אצל ג'קו. יש לו סקס אפיל, כריזמה ומשהו מאוד לא מוגדר...מן חספוס כזה... ותכונות אילו מבחינתי הרבה יותר מושכות וממגנטות מעוד יפיוף שרירי עם עניים כחולות שמצטלם ללא חולצה... התכוונתי שמבחינה חיצונית הוא לא כזה מדהים. קחו למשל את מייקל לואיס, הוא לא עושה לי כלום.
לדעתי אי אפשר לנתק את החיצוניות מהפנימיות. לדעתי ג'קו ניחן בשניהם.אבל את זה תגיד כל אחת על מושא הפורום של האומן ששם היא משתתפת. כניראה שכאן במיקרה ניקבצו הבנות שרובן לפחות חושבות שג'קו הורס. יש הרבה אומנים עם קול יותר יפה או חתיכים יותר,אבל עצם העובדה שפעם ראשונה בחיים שלי שאני משתתפת בפורום שכזה אז כניראה יש בו את אותו משהו שלא מצאתי באומנים אחרים. אבל שוב זו דעתי.
גם אני חושבת שאסי כהן חתיך הורס, ואחלה שחקן. לגבי ג'קו-יש לי יחס מיוחד-כמו שתארה כפית.זה משהו שונה.כריזמה כזו סוחפת וייחודית שאני אישית לא זוכרת שראיתי אצל מישהו בשנים האחרונות.
נכנסתי לוודא שאתן כאן, "ארץ נהדרת", מעולה!!, אף על פי שהם לא צריכים להתאמץ אצלנו, יש להם די נושאים ואישים, יותר מדי אפילו.. מטריד אותי שכבר יש הרשמה ל"כוכב נולד 5"..ומה עם ג'קו'ש שלנו??? נקווה שבקרוב, ייצא כבר הדיסק, ויתחדשו ההופעות... שנשמע רק טוב... ה י ל ה