אמא של יונתן27
New member
פתרון מעולה
בעבר גם אני הייתי מבשלת מרק עוף עם כרעיים, כיום אני מכניסה את כל השאריות שיש בעוף חוץ מכרעיים, כנפיים, וחזה עוף. בכל מקרה, היתה לי אותה בעיה עד שנסיתי יום אחד לטגן את הכרעיים המוכנות כמו שניצל, טבלתי אותם בביצה עם תבלינים, ובמחבת בשרי כמה דקות מכל צד - יוצא מעולה!!! ממש טעם של עוף פריך בפירורי לחם, שום זכר לעוף מכובס.
בעבר גם אני הייתי מבשלת מרק עוף עם כרעיים, כיום אני מכניסה את כל השאריות שיש בעוף חוץ מכרעיים, כנפיים, וחזה עוף. בכל מקרה, היתה לי אותה בעיה עד שנסיתי יום אחד לטגן את הכרעיים המוכנות כמו שניצל, טבלתי אותם בביצה עם תבלינים, ובמחבת בשרי כמה דקות מכל צד - יוצא מעולה!!! ממש טעם של עוף פריך בפירורי לחם, שום זכר לעוף מכובס.