בקשה והתיעצות

פתרון מעולה

בעבר גם אני הייתי מבשלת מרק עוף עם כרעיים, כיום אני מכניסה את כל השאריות שיש בעוף חוץ מכרעיים, כנפיים, וחזה עוף. בכל מקרה, היתה לי אותה בעיה עד שנסיתי יום אחד לטגן את הכרעיים המוכנות כמו שניצל, טבלתי אותם בביצה עם תבלינים, ובמחבת בשרי כמה דקות מכל צד - יוצא מעולה!!! ממש טעם של עוף פריך בפירורי לחם, שום זכר לעוף מכובס.
 
שכחתי לציין

שכמובן לאחר שטבלתי בביצה הם נטבלו אחר כבוד בפירורי לחם בנדיבות ורק אח"כ למחבת.
 
ברוכה הבאה לביתנו החם ../images/Emo24.gif

רבה לך מאוד על הרעיון היצירתי מאוד נהניתי ממנו
 
למעלה