בקשה ליתומים להשתתף במחקר:

natal22

New member
אני חושבת שצריך לפנות לנשיא המדינה

עכשיו לקראת יום הזכרון. הוא הרי מטפל בנושאים חריגים, ויתום צה"ל הנמק בכלא בניכר ועוד במדינה בדרום אמריקה, שלא בטוח שנשמרות בה זכויות אדם.

תגובה להאשמות אלמנה 73

אני מצר על כך שאינך רוצה שנעזור לבנך. מטרתה העיקרית של העמותה היא לעזור ליתומי צה"ל. אם את עומדת על כך שעזרתנו אינה רצויה לך, אנא, כפי שבקשתי ממך 3 פעמים לפחות מאז נדחתה בקשתך או לא הועלתה לועדת למד – העבירי אישית לעמותה ואלי מכתב, לא על גבי דפי האינטרנט והפורום, שאומר במפורש שאינך מעוניינת שנקדם את העזרה לשחרורו של בנך. מכתב זה אעביר לכל הגורמים אליהם פניתי, ואבקשם להפסיק כל פעילות למענו. אני מאחל לכולנו ימי שלום ושלווה, אני מאחל לכולנו שלא יתווספו עוד לעולם השכול אלמנות ויתומים. חג שמח לכולם עדי

almana73

New member
אתה שוב מתעקש

שאני מאשימה אותך במשהו. ובכן עדי כספי אני לא מאשימה אותך בכלום אני פשוט לא מוכנה לקבל עזרה מהסוג שאתה מציע. אין ולא היה לי דבר נגדך פרט לעובדה שביקשתי ממך להוריד את הבקשה ששמת בפורום ואתה לא עשית זאת. חג שמח לך ולכל בית ישראל.

אוי נו, באמת...

קודם כל, הנשיא יכול מקסימום להביע אמפטיה וואת בטחונו שהצדק יצא לאור. מדובר על מדינה דמוקרטית, ורק בגלל שהיא יותר ענייה מישראל ולא מדברים שם אנגלית זאת לא סיבה לזרוק השמצות לסייבר ספייס. דו"ח אמנסטי האחרון לגביה הוא די מינורי, הרבה יותר מאשר לגבי ישראל או ארה"ב למשל. (ואל תבלבלו לי ת'מח על זה שאצלנו זה בגלל ה"מצב" כי גם להם יש "מצב". תשאלו את הגנרלים במיל. שמוכרים נשק לה ולשכנותיה כבר הרבה שנים). בדיוק כמו שישראל לא אוהבת שמתערבים לה בהליכים השיפוטיים, ככה גם המדינה הזאת לא אוהבת את זה. התערבות ברוטלית מידי בהליכים של מדינות אחרות, והשמצות של המערכות השיפוטיות בהן, ועוד על חשד לעבירה שהיא קונסנזוס כלל עולמי, זה דבר מעצבן במקרה הרע, ויכול להזיק במקרה הטוב. כדאי שתראו את הסרט "בחזרה למלזיה" לפני שאתם מציעים הצעות כאלו.

No name for now

New member
אני רוצה להוסיף

אדם חשוד מבחינתה בעבירה פלילית במדינה כלשהי המדינה רוצה לשפוט אותו, לא נראה לי שהם ככה סתם ישחררו אותו כי אבא שלו נהרג במלחמה במדינה אחרת גם אם נשיא אותה המדינה מבקש. זה מאוד תלוי באופי העבירה הנחשדת ובמדיניות של אותה המדינה. האם אנחנו יודעים על כל הישראלים שנמצאים במצב הזה? אני מתארת לעצמי שהסיוע שנדרש הוא בנושאים כמו כסף כיס, יצוג משפטי, שחרור בערבות, חקירה פרטית כדי להוכיח חפות וכדומה. אלה דברים שעולים כסף וגם קשה לנהל ממרחק גדול או מהכלא.

almana73

New member
הכסף דרוש

לשם מימון ערעור וכן לשימון המערכת כי לצערי במדינות האלה ככה זה עובד. אם תרצי פרטים תכתבי לי מסר אישי אוצלצלי אלי ואתן לך את שם העורך דין שמטפל בעניין מהארץ. שבוע טוב.

למעלה