אם כבר העלו את זה..אז אולי הסרט
הכתום לא כל כך מפריע לי, לפחות לא כמו השימוש בשואה לכל אורך תכנית ההתנתקות, וזה באמת דבר מגעיל..היה על זה דיון בפורום אחר, ואם יורשה לי אני מעוניין להראות לכם מה הייתה דעתי, עד כמה נחרדתי מהעניין.. אני לא מעוניין להביע דעה פוליטית,אז אנא המנעו מלהגיב בהודעות פוליטיות מסוג כזה או אחר.. "פשוט בושה כלימה ועלבון, מי אתה אדון מתנחל, עם כל הכבוד והכאב, שתשווה עצמך לסבים ולסבתות שלנו במחנות ההשמדה הנוראיים באירופה הנאצית? בפעם האחרונה שבדקתי 1.4 מליון שקל לא היו שווים רק 134 קלוריות ביום.. קראווילה ליד הים זה לא בדיוק דרגש עץ צפוף שעליו אתה צריך לישון עם 10 מתים חיים אחרים.. חיילים שבאים ובוכים איתך אינם נאצים מכים, מתעללים, קלגסים מקוללים.. אוטובוס ממוזג ומרופד עם כסאות איננו בדיוק קרון משא של בקר שבכדי לשאוף מעט אויר עליך לטפס על ערימת גופות... מכולות שבאות לפנות לך את הבית אינם עוברי אורח שודדים ובוזזים.. המנהלת איננה בדיוק המשרד לענייני יהודים בשלטון הנאצי.. ועד כמה שזה נראה לך כך, שרון הוא ממש ממש ממש ממש ל-א היטלר.. מהמקלחת שלך בקראווילה לא יצא גז, ואפילו יש לך שירותים לעשות בהם את צרכיך כמו בן-אדם מכובד.. אז - מי אתה לעזאזל שתשתמש בתלאי הצהוב? מי אתה שתבזה ככה חיילי צה"ל ותגרום להם להיראות כמו הנאצים הארורים? תתבייש לך שהשוואה הזו בכלל עולה לך לראש!! כשתעבור 7 מדורי גהנום אז תהיה לך הזכות להשוות את זה לפינוי הבית שלך..אני לא אומר שהפינוי לא כואב וקשה אך מכאן ועד לשואה קיימים הבדלים של שמיים וארץ, אם לא יותר מזה. אני אדבר בשם עצמי כשאגיד שבמקום לסחוף את דעתי המאוד מאוד מבולבלת לגבי כל הנושא רק גרמת לכך שאשנא אותך..ביזית את הדגל, ביזית את חיילי צבא הגנה לישראל, ביזית את קורבנות השואה, ביזית אותי כיהודי וכאזרח מדינת ישראל ויותר מכל - ביזית את עצמך, חסר מעצורים פאנאטי."