בקשה ..... בבקשה

בקשה ..... בבקשה

בפורום הריון ולידה ישנו מאמר שנקרא סיפורי לידה. בנתיים יש רק שני סיפורים. אם מישהי מפורום זה שכתבה את סיפור לידתה מסכימה לפרסם את סיפורה גם אצלנו נא שרשרו אישור להודעה זו. אשמח אם תוסיפו קישור לסיפור הלידה שלכן על מנת לחסוך לי עבודה. תודה טל מנהלת פורום הירון ולידה

rachell

New member
טל יש לי בעיה אם זה

הלידות שלי לא עברו לגמרי חלק ואני לא בטוחה שזה מה שהייתי מספרת לנשים צעירות וחלקן ללא נסיון לפני הלידה בבחינת "לא להכניס רעיונות"

rachell

New member
רעיון טוב מאוד

אם הן יעשו לדעתך שיקול נבון לעצמן אין לי בעיה וחוץ מזה כל אחת יכולה להכנס לפורום זה ולקרוא לבד אולי כמנהלת הפורום "תמייני" לבד את הסיפורים לי אין בעיה להעביר את סיפורי הלידה שלי לפורום שלך בבקשה תקראי ותחליטי

אני בעד לשמוע את כל סוגי החוויות

גם אם טלי תוסיף רק את הסיפורים של הלידות ה´קלות´ (יש דבר כזה בכלל?) במילא כל אישה בהריון שומעת מליון "סיפורי זוועה" מכל מי שסביבה. דווקא כשמדובר בסיפור כתוב תמיד אפשר לבחור שלא לקרוא אותו בניגוד לסיפור שמתעקשים לספר לך. אני מאוד מכבדת את יכולתה של אישה לקחת את מה שמתאים לה ולעזוב את מה שלא . ולפעמים הסיפורים הקשים יותר יכולים לעזור להתכונן יותר טוב למצבים האלו ומעלים נקודות שלא בהכרח הייתי חושבת עליהם לבד.

יש אצלינו בנות בכזאת חרדה ..

שהן אפילו לא הולכות לעשות קורס הכנה ללידה כדי לא לשמוע סיפורים ולדעת דברים מפחידים. אז מה את מציעה? לכתוב בראש כל סיפור לידה: זה מפחיד שימו לב ?
טל [שתוהה מה לעשות]

קיבלתי בנתיים מספר תשובות

וכולן רוצות לשמוע את הסיפורים הקשים. אבל בטח תיכף יבואו גם המתנגדות. טל

את מוזמנת לפרסם את סיפור הלידה שלי

כולל התמונה. היתה לי לידה שהיא חלום ואולי היא תעודד ותרגיע חלק מהבנות. והתמונה של אחרי מזכירה לכולן שהכל שווה! שירלי.

מלכה ב.

New member
אם יורשה לי...

נראה לי שחשוב להכיר מגוון רחב ככל האפשר של חוויות לידה. מי שחושבת שכל הלידות קלות ומופלאות ומתכוננת לכזו, ברגע שהלידה שלה לא תתקדם לפי התסריט, תיכנס ללחץ. הכרות עם חוויות לידה שונות יכולה להביא ליכולת התמודדות טובה יותר ביותר מצבים אפשריים. אני לא מכירה את הבנות עליהן את מדברת, אבל סביר להניח שהלחוצות שאינן רוצות לשמוע דברים מפחידים במילא לא יקראו את הסיפורים... לדעתי חוסר הוודאות וחוסר הידע מפחיד יותר מלקרוא סיפור לידה שהסתבכה. זו דעתי, לשיקולך...

מלכה ב.

New member
עוד משהו, "מפחיד" זה בעיניי המתבונן

אנני ילדתי פעמיים ללא משככי כאבים, אחרי זירוז באמצעות פיטוצין, מה שאומר צירים איומים וכאבי תופת, אבל בעיניי היו אלו לידות מדהימות שלא הייתי מכתירה בכותרת "סיפור מפחיד"...

אבל איך "תדרגי"? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נראה לי קשה לקבוע בצורה אובייקטיבית איזה סיפור מפחיד ואיזה לא. לידה זו חוויה מדהימה ששום דבר לא דומה לה. אבל זה כואב, ויכול להיות גם מפחיד... כשאני הייתי בהריון העדפתי לשמוע את האמת אך זה כמובן מאוד אינדבידואלי ובמילא סף ההפחדה שלי גבוה. אני אישית מצאתי שהקורס הפחית את רמת החרדה מהלא נודע. מקסימום אלה שכן רוצות יכולות לראות את זה בקישורים כאן ומי שלא רוצה אז היא כנראה לא תקרא (השאלה אם זה משנה כל כך באיזה פורום הקישורים נמצאים?) חוץ מזה אני מניחה שהמשתתפות הקבועות מספרות את סיפור הלידה שלהן בפורום שלכם, גם את הסיפורים הקשים, אז כנראה שאין מנוס מלשמוע גם דברים מפחידים...

נכון אין מנוס ולכן ....

אחרי ששמעתי מספיק דעות .. אני מכניסה הכל הכל. תודה למי שענתה ואשמח לשמוע עוד אישורים. טל

דיאנה1

New member
אין בעיה לפרסם את סיפורי הלידה שלי

הנה הם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=149&art_id=47 ואני דווקא קראתי את כל הסיפורים כשהייתי בסוף ההריון. היה לי חשוב לדעת על תרחישים אפשריים. חבל שלא קראתי סיפור בדיוק כמו שלי, כי אז הייתי יודעת למשל שהזרוז יכול לגרום מצוקה ואולי (או בעצם בטוח)הייתי מחכה יותר עד הזרוז.

למעלה