בקר טוב גמלצים

odo13z

New member
בשורה טובה לבוקר. כולם לחייך../images/Emo6.gif

שכר חברי הכנסת הוכפל לשנת התקציב הבאה. אזזזז....הם שוב עובדים עלינו.... המצב קשה , מחיר הלחם עולה , הדלק עולה הרבה ויורד קצת ( פה איכפת להם , רכב צמוד...) תקציב בית הנשיא 26 מיליון ש"ח לשנה.... הייתי מסתדר לא רע עם 10 אחוז מזה... יללה לעבודה - יש לנו 120 טפילים לפרנס.

אם אין לחם תאכלו עוגות../images/Emo3.gif

ואם אין דלק,, נלך ברגל, ככה נרויח אוויר נקי, ומי שלא אוהב ללכת שיקנה סוס ועגלה,, ואודו אולי הנכד או הנין שלך יהיה פעם נשיא, וזה לא אם ולא אולי,,, אלא שיהיו לכם חיים טובים ומאושרים, ושהכסף שלם יזרום כמו המפל

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור......

חזרתי זה עתה מנתב"ג..... ומה שלומכם הבוקר? כאן יפה כלכך......

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gifעומר השקדיה זו תשובה לדאגות

של אודו על הבוקר ברגע שפתח את עיניו??? אודו בחייך סתכל בשמים הכחולים הנהדרים... תתחיל לדאוג אחרי 10.00...
עומר, שקדיה מ ק ס י מ ה - מתה על שקדיות, ופריחת הדובדבן (רק מתמונות...)

אנימו

New member
בוקר טוב לכולם. מודיעה שהוצאתי את

שמיכת הפוך. הוכתר בהצלחה!

emmy5

New member
../images/Emo24.gifפלומה,אנימו וכולם , בוקר טוב

שמעתי בקולך,,לדאוג אחרי שעה 10 .. אז אני לא קמתי מהמיטה עד עכשיו .. שמיחה טובה , אויר צח ,מתי יכולתי לישון כל כך טוב? הייתם ילדים טובים , לא עשיתם רעש .. ראשון לנובמבר .אני צריכה לחגוג , זה היום שאני יצאתי לחופש..חופש הגדול שלי .. מתי זה היה? מזמן ..כאילו זה היה אתמול .. 31 לאוקטובר עוד עשינו שביתה באמצע הרחוב ..כל המשרד עברו דירה לעיר אחרת ,ואותנו פוטרו ..לי עשו טובה ..אבל אני לא אוהבת את האמרה "חלומות פז" הנה אני ,גימלאית כל כך הרבה שנים , מרוצה מאוד וכועסת על זה שכל החברים שלי מחפשים עוד עבודה ... בוקר טוב ,היום אני מתחילה את הלימודים ..מחר אני מציירת ..כייף . מאחלת לכולם חודש נעים ושמח ,הרבה בריאות ושקט בארץ ..חיבוק גדול לכולכם ,ממני אממי

p a l o m a

New member
איימי../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif|שמש

odo13z

New member
ולי יש דובדבן בחצר.../images/Emo13.gif

לא נותן פרי.... אבל כל אביב יש לי חגיגה של פריחה

ע ו מ ר 4

New member
תודה...תודה.....

והנה פתאום הוא הופיע...כמו אל שעלה מן הים.... ילד צהוב...עם חליפה אפורה ועניבה.....(ילד שלי?...היתכן?)וחיוך ענק....והמון חיבוקים...ובכלל לא ענין אותי...וחציתי את הקו המותר....והגעתי עד....האמצע. המון געגוע......אבא.האחים..האחות.... וחברים שכבר היו כאן....וילד צהוב שהלך איתם לסיבוב הופעות ברחבי.....השבילים. לא עובדת.אני בחופש אמיתי...הצהוב הזה בא רק לשבוע....ואני מבשלת...מלטפת...אוהבת.....ומבקשת שלא יגמר מהר.

ע ו מ ר 4

New member
תודה לכולכם.....

הצהוב כבר מטייל לו.....בשבילים עם חברים. חלליות לא מצאתי בנתב"ג.....חפשתי
..כלום.רק הרבה אנשים מעולמות שונים ומשונים. לא נעלמת כלכך מהר...בועז.

maxima

New member
אודו...אני מכירה חצר עם דודבן

שגם לא נותן פרי ובעלי הבית חשבו שאם יוסיפו עוד אחד זה יעזור אבל לא קורה כלום חוץ מהפריחה ושמעתי שהדובדבן צריך מכת קור חזקה כדי לתת פרי.

אנפה2

New member
../images/Emo7.gifקראתי היום בעיתון מעריב :../images/Emo66.gif

שאסור להתמכר לספורט, זה מזיק, שיש תוצאות בשלבים מאוחרים יותר ולא מידית , נשאלות השאלות הבאות
התמכרות מהי
, הרי אף אחד לא הולך למכון הכושר כמו ליום עבודה. האם כל יום בחדר כושר במשך שעה נקראת התמכרות
ויש גם את אלמנט הגיל, אולי שעה ליום בגילנו זה הרבה, ולצעירים זה כלום. מי יודע מה המינון על מנת שלא נזיק לעצמינו, ועל מנת שלא ניקח לעצמינו פטור שהוא לא במקום, כי בסך הכל ההתעמלות והספורט זה בריאות על זה גדלנו. כתוב בכתבה שאפשר לזהות נזכים כתוצא מחדר כוש בבדיקות דם, האם לא נשמע לכם הזויי

אנימו

New member
אנפה-יש לי כמה התמכרויות. אבל חדר

כושר לא ביניהם....אצלי בבדיקת הדם לא יזהו נזק מחדר כושר ....אני חוששת מנזק שנגרם מהתמכרות אחרת....אבל לא אגלה רבים

למעלה