בקרוב תראו מה עשיתי לאזולאי "הברק"

Black Cobra

New member
בקרוב תראו מה עשיתי לאזולאי "הברק"

בקרוב מאד יניב פישר הצלם והלוחם הדגול יפרסם תמונות שלי משפיל את אור אזולאי המכונה "הברק" המוכר גם בכינויו "האפס" תמונות אלו יהיו קשות מאד לצפייה

orslimy

New member
חחח הכל מבוים! אל תאמינו לכלום!

אף אחד לא יכול לנצח את הברק! הברק ישלוט בעולם! ויהיה אלוף העולם למשקל בינוני!

טוב אנשים תקשיבו....../images/Emo6.gif

אתמול היה האימון האחרון בראשון לציון לפני יציאה לפגרת חופש של חודש ימים- כל אוגוסט. אזולאי החליט שהוא רוצה לנקום בבמני על ההתעללות הקודמת, אז הפעם החלטנו שההשפלה תצולם!!, מכיוון שהתאמתי גם ולא יכלתי לצלם תפסנו בחור נחמד שהגיע להרשם והוא הסכים לצלם את העניין!! אזהרה!!! התמונות הם קשות לצפייה ומדברות בעד עצמם, כל האנשים שיש להם לב חלש מוזמנים לעבור הלאה... במני מתגייס!!!! אז נאחל לו גיוס ושפשוף נעים!!!! יניב

לתמונה הראשונה...

גם הילדים מרביצים לאזולאי "הברק" . שימו לב את החיוך על פני הילד לאחר שהוא מושך לאזולאי את האף..., אנחנו מלמדים את הילדים מגיל צעיר להתעלל באזולאי.. יניב

לתמונה השניה....

בתמונה השניה מדובר ברגעי אושר של אזולאי "הברק" לפני הקרב עם במני... הוא פשוט הלך על חגורה לבנה בשביל לנפח את האגו שלו לקראת הקרב הגדול... מה שלא עזר דרך אגב... יניב

תמונה 4

במני משחק עם "הברק" אזולאי . וצוחק למשמע הקלות של התתעללות . ואז החליט, טוב נו למה לא לנסות לבדוק את התנוחה החדשה שחברה שלי הציעה.. התמונה זאת התוצאה!! יניב

רוני כל הזכויות על התמונות שמורות

ליניב פישר. זאת אומרת שהם יודעים ברגע שהמצלמה מתקתקת בשביל למנוע ממני לפרסם זה רק דרך בימ"ש..
יניב

דו קרב

New member
כנראה שהכוונה לחברה-בנים. אני חשבתי

חברה - בת, והקנאה אכלה אותי.

למה זה לא עזר לו לקחת לבנה...

כי גם הלבנות מרביצות לאזולאי "הברק" - ואפילו הלבנה הזה עשה את זה בחיוך... יניב

לעניין האשמות של "הברק" אזולאי

על ביום התמונות- אני מכחיש בתוקף את האשמות הלא מבוססות הללו. מבלי לפגוע בזכויות ובטענות מרשי במני "הטנק מרכבה" דורש שתוכיח!!! שזה היה מבויים! - מרשי במני עמל קשה להוכיח שאת "הברק" אזואלי ניתן לשבור אפילו בחיוך - לכן אין לראות את התמונות המחייכות כמדד לתמונה מבויימת. אלה להוכחה ניצחת שלא צריך הרבה בשביל להכות "בברק" יניב

Black Cobra

New member
כמו שאתם רואים שום דבר לא היה מבוים

אני מוכן לעשות אפילו קרב חוזר עם אזולאי בכל מקום בכל שעה ום הוא יסכים אז אני רוצה שכל אנשי הפורום יבאו ויצפו איך אזולאי נופל לקרשים בחיאת אזולאי ספר להם על ה-8-0 שניצחתי אותך בהטלות אפילו להפיל פיל אתה לא יכול

למעלה