בקשה ליתומים להשתתף במחקר:

בקשה ליתומים להשתתף במחקר:

בחיפוש אחר אבות: הזמנה להשתתף במחקר בנושא אבהות ואובדן אב שלום לבאי הפורום, שמי עמית ואני סטודנט באוניברסיטת חיפה. לפני שנתיים וחצי נולד בני הראשון, וגיליתי להפתעתי שרגשות מסוימים שהיו קבורים עמוק וקשורים ליחסי עם אבי, פורצים בעוצמה וצובעים את ההתמודדות שלי עם המעבר להורות. אבי נעלם מחיי כשהייתי בן עשר, ואף על פי שבחרתי ללמוד ולעסוק בפסיכולוגיה, לא העליתי על דעתי שבתהליך הפיכתי לאב יעלה חסרונו בצורה כל כך חזקה. החלטתי לקרוא קצת ספרות מקצועית על הנושא של אבהות לאור אובדן אב וגיליתי שלא נכתב על כך כמעט דבר. החלטתי לחקור זאת בעצמי במסגרת עבודת דוקטורט. לצורך המחקר אני זקוק לארבעים אבות בגיל 20-40 שירצו להשתתף במילוי שאלון וראיון אישי. כל הפרטים יישארו חסויים וכל משתתף יתוגמל ב 90 ש"ח עבור השתתפותו. המחקר נערך בפיקוח פרופ' רות שרבני ופרופ' שמשון רובין מאוניברסיטת חיפה. בנוסף, אני מתחייב לשלוח לכל משתתף שירצה בכך את ממצאי המחקר ולהזמינו להרצאות שאני נותן בנושא. אני מוכן להנחות סדנאות ולהרצות בנושאי אובדן והשפעתו על הקשר הזוגי, ההורות והעבודה, בכל פורום בו אקבל שיתוף פעולה במחקרי. אני מאמין שהשתתפות במחקר מסוג זה יכולה לתרום לידיעה עצמית, להתמודדות עם אובדן ולהבנה טובה יותר של הקשר בין יתמות לבין הורות, אהבה ועבודה. אני מודה לעדי כספי שאיפשר לי במה זו להזמנה למחקר. בברכה, עמית פכלר 0524-492336 [email protected]

חברות וחברים יתומי צהל זקוקים לך !

לקראת יום הזיכרון ואחריו אנו יוצאים למבצע התרמה תחת הכותרת: ''יתומי צה''ל זקוקים לך!'' © על האוטובוסים באזור המרכז - בשיתוף ותמיכת חברת ''דן'' לצורך הקמפיין אנו פונים אליכם הציבור הרחב לסייע בידנו בתחומים הבאים: גרפיקה לסלוגן ו/או משרד פרסום. תרומות להדפסת 150 פוליגלים בעלות של 4983 ש''ח כולל מע''מ ותרומות ליתומי צה''ל למטרות המפורסמות באתר שלנו. כמו כן לאחרונה נוספה מטרה מיוחדת- תרומה מיוחדת להצלת חיים. תודה מראש. לפרטים עדי כספי יו''ר הארגון 0522515500

עזרה ליתום צה''ל הכלוא בחו''ל ! !

הנדון: בקשה לתרומה כספית לאמו של יתום צה"ל לכל מאן דבעי מאז יום ראשון 25 דצמבר 2005, בו פנתה אלי בפנייה נרגשת אמו של היתום וספרה לי את סיפורה אנו מנסים לגייס כספים עבורה. לצערנו עדיין לא הצלחנו לאתר עבורה מימון. אני פונה אליכם בבקשה דחופה לעזרה כספית על מנת שתוכל לבקר את בנה ולסייע בהחזרתו ארצה. אודה לתשובתכם המהירה בברכת חג חרות שמח עדי כספי 0522515500

עדי כדאי שתפרט

אני לא רוצה להשמע ציני בערב החג, אבל אין לי ברירה. הבחור הרי לא יושב בכלא על היותו יתום צה"ל. הוא בטח עבר איזו עבירה או חשוד באיזו עבירה. מצד אחד, אין לי ממש חשק לעזור לאיזה פדופיל סדרתי או רוצח, מצד שני יתכן שהוא סתם התקמצן על שוחד במדינה שבה לא מומלץ לעשות את זה. אז היה כדאי שתספרו לנו גם מה הסיפור שלו, איפה הוא יושב (חו"ל זה מקום גדול, ויש כמה הבדלים בין בתי הכלא בשוייץ ובסין, למשל), ומה מצבו מבחינת תאריך שחרור צפוי, מצב בריאותי וכו'.

No name for now

New member
אני מציעה שתיצור קשר עם עדי

מחוץ לדפי הפורום כדי לא לפגוע בצנעת הפרט

כן - מחמת צנעת הפרט- חשוב לזכור.

אגב כוכבניו, גם אם הוא רוצח סדרתי ופדופיל גם יחד, אל תשכח שהוא יתום צה''ל ויתמותו יכולה להביא אותו למחוזות הללו. אנו לא שופטים - רוצה לעזור תעזור לא רוצה לא צריך. כמו הבדיחה על התוכים.

No name for now

New member
זה לא קשור

אני חושבת פשוט שמן הראוי לא לחשוף את שמו בצמוד לניחושים שונים לסיבת מעצרו.

almana73

New member
אני יכולה

להבטיח לך שהוא ילד מדהים בדיוק כמוך והוא לא עשה כלום. הוא יושב במדינת עולם 3 שם כידוע לך הצדק יוצא לאור רק בדמים מרובים חג שמח לך

אלמנה יקרה - לא היתה לי כוונה לפגוע

אני בטוח שאם עדי החליט לעזור זה לא על דעת עצמו בלבד - זו החלטת ועד העמותה. אם נפגעת ממני אני מבקש סליחה ובטוח שגם הכוכב הרביעי כוונתו לא הייתה לפגוע בך - ואם היתום בנך - אין לי ולנו כונה לפגוע בכם. שישוחרר מהר ככל האפשר. חג כשר וטוב לכם.

אני חושב שהיא התכוונה אלי

ובאמת שלא היתה לי שום כוונה לפגוע. דברתי עם עדי לגבי מה ניתן לעשות. (ואגב, אלו מכם שכבר הספיקו קצת להכיר אותי, יודעים שהשמצות על מדינות עולם שלישי זאת לא בדיוק הדרך הטובה לגייס אותי לנושא מסוים).

almana73

New member
ביקשתי וחזרתי

3 פעמים מעדי כספי שיוריד את ההודעה והוא לא מכבד את בקשתי. ביקשתי גם ממנהלת הפורום שתמחק את ההודעה. בבקשה תמחקו-אני לא מעונינת בעזרה מעדי כספי

No name for now

New member
כתבתי לך מסר

ולא ענית לי, תיארתי לעצמי שהבעיה נפתרה אני מתנצלת אבל לא ניחנתי בחושים טלפטיים

זו לא הפעם הראשונה בו את מנסה

להכפיש את שמי באינטרנט.עשית זאת בפורום האלמנות מכיוון שלא קבלת את מבוקשך בהתאם ללוח הזמנים שלך.- קבלת בתשובה מייל מפורט וכן קיימנו מספר שיחות בנושא- אני נמנע מלמחוק את גיבוב השקרים שלך כאן. יחד עם זאת עולה השאלה האם את באמת מעוניינת להחזיר את בנך ארצה מיד או להיטיב עם מצבך הכלכלי על חשבון מצוקתו. אני מציע לך לא להמשיך בקשר איתנו ובמיוחד אם כוונתך להמשיך להכפיש אותי או את העמותה.- אנו נעשה מאמצים עבור בנך כפי שעשינו בעבר וזאת לבקשתך ה מ פ ו ר ש ת . אנו בקשר עם משרדי ממשלה שונים וגורמים פרטיים בנושא ומקווים לראותו במהרה ובבטחה כאן.

איני נוהג לפרסם מסמכים כאן - אך אם

לא תהיה לי ברירה אפרסם את מכתב הבקשה מדצמבר בפורום.

almana73

New member
עדי כספי

לא הכחשתי שביקשתי ממך עזרה לאחר שיחת טלפון ביננו בדצמבר 2005 והייתי שמחה מאוד אם באמת היתה מתקבלת עזרה כלשהיא מצידך. להזכירך דיברנו על כך שאתה תפנה לאלעל ותשיג עבורי כרטיס טיסה וגם אמרת שיש כל מיני גופים שאפשר לבקש מהם תרומה. לאביקשתי ממך לבקש תרומות מיתומי צהל או מאנשים קשי יום. לא ביקשתי ממך להעליב אותי ולצערי זה מה שעשית. האם אתה יכול להיות כנה ולהגיד שהצלחת לעזור לי במשהו מאז דצמבר 2005? ושוב אני מדגישה אם עשית משהו ואם כתבת למישהו לגבי אני באמת מודה לך. אין ולא היתה לי כוונה להכפיש אותך.ואם אתה חושב כך אתה טועה. אני פשוט לא חושבת כמוך ואני עוזרת לבן שלי כמיטב יכולתי . הרמיזות שלך לא יאות בלשון המעטה .מה אני עושה למען הבן שלי וכמה כסף הוצאתי עד היום,מי שצריך לדעת יודע-ומי שצריך להתגייס ולעזור יעשה זאת. אני שוב מבקשת ממך תפסיק להתעלל בי מעל דפי הפורום ,נכון ביקשתי עזרה ועכשיו אני מוזרת בי ואינני רוצה שתעזור לי.

natal22

New member
תודה עדי על כל פועלך למען יתומי צהל

אל נא תפסיק, אל ירפו ידיך. חברתי האלמנה-האם מנהמת ליבה מדברת. כשישוב בנה הכל יהיה אחרת. חג שמח לכולם, שיהיה לנו רק טוב.

No name for now

New member
לא קיבלתי מייל או מסר

לא ברור לי גם איך יש לך את כתובת המייל שלי בכל מקרה עדי כבר ענה, אני מבקשת שתעבירי מכתב במקום להסביר שוב ושוב ונגמור את העניין

למעלה