בקר טוב לחברי הטובים

yaely2

New member
מנהל
בקר טוב לחברי הטובים../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שלום לחברים שלי,
האמינו שאני מתגעגעת כבר לראותכם,, מקווה שאת כולם אראה בעתיד הקרוב. יעלי

לייציק

New member
בקר נעים לכל החברים ../images/Emo183.gif

יום מעונן, שיהיה לכם חמים ונעים ...
ושקרני השמש יציצו אליכם מבעד לעננים
היום אחה"צ אני אצל בתי, אולי אוכל למסור לכם ד"ש משם
להתראות נחמדים שלי

שרה16

New member
בוקר טוב,חזרתי מ../images/Emo101.gif

קופ"ח. חשבתי לקחת חיסון אבל התחרטתי ברגע האחרון. לפי מה ששמעתי ,יש סיכון בחיסון. אז עשיתי בדיקות דם ובדקתי לחץ דם,מה אגיד לכם,110/80,ממש כמו בת 16. ולחשוב שתמיד סבלתי מלחץ דם גבוה. יש לי עוד שעה ראיון עבודה-נראה..כרגיל,מצד אחד אני רוצה ומצד שני.. פוחדת

emmy5

New member
בוקר טוב שרהל'ה ...../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

בוקר טוב , הכל גורל ...בהצלחה

שרה'לה איך הלך?

מכירה את ההרגשה של "רוצה אבל מפחדת"... לי למשל יש מקצוע נדרש ומתוגמל היטב ואני מצד אחד רוצה למצוא משהו חדש לחצי יום ומאידך חוששת להתחיל שוב הכל מחדש...אבל את ...עדיין ילדונת
אל תפחדי תסתערי על היעד ובכיף...
בהצלחה

emmy5

New member
בוקר טוב לכלם, איפה כולם../images/Emo24.gif

כבר שבוע ימים אני בבית, מתחילה להשתגע.... שכבתי במיטה וראיתי את כולם ...יעלי חונה ,מנורה ,לייציק .... צועדום ברחובות...קר ,רטוב , אבל אויר צח .. אז היגעתי עם
לקבל אותכם יום שקט עם קרן שמש בין העננים

אמי דארלינג את כבר בריאה? ../images/Emo24.gif

ה-
שלך עשה לי חשק...הולכת להכין לי.... אני מקווה שלא אפזול גם לעוגה

emmy5

New member
חברים וחברות, אני מתפנקת עוד

אבל יופ שישי אני הלך לספר....יום שבת אני הולכת לבלט ...לא כואב ,רק לתחרות יופי אני עוד לא הולכת

באיה

New member
ב וקר טוב פורום ../images/Emo187.gif../images/Emo39.gif

אצלנו שמש, ואני שוקלת אם להוציא את האף החוצה. גם אני כמוך אמי מיום ראשון לא יצאתי מהבית. איך האף דרך אגב? שרה"לה, אני לא יודעת אם לאחל לך הצלחה ברעיון, זו בעיה. מה?

emmy5

New member
קבלתי במייל ..אהבתי

> > > > מיכאל הוא אדם שאוהב לאהוב .אחד שתמיד יש לו משהו חיובי להגיד: > כשמישהו > > > שואל אותו מה שלומו הוא עונה:"אם מצבי היה טוב יותר, הייתי שני אנשים". > פשוט > > > טיפוס חיובי ואופטימי. > > > > > > > > כשעל אחד העובדים היה עובר יום רע, מיכאל היה שם בשביל לומר לו להביט > על > > > הצד החיובי במצבו. > > > > > > > > סגנונו המיוחד, עורר בי סקרנות ולכן יום אחד ניגשתי אליו ושאלתי > אותו:"אני > > > פשוט לא מבין. אי אפשר להיות חיובי כל הזמן. אז איך בכל זאת אתה > מצליח?" > > > > > > > > מיכאל ענה לי ברוגע:"כל בוקר אני מתעורר ואומר לעצמי כי עומדות בפניי > שתי > > > אפשרויות. אחת - להיות במצב רוח טוב והשנייה - להיות במצב רוח רע; אני > בוחר > > > להיות במצב רוח טוב. > > > > > > > > בכל פעם שדבר רע קורה, אני יכול לבחור להיות קורבן או לבחור ללמוד > > > מהניסיון; אני בוחר ללמוד מהניסיון. > > > > > > > > כאשר מישהו מגיע אליי בתלונה, אני יכול לקבל את תלונתו או להצביע על > נקודת > > > האור בבעייתו; אני בוחר בנקודת האור". > > > > > > > > "כן בטח, זה לא ממש קל" ,מחיתי בתסכול."זה קל מאוד" אמר מיכאל."החיים > הם > > > למעשה מקבץ של בחירות. כשאתה מוציא מהם את כל השאר הטפל והשולי, כל מצב > ומקרה > > > הוא בחירה. אתה בוחר איך להגיב במצבים שונים ומגוונים. אתה בוחר איך > אנשים > > > ישפיעו על מצב-רוחך. אתה בוחר אם להיות במצב רוח טוב או רע. ! ובשורה > > > התחתונה: זו הבחירה שלך איך לחיות את ! חייך " . כשיצאתי ממשרדו של > מיכאל > > > הרהרתי על מה שאמר. > > > > > > > > למרות שלא המשכנו להיות בקשר, חשבתי רבות עליו כאשר בחרתי בחירות > בחיי > > > במקום להגיב אליהם. > > > > > > > > שנים אחדות מאוחר יותר, שמעתי כי מיכאל היה מעורב בתאונת עבודה קשה, > בה > נפל > > > מגובה 30 מטר בעת שעבד על מגדל תקשורת. לאחר 18 שעות ניתוח וטיפול > נמרץ, > > > שוחרר מיכאל מביה"ח כשלגבו הוכנס מוט ברזל . > > > > > > > > ראיתי אותו שישה חודשים לאחר התאונה. כששאלתי אותו מה שלומו,הוא השיב > :"אם > > > מצבי היה טוב יותר, הייתי שני אנשים. רוצה לראות את הצלקות מהניתוח? " > .. > > > החלטתי לראות אותן אך שאלתי אותו, מה עבר בראשו בזמן התאונה. > > > > > > > > "הדבר הראשון עליו חשבתי, היה שלומה של ילדתי-לעתיד שעדיין לא > נולדה". > ענה > > > מיכאל. "לאחר מכן, כששכבתי על הקרקע, אני זוכר שעמדו בפניי שתי > אפשרויות. > > > יכולתי לבחור בחיים ויכולתי לבחור במוות; בחרתי בחיים". > > > > > > > > "לא פחדת? לא איבדת את ההכרה?" שאלתי אותו נפעם. > > > > > > > > מיכאל המשיך, "...החובשים היו נפלאים. הם המשיכו לומר כל הזמן שהכל > יהיה > > > בסדר. אך כשהם הכניסו אותי לחדר מיון, ראיתי את הבעות הפנים של הרופאים > > > והאחיות וממש פחדתי. > > > > > > > > בעיניהם ראיתי את מה שחשבו - "הוא גמור". ידעתי שאני חייב לעשות > משהו. > > > > > > > > "ומה עשית?" שאלתי. > > > > > > > > "הייתה שם אחות גדולה ששאלה אותי שאלות" ,אמר מיכאל. "היא שאלה אם > אני > > > אלרגי למשהו. "כן" עניתי לה. הרופאים והאחיות הפסיקו את עבודתם וחיכו > > > לתשובתי. לקחת נשימה עמוקה וצעקתי "לכוח-המשיכה". > > > > > > > > בזמן צחוקם, המשכתי ואמרתי להם:"אני בוחר לחיות. נתחו אותי כמו אדם > שעתיד > > > לחיות ולא כאדם מת". > > > > > > > > מיכאל חי תודות לכישוריי רופאיו, אך גם בגלל גישתו המדהימה לחיים. > למדתי > > > ממנו כי כל יום אנו בוחרים לחיות בצורה מלאה. גישה, היא בסופו של דבר , > הכל. > > > לכן, אל תדאגו למחר. מחר כבר ידאג לעצמו לבדו. לכל יום יש מספיק צרות > לעצמו > .. > > > אחרי הכל, היום הוא המחר בו תדאג לאתמול... > > > > > > > > בפניך עומדות שתי אפשרויות: > > > > > > > > 1. האחת: למחוק את המכתב הזה. > > > > > > > > 2. והשנייה: להעביר אותו הלאה. > > > > > > > > אני מקווה כי תבחר באפשרות השנייה. אני יודע שאני עשיתי זאת... > > > .

סבאאורי

New member
צהרים טובים פורום

איש חשוב וידוע בציבור - נפטר. בדברי ההספד אמר חברו "תמיד היה הנפטר ראשון לכל דבר" כאן התערבה האלמנה ואמרה: "לא נכון, אצלי הוא היה השישי." ברכות

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים../images/Emo141.gif

תפסתי קצת זמן לראות מה שלומכם מאחלת החלמה מהירה לחולים והמשך יום נהדר לאולם

סול11

New member
צהריים טובים ../images/Emo39.gif

והמשך יום מהנה. החלמה לחולים. וכל השאר השארו בריאים.

dani 123

New member
ערב טוב לכולכם

חזרתי מהעבודה הולך לבקר את הרופא לקבל את המרשמים

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל חבריי כאן ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שלום לכם,
זה עתה חזרתי מיום לימודים ואין פה מי שיאמר לי שבי נוחי ואין לי גם למי לאמר לא רוצה לנוח רוצה להיכנס לפורום. כיף לשמוע מכם, מאחלת שוב לאלה שהסתגרו בבית שיצאו, לאלה שמרגישים קצת לא טוב שיחלימו, ולאלה שבריאים שימשיכו להיות ככה. יעלי מחכה לתגובות

סול11

New member
ערב טוב ../images/Emo39.gif

מכיר את ההרגשה וזה לפעמים נהדר. ולעיתים רוצים אנו מישהוא שיאמר שב/י עמי קמעה על כוס קפה. איני יודע מה אתך אני יוצא להכין
ויש עבור כל מי שרוצה
. התכבדו העוגות אזלו.

מנורה

New member
סול ולכ החברים ערב טוב ה../images/Emo185.gif

גם מוכן וגם העוגה והשצטרפו אלי אחרי יום קשה שביליתי בבח"ח איכילוב
ודואגת קרובת משפחה שלי נפלה ומחכים לניתוח מפרק הירך איזה ימים לא לנעימים. היא באה לארץ לבקור אחרי תקופה ארוכה ואיזה באסה יש פסוק באידיש אם אני לא טועה "מאנט דאכט וגוד טראכט".

למעלה