג, פשוט כולם יתחילו לתקוף את המדינה שחלשה מהם ב 50 בדיוק או אחד שניים פחות והמשחק יאבד כל כיוון של איזון, לאף אחד אין סיכוי מול אדם שהוא 50 מעליו בדירוג ומחליט דווקא לתקוף אותו. הדבר השני שהוא ממש גרוע זה הוספת עוד מוקשים למינהם כמו כלבים ומוקשים ימיים - גם ככה בפלישה כוללת זה הורס חצי מהטנקים ואי אפשר לכבוש אדמה, בסופו של דבר זה ייצור מצב שברגע שתהיה עשיר מספיק אי יהיה אפשר לתקוף אותך בכלל כי אוטומטית ילך לתוקף חצי מכל הציוד... מאוד לא הגיוני שמי שתוקף עם כל הציוד ביתרון של 8:1 פתאום הייתרון ירד ל 4:1 תקיפה מסיבית של מרגלים - צריך שתהיה דרך להתגונן, כלומר לפי יחס בין מרגלים המגנים על המדינה לבין אלו התוקפים אותה. שוק שחור - בעייתי מאוד, גם ככה ישנה בעיה שבדירוג הגבוהה המינוף של הכסף עולה וזה מאוד מקשה על מדינות להדביק אחת את השניה בצמרת ושוק שחור רק יחריף את הבעיה שמישהו יוכל כל תור לקנות ציוד במיליארדים ולמכור בכפול בעוד אנשים שלא יכולים בכלל לשלם על השוק השחור יצטרכו לקנות ציוד בכפול כסף. שאר הרעיונות טובים :)

למעלה