בקר טוב לחברי הטובים

ערב טוב יעלי וכולם ../images/Emo39.gif

אפשר לשאול בשו שו האם את לומדת היסטוריה או משהו הקשור ליהדות? אני רוצה לחזור ללימודי כיף עוד מעט...מתעניינת בפילוסופיה....נראה...

emmy5

New member
../images/Emo24.gifחונה, תנסי הכל ,

בהתחלה את יכולה ללכת לכל דבר , עולה קצת כסף ...אבל תופס זמן ואת יכולה להחליט מה שמעניין אותך ...יום אחד את הולכת לחתום בלשכת עבודה ...LOL כדאי

yaely2

New member
מנהל
את רוצה שאמליץ לך? או מה?

שלום חונה וכמובן כולם
אני עצמי בעלת תואר שני ב"לימודי ארץ ישראל" מאוניברסיטת בר אילן יעלי

סבאאורי

New member
חונה וכולם ערב טוב. לימודים --

לדעתי (אם את משתוקקת ללמוד)אז בכיף , תלמדי רק מה שאת חושבת שתהני ממנו. כל החיים לומדים - ובסוף מתים טיפשים (פילוסופיה?) אז לפחות ל ה נ ו ת... ברכות

שרה16

New member
אני חזרתי כרגע מהרופא../images/Emo10.gif

הברך מציקה לי כבר כמה חודשים. הפעם הוא לא היסס ותקע לי זריקה לתוך הברך. לא הספקתי להתחיל לפחד אפילו. ועוד הייתי צריכה לנהוג הביתה-חצי שעה בחושך בגשם...

שרה16

New member
Whndows Media Player 9 series?../images/Emo79.gif

מישהו עידכן? יש עידכון (לא קריטי)ב-windows update ואני מהססת..

dani 123

New member
אני לא עדכנתי

מעדכן רק עדכוניים קריטיים או עדכונים בתוכנות שאני משתמש בהם

סבאאורי

New member
ערב טוב פורום ולדני...

אל תעשה לנו " קונצים " - תהיה בריא ברכות כשאני הלכתי לרופא ואמרתי לו כואב לי פה ופה ופה אז הוא עונה לי - זה הגיל אמרתי לו : כל יום אני קונה גיל במכולת וזה לא עוזר בקיצור...סיפרתי לו בדיחה והוא סיפר לי בדיחה והלכתי הביתה. הגעתי הביתה,שואלת אשתי-בדק לך לחץ דם? מה אמר? עניתי- אמר לי "הלוואי עלי לחץ דם כמו שלך..... באמת ברכות

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב הולכת להסתמם, אשוב ב 11

שלום לכם,
הכל משחק. אני אוהבת את הלימודים שלי, אוהבת את העבודה שלי, אוהבת את החוגים שלי אך מכולם אני אוהבת את חוג הדרמה אליו אני הולכת כל יום רביעי בערב. יש לנו מורה מעולה, מצליח להחזיר אותנו לשובבות הילדות, לברק הנעורים. בשיעור שעבר למדנו לספר דבר מצחיק תוך כדי בכי וגם לספר דבר עצוב שיצחיק את כולם. תודה לאל שהתבגרתי בתקופה בה רק השמיים הם הגבול ליכולות האדם להתממש. להתראות יעלי

למעלה