בקשה ..... בבקשה

לכי על זה

אני לא יודעת ללנק (לעשות לינק) אז תהיה לך עבודה קצת קשה עם הסיפור שלנו.

לאה_מ

New member
טל, בבקשה, את מוזמנת לפרסם גם

את סיפורי הלידות שלי (יש 3 כאלה), אם כי ניסיתי להיות תמציתית ולא כתבתי בפירוט כמו כמה מהסיפורים המאד יפים ומרגשים שקראתי כאן.

בבקשה...

למרות שכמובן שעכשיו נזכרת בפרט ששכחתי לספר.. ("טכני") ואני לא מצליחה למצוא את ההודעה ולקשר אז בלחיצה על שמי תקבלי את ההודעות שלי שאחת נקראית "גם אני רוצה" וזו זו..

zimes

New member
טל - למה לעבוד קשה?

את יכולה לשים קישור מהפורום שלך לסיפורי לידה אצלינו, ונגמר הסיפור. חבל על המקום שזה תופס, וכן - מי שבהריון, ורוצה סיפורי לידה, ותקרא גם פה וגם אצלך, תתבאס מהכפילויות. אין לי בעיה שגם סיפור הלידה שלי יופיע אצלכם. הוא רק מאוד ארוך, ולא נכנס למאמר, אז תצטרכו לחכות...

כן זה כבר באמת הפך למבצע

לא חשבתי שתהיה הענות גדולה כל כך! אבל כבר התחלתי (ולכן אסיים!
) בנוגע למקום??? איפה זה תופס מקום? לתפוז? אז מה?
(שששש אל תגלו) טל

את יכולה לפרסם את הסיפור שלי

ובקשר לדיון שהיה פה האם לפרסם סיפורים פחות נעימים, אני בהחלט חושבת שכדאי, לידה מוקדמת הוא הפחד של כל אשה בהריון והיה גם הפחד שלי, אבל היום שירה בת עשרה חודשים והיא פשוט תינוקת מדהימה וללא כל תופעות לווי מהפגיות טפו טפו חמסה

את מוזמנת לפרסם את הסיפור שלי

אני חושבת שאם הייתי יודעת מראש שמגנזיום נגד רעלת פשוט עוצר את הלידה הייתי מבקשת ישר ניתוח קיסרי במקום לחכות 27 שעות ולהגיע בסוף לניתוח אחרי הלידה דיברתי עם מי שהעבירה לי את הקורס הכנה שהיא גם דולה והיא אמרה שחבל שלא התקשרתי אליה כי היא היתה ישר אומרת לי את זה וגם הרופא שלי אמר שהרופאים בחדר לידה חייבים לכסות את עצמם מבחינת הרעלת אבל להכנס לחדר לידה שביד אחת מטפטפים לך זרוז ובשניה מגנזיום זה לא מוביל לשום מקום לפחות מהניסיון העגום שלי

למעלה