בקרוב תראו מה עשיתי לאזולאי "הברק"

למען הסר ספק וההגינות יש להזכיר ש..

במני 105 ק"ג אזולאי 75 ק"ג.. אבל אזולאי "הברק" שאין לו פחד בעינים תמדי שמח להתמודד עם כל אחד! שזהו רוחו של לוחם אמיתי!! יניב

Black Cobra

New member
אגב יש עוד תמונות

תגידו ליניב שישים עוד תמונות שתראו שזה לא מבויים והכל קרה בזמן אמיתי אם הוא היה עושה סרטון אז זה היה טוב וההיתם רואים את ההשפלה שאזולאי עבר אזולאי מותק ספר להם על הנגיחה שהבאתי לך באף ועל איך שהעף שלך "היפה" התעקם ודימם

היום בקיסריה....

מסיבת סוף שנה של המכון ראשון לציון/כפר שמריהו - רענן טל על האשששש הרבה בשרים, בירות וכיף- חגיגת סוף שנה על סיום של שנת פעילות מסיבית וקשה של מחנות אימונים, אימונים רגילים, תחרויות וכו... יניב

orslimy

New member
תמונה הזאתי מבוימת....זה אני מבטיח

כל שאר התמונות עם הקוברה לצערי לא מבוימות אני עוד אנקום הברק לא שוכח הברק לא בורח הברק ראשים פוצח.... הטנק מרכבה עוד ישלם....אבל בינתיים הכל טוב...

תראה עכשיו הקוברה מתגייס....

והוא או טו טו נכנס "להלם בקום" אולי אולי יהיה לך סיכוי נגדו שהוא בהלם בקום... אבל אולי גדווולל... זה בספק רב.. יניב

MikeTyson

New member
חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי

זה מה שאתם עושים במכון החדש פישר ??

זה לא במכון החדש....

זה צולם בראשון לציון.... אימון אחרון! לפני פגרה.. למרות שהוא היה אימון רציני של הפלות, קרקע וכו.., החלטנו משום שבמני מתגייס לעשות סגירת חשבון עם אזולאי...
יניב

דרך אגב לגבי המכון החדש....

הוא ימשיך לפעול גם בפגרה...... זאת אומרת שיהיו אימונים בימים שלישי- שישי / ראשון-רביעי בקרוב אני אפרסם מערכת שעות של המכון בת"א יניב

Black Cobra

New member
וואי פישר התמונות האלו הם מתנת גיוס

התמונות האלו הם מתנת גיוס בן זונה ככה אני ילך לצבא בראש מורם אחרי שניצחתי את "הברק" איזה הרגשה טובה זה עושה על הלב ככה אני יודע שלא יצטרכו את המרכבה בשטחים אז אני יהיה ג'ובניק בעזרת ה' או כמו שהמפקדים הג'ובניקים אומרים: "חייל תן לי 30" ואז החייל אומר: "30 מה המפקד" המפקד: "30 וופלות מצופות שוקולד" האמת היא שביום שני אני נתגייס להנדסה קרבית אבל בבקום יש לי ועדה רפואית נקווה לטובבבב

במני, קודם כל בהצלחה לך..../images/Emo24.gif

הנדסה קרבית זה דווקא מתאים לך, שכן מי כמוך יודע הייטב איך צריך להעביר "טנקי מרכבה" בגשרים....
במני ראית אסקימו לימון?, רק שלא תיפול על הרופא שיגיד לך ..." אתה לא צריך גימלים ...אתה צריך ז...."
בהצלחה גבר! יניב

למעלה