בקר טוב גמלצים

odo13z

New member
בקר טוב גמלצים ../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif../images/Emo133.gif

יום מהנה לכווווווולם.

../images/Emo24.gifבועז איזה סיפור מחובק../images/Emo23.gif

גם לך מגיע
+
על שהבאת לנו את הסיפור המופלא,

boaz31

New member
לכל הבנות שהגיבו לחיבוק

הסיפור אמנם ישן אך קבלתי אותו במייל חשבתי שיש בו סיבה טובה לפרסום מחודש ולמי שלא מוצא חן זו בעיה שלו.....

p a l o m a

New member
בועז - מקסים! לי יש נכדים תאומים

זהים (בנים) בני 3.5 זו חוויה מדהימה לראות את הקשר הנפשי ביניהם מהרגע שהם נולדו.. הם פשוט מתנהגים בתת מודע כאילו הם ערבים זה לזה.. לא יאומן..לדוגמא אחד מקבל קוביית שוקולד הוא ניגש לשני ומציע לו חתיכה..(יש עוד אחים קטנים אבל החלוקה הם מחלקים רק אחד עם השני...)אנחנו כל הזמן נדהמים מחדש.

boaz31

New member
לי יש-פלומה-2 זוגות תאומים

אחד בן ובת ואין שום שיתוף ביניהם כל היום רבים ובוכים מאז ילדותם והיום הם בני 12 שנה ועדיין.... והשני זוג בנות כאן הכל שונה ומתאים לסיפור שלך

../images/Emo141.gifבוקר טוב לכולם - ממש מדהימים

הסיפור והתמונה. התינוקות מושפעות מהקירבה ומהחום גם בגיל אפסוסי כזה!! הן היו רגילות ליחד הזה עוד ברחם ומסתבר שעבור התינוקת לקבל חזרה את אחותה אושש אותה!!

י מ י ת 2

New member
חיבוק../images/Emo24.gifבועז,

בהקשר לסיפור שלך על התאומים אתמול ראיתי תכנית בערוץ 8, על מתמחים ברפואה. לאחד המתמחים נולדה בת ואשתו היתה ברעלת הריון ובמצוקה זו היתה לידה מוקדמת וגם התינוקת היתה במצוקה. שקלה 1 קילו. האב ,מאחר שאשתו לא יכלה לתפקד, פשט את חולצתו והשכיב את התינוקת על חזהו. הוא אמר שהקירבה והמגע של עור בעור זה הדבר החשוב ביותר שיעזור להתאוששות התינוקת . קירבה בין בני אדם זה הדבר החשוב ביותר. תודה בועז על הסיפור האנושי. ולכל הגימלאים כאן בפורום תבורכו.

מנורה

New member
בוקר זיו עם שיר ב../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אוהב אני את האביב, אבל הוא צעיר מדי. אוהב אני את הקיץ, אך הוא גא מדי. לכן, אוהב אני יותר מכול את הסתיו, גוניו רכים יותר, צבעיו עשירים יותר, ויש בו נימת עצב. עושרו הזהוב אינו מספר על תום האביב, וגם לא על כוחו של הקיץ, אלא על הבשלות והתבונה הטובה של הגיל. הוא יודע את מיגבלות החיים, והוא שבע רצון. ליו יוטאנג

bimbo.

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif

תודה בועז על המידע, אבל זה היה כבר לפני זמן רב, ואני חושבת שהילדות האלו מתרוצצות כבר על הרגליים......

shkedud

New member
גמני אומרת בוקר טוב, אור ושמחה לך

אנפה
לך בועז -
ולמנורה - אם נדע להשתמש בתבונה שנסיון החיים שלנו נותן לנו, ונדע את המגבלות - ללא ספק שנהיה שבעי רצון. שיר חכם הבאת לנו. כף להיות איתכם הבוקר, ומקווה שלכולם יש שיר חדש ב

odo13z

New member
../images/Emo140.gifאיזה יופי.

סיפורים שירים ותמונות יוצאים מהכלל. כל הכבוד להשקעה.

למעלה