הרמטכ"ל הראשון: 1. משה דיין. 2. חיים לסקוב. 3. רפאל איתן. 4. יעקב דורי.
M Me¥tal New member 12/3/04 #22 הרמטכ"ל הראשון: 1. משה דיין. 2. חיים לסקוב. 3. רפאל איתן. 4. יעקב דורי.
M Me¥tal New member 12/3/04 #24 "שמש העמים" הוא כינויו של: 1. לנין. 2. קרל מארקס. 3. סטאלין. 4. מאו טצה טונג.
T The Charmd One New member 12/3/04 #140 הממ../images/Emo79.gif סטאלין? [הורג אותי שאתן רושמות רק ב' או משהו, צריך לחזור לראות מה זה היה! ]
L L u c y17 New member 12/3/04 #25 אוי זה כיף. מי כתב את הספר "אנה קרנינה"? א. פיודור דויסטויבסקי ב. לב טולסטוי ג. ג'ון גרישם ד. ארי דה לוקה
אוי זה כיף. מי כתב את הספר "אנה קרנינה"? א. פיודור דויסטויבסקי ב. לב טולסטוי ג. ג'ון גרישם ד. ארי דה לוקה
M Me¥tal New member 12/3/04 #28 ספרים זה טוב. ז"א - זה טוב כי אני לא טובה בזה, בד"כ. טולסטוי. איזה ספר נוסף טולסטוי כתב? 1. חדר המדרגות. 2. חלף עם הרוח. 3. מלחמה ושלום. 4. בית הבובות.
ספרים זה טוב. ז"א - זה טוב כי אני לא טובה בזה, בד"כ. טולסטוי. איזה ספר נוסף טולסטוי כתב? 1. חדר המדרגות. 2. חלף עם הרוח. 3. מלחמה ושלום. 4. בית הבובות.
J jenngirl New member 12/3/04 #31 מתי הוכרזה הקמת מדינת ישראל?../images/Emo82.gif [מגילת העצמאות] א. ד' באדר תשמ"ח ב. י"ג בתשרי תש"ח ג. ה' באייר תש"ח ד. א' באלול תש"ס
מתי הוכרזה הקמת מדינת ישראל?../images/Emo82.gif [מגילת העצמאות] א. ד' באדר תשמ"ח ב. י"ג בתשרי תש"ח ג. ה' באייר תש"ח ד. א' באלול תש"ס