בקר טוב לכולן.....וגם לאדון מנהל|4u

אש אש

New member
מי שמסתכל פנימה- מתעורר.

מי שמסתכל החוצה-חולם מי שמסתכל פנימה מתעורר ואת נשמעת עירנית למדי רק עיניין של בחירה לרצות את השינוי ולא לפחד ממנו מעברו השני של הפחד,נימצא החופש כן גם בחיי הנשואין(מניסיונם של אחרים) לא אוכל ממש להשיב לך על השאלה הייתה סיבה אחרת בחיי הנשואין שלי שהעירה אותי... מי שאני היום זו רק עבודה על עצמי של אחרי הגירושין בחרתי באושר בכל מחיר של כאב בהסתכלות פנימה ולנבור במחוזות הכי אפלים בחיי. אשמח לענות לך במיוחד על כל שאלה.

המילים הללו שלך אש

כל אחת בונבון

spectacular

New member
איך יוצאים מקשר...

מוכר לי המצב שאת מתארת, אדם מתפתח ומשתנה,בדרך החשיבה,רצונות ,צרכים, אם המערכת הזוגית לא נותנת מקום לשינויים להתרחש, יש כנראה שלוש אפשרויות, להשאר באותו המצב,(קורבן) לנסות להגמיש את המסגרת שתתאים לי לאור השינוי,(שיתוף בן הזוג) או לצאת. אני אישית ניסיתי את שתי הראשונות ולא הצלחתי,(מספר שנים) ובחרתי לצאת כאשר הרגשתי שלהשאר זה כמו מוות בשבילי. ברגע שהחלטתי התחלתי בחיים חדשים, הכי קשה היה להחליט,אחר כך היתה הקלה אדירה, וגם הלב הרגיש נכון,ולא רק הראש, זה רק הנסיון שלי, מקוה שעזרתי במשהו.

אסקורט

New member
כן עזרת. תודה!!!

אני מקווה שאני במרחק קצר מאוד מההקלה שאת מתארת. אשמח אם תוכלי להסביר יותר דווקא את החוויה של הצד השני: הוא חשב שהתחרפנת וגם ניסה לשכנע אחרים בזה? זה לא שאני חושבת שיש לי אחריות עליו, אבל כמה שהוא יבין יותר טוב אותי הוא ילחם בי פחות (כך אני מאמינה) והוא ממש מתקשה בזה. יש רעיונות איך להקל על הצד השני (וכך בעקיפין גם על עצמי)???

אש אש

New member
שימרי את האנרגיות שלך לעצמך

את תזדקקי להן לאורך כל הדרך. להקל על הצד השני? בטח שיש דרך להישאר איתו ולאהוב אותו. הוא לא יבין לעולם וימשיך להילחם,הוא הצד הניפגע,האגו ישחק זה שלו עכשיו עם כל הכאב. אוי כמה ניסיתי גם אחרי הגירושין להסביר לאקס שלי,שיבין שיכאב פחות כל הסבלנות שבעולם הייתה לי להגשים את האתגר הזה המטרה הזו,בלתת לו להבין אותי שיוקל לו אמרתי,עשיתי,ליטפתי באהבה כן גם אחרי. הוא לא יבין לעולם ואף אחרת לא יכולה ולא תוכל לקחת את זה ממנו,רק אני לו הייתי מסכימה לחזור שנה אחרי שהיה מחוץ לבית. כן זה סוג של בגידה זה כואב,זה יכאב...ואולי יום אחד רק אולי זה ישתחרר. אז המשיכי להתרכז בעצמך תיהיי נחמדה או לא את צריכה לצערי הרבה כוחות למלחמות.

אלמרה

New member
לא יודע איך מצאתי פתאום את השיר הזה

שימרי נפשך ביצוע: אביבה אבידן מילים ולחן: ניקוס קרבלאס גירסה עברית: ארלט ספדיה כשהלילה מתקרב והכוכב נחבא משהו בתוך הלב פתאום קורא בשמה לוחש לה שתלך בדרך אל ביתו עוד פעם לראותו... היא הבטיחה לעצמה שלא תשוב אליו אחרי שבליבה הימר שנים לשווא אבל היא מבלי לחשוב נסחפת לקראתו לחוש את חום גופו שימרי שימרי נפשך מאהובך למבטו אל תאמיני כשהלילה בה... כשהוא נראה צדיק תמים בשני עיניו הביטי שימרי. שימרי נפשך מאהובך שבליבך לא תיפגעי אל תלכי לאיבוד רק בגלל התמימות..שימרי... הוא נותן לה להרגיש בזרועותיו מלכה אבל כמה הוא אדיש הוא לא אוהב אותה בליבה היא אבודה לא מצליחה לחשוב מתי יהיה לה טוב...? שימרי שימרי נפשך ...

spectacular

New member
רוב המצבים בהם נתקלתי,

שדומים למה שתיארת, בדרך כלל הבעיות נובעות מכך שבן הזוג מתקשה לקבל שינויים, ולשתף פעולה ביצירת מרחב מחיה חדש שיכיל אותם, ולכן אותן הבעיות צפויות להתקים גם במצב המשברי, ואפילו להחמיר, בהחלט מוכר לי המצב שאת מתארת שבן הזוג מנסה לשכנע את כולם שמישהו היתחרפן וזה לא הוא, קוראים לזה הכחשה, ואז כשמגיעה הפרידה ,ישנו סיכוי רב מאוד ש פ ת א ו ם תהיה הבנה והסכמה והבטחות ומה לא, אבל רוב הסיכויים שזה מהר מידי, שום הבנה ושום בטיח, רק רצון חזק להחזיר את המצב לקדמותו בדיוק, לפעמים זה מצליח,ואז בטח שוב
אם גם זה לא מצליח, צפוי במקרים רבים כעס גדול,עד כדי רצון לנקמה, אצלי ,ההשלמה והרגיעה הגיעו רק מספר שנים אחרי הגירושין. אני מודעת לכך שיש אין ספור תסריטים , זה הנסיון שלי, אני חייבת לציין שאני מאוד בעד לנסות לחבר שוב טוב,אם אפשר, ולא לפרק בפזיזות. שיהיה לך יום שמח.

אסקורט

New member
ואוו, תודה. תגובותיכם ממש נוגעות

ומרגשות. מבטיחה לשמור על עצמי וגם לנסות להבין שלפעמים הצד שהשני לא יכול להבין וכן להזהר ממה שנראה כהבנה ואינו אלא עוד טקטיקה של הכחשה.... תודה, אסקורט

אמנם לא אותי שאלת אבל...

כן הוא לא רק חשב שהתחרפנתי הוא היה בטוח אל תצפי שיבין כגודל הציפיות גודל האכזבות... |ניצת שעם הציפיות משתמשת ככסוי לכריות|

אסקורט

New member
תודה!!!

ובודאי ששאלתי גם אותך אחרת הייתי שולחת מסר פרטי... יש משהו מנחם בזה שבמקום שבו אני עומדת היו כבר לפני ושרדו... אז תודה, אסקורט

רק רגע אסקורט,גם אני הולך...

לפתוח את המילון... כפרה עליך אסקורט,למה לא להגיד בעברית פשוטה "איזה מאמי אתה קונן,להביא לך עוד בירה"

אסקורט כפרה שלי,אשתי לא פסה!

עובדה שהיא עדיין חיה איתי בבית,אבל בסלון.... כפיצוי אני יורד בכל בקר לשכנה שלי מלמטה,סטלה. אשתו של העורך דין המלעון שכל הזמן מטיף לי מוסר על הבושם המסריח שלי. אז זהו,איך שאני יורד מהמעלית אני עושה עצמי יוצא מהבניין ונכנס דרך הכניסה האחורית,ועולה למעלה לעזור לאישתו לעשות כביסה....

אש אש,הכי מתוקה שיש ../images/Emo140.gif

תשמעי גיברת,אני עכשיו באמצע משחקי הכדורגל וכידוע לך השכל של הגברים לא נמצא בדיוק במקום המיועד לו בזמן שהם צופים במשחק. (במיוחד שלי) מצד שני המחשבה שאת למעשה שכנתי מלמטה מאוד מגרה את הדמיון שלי....וגם של זקרוני. אם תהיי כאן בעוד כשלושת רבעי השעה,אענה לך בפירוט יתר.

אש אש

New member
אתה יודע קונן........

בעוד שלושת רבעי השעה אני אהיה בין כביסות ובישולים ועוד כמה דברים אבל אתה יודע ... אנחנו הנשים השכל שלנו תמיד מצליח להתמודד עם כמה דברים יחד. בטח שאחכה לפרטים אנחנו הנשים לא נירדמות עד שדברים לא פטורים:) אש

חזרתי אש אש מתוקה שלי......

אז ככה,שמח שגם השכל של הנשים אינו שונא משל הגברים. חבל,הרסת לי את הסטיגמה. הייתי בטוח שאתן חכמות יותר.... מעניין מאוד שדווקא בשעת לחץ, כגון הכנסת בגדים למכונת כביסה ונקיון הבית, אתן מתפקדות באופן יוצא מהכלל. גם אני מתפקד יוצא מהכלל כשאני מכין את הסלט שסטלה אוהבת.

למעלה