עדיין לא אבל הנושא בטיפול... (יש שם רפואה??? אני נרשמת....)
G GooD LucK 4 us New member 14/7/06 #14 הסכם שלי 97.6 בהצלחה לכוווווווווווווווווווווולם..............
G GooD LucK 4 us New member 14/7/06 #27 אמרו לי שבשבוע הבא הם יעדכנו את כל המועמדים..... יש עוד תקווה למי שעדיין לא התקבל, היום הודיעו רק לחלק מן המתקבלים!!!! תהיי אופטימת בהצלחה
אמרו לי שבשבוע הבא הם יעדכנו את כל המועמדים..... יש עוד תקווה למי שעדיין לא התקבל, היום הודיעו רק לחלק מן המתקבלים!!!! תהיי אופטימת בהצלחה
מ מירבמירב New member 14/7/06 #29 איך הצלחת להשיג אותם? אני לא מצליחה נראה לי שהסכם כרגע הוא 96, לא? נראה לך שיש סיכוי לבעלי ה-94.5 ומעלה?
איך הצלחת להשיג אותם? אני לא מצליחה נראה לי שהסכם כרגע הוא 96, לא? נראה לך שיש סיכוי לבעלי ה-94.5 ומעלה?
G GooD LucK 4 us New member 14/7/06 #32 דרך האיימל: מזכירת הפקולטה -גלית: [email protected] משרד רישום וקבלה: <[email protected]> אני בטוחה שכל אלה עם סכם 94.5 ומעלה יתקבלו בסוף.....תחכו לתשובות בשבוע הבא, והכל יהיה בסדר חמודה בהצלחה לכוווווווווווווולם
דרך האיימל: מזכירת הפקולטה -גלית: [email protected] משרד רישום וקבלה: <[email protected]> אני בטוחה שכל אלה עם סכם 94.5 ומעלה יתקבלו בסוף.....תחכו לתשובות בשבוע הבא, והכל יהיה בסדר חמודה בהצלחה לכוווווווווווווולם