בשמחה
1. ההמרה היא לא 1:1 חמאה:שמן קוקוס אלא 75 גרם קוקוס על כל 100 גרם חמאה/מרגרינה,אופציה נוספת היא להמיר חצי מכמות החמאה בשומן נוזלי נייטרלי (כמו קנולה) ואת החצי השני בקוקוס.
2. יש שמנים כמעט נייטרליים ויש כאלה שמורגשת בהם ארומה של קוקוס,אם אתם רגישים לריח או שהוא לא מתאים למתכון שווה לחפש את הנייטרליים יותר.
3. יש שמני קוקוס באיכויות שונות מבחינה תזונתית -חלקם לא שונים הרבה ממרגרינה,חלקם בריאים מאוד.אני משתמשת בג'מוקה,אומרים שגם סאןליין מוצלח,אבל לא ניסיתי.

1. ההמרה היא לא 1:1 חמאה:שמן קוקוס אלא 75 גרם קוקוס על כל 100 גרם חמאה/מרגרינה,אופציה נוספת היא להמיר חצי מכמות החמאה בשומן נוזלי נייטרלי (כמו קנולה) ואת החצי השני בקוקוס.
2. יש שמנים כמעט נייטרליים ויש כאלה שמורגשת בהם ארומה של קוקוס,אם אתם רגישים לריח או שהוא לא מתאים למתכון שווה לחפש את הנייטרליים יותר.
3. יש שמני קוקוס באיכויות שונות מבחינה תזונתית -חלקם לא שונים הרבה ממרגרינה,חלקם בריאים מאוד.אני משתמשת בג'מוקה,אומרים שגם סאןליין מוצלח,אבל לא ניסיתי.