בקרוב: סרט תיעודי על ג'קו אייזנברג

rifkin1

New member
זה מה שתמיד אמרתי שיפה

אצל ג'קו. יש לו סקס אפיל, כריזמה ומשהו מאוד לא מוגדר...מן חספוס כזה... ותכונות אילו מבחינתי הרבה יותר מושכות וממגנטות מעוד יפיוף שרירי עם עניים כחולות שמצטלם ללא חולצה... התכוונתי שמבחינה חיצונית הוא לא כזה מדהים. קחו למשל את מייקל לואיס, הוא לא עושה לי כלום.

וצטערת אבל לזקי לגמרי יש בייבי פייס

למה אני תמיד נקלעת לשיחות האלו? הפנימיות של הבנאדם משדרת החוצה... מרגישים את זה בעיניים, בשפת הגוף... וזקי ... כמה חום יוצא ממנו החוצה...

kapit5

New member
חולית-אני מסכימה איתך

יש בו את אותו קסם או כריזמה או איך שלא קוראים לזה שגרם לי להרגיש ולעשות בחצי שנה אחרונה דברים שלא האמנתי שאני מסוגלת.

חולית5

New member
למה מה איתי ???

על עצמי לא הייתי מאמינה בכלל ! אם הוא רק היה מבין ויודע כמה כוח יש לו הוא לא היה מפספס יום אחד ...

kapit5

New member
על טעם וריח באמת אין מה להיתווכח

לדעתי אי אפשר לנתק את החיצוניות מהפנימיות. לדעתי ג'קו ניחן בשניהם.אבל את זה תגיד כל אחת על מושא הפורום של האומן ששם היא משתתפת. כניראה שכאן במיקרה ניקבצו הבנות שרובן לפחות חושבות שג'קו הורס. יש הרבה אומנים עם קול יותר יפה או חתיכים יותר,אבל עצם העובדה שפעם ראשונה בחיים שלי שאני משתתפת בפורום שכזה אז כניראה יש בו את אותו משהו שלא מצאתי באומנים אחרים. אבל שוב זו דעתי.

קניה 1

New member
לאאאאאאא

זה עוד מימי אהבה זה כואב... אבל עכשיו זה רשמי! חיחי

קניה 1

New member
פפףףף ועכשיו גם דנקר...מה יהיה???

rifkin1

New member
גם לשם הוא הגיע?????

אבל דאנקר חתיך... דרך אגב, החיקוי של אביב גפן היה ע נ ק !!!!

דורית41

New member
הי../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שאסי כהן חתיך הורס, ואחלה שחקן. לגבי ג'קו-יש לי יחס מיוחד-כמו שתארה כפית.זה משהו שונה.כריזמה כזו סוחפת וייחודית שאני אישית לא זוכרת שראיתי אצל מישהו בשנים האחרונות.

hela19

New member
../images/Emo154.gifשבת שלום, לכולם..../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

נכנסתי לוודא שאתן כאן, "ארץ נהדרת", מעולה!!, אף על פי שהם לא צריכים להתאמץ אצלנו, יש להם די נושאים ואישים, יותר מדי אפילו.. מטריד אותי שכבר יש הרשמה ל"כוכב נולד 5"..ומה עם ג'קו'ש שלנו??? נקווה שבקרוב, ייצא כבר הדיסק, ויתחדשו ההופעות... שנשמע רק טוב... ה י ל ה

חולית5

New member
אותך??? מטריד???

אל תדאגי בובה הכל יעבור בשלום ! היינו בקנטים ועכשיו הדרך לגאולה קצרה מכפי שתיארנו לא???

kapit5

New member
היי דורית

עם ג'קו בלי ג'קו-אנחנו תמיד מתיצבות למיסדר והיתפקדות יומית

למעלה