על הלמון לא הבנתי כי היא לא נתנה תכון עם לימון אלה שיש עוד ולא בדקתי עכשיו בעולם יש לימונליים וזה גדל במקומות חמים המקור? מקסיקו והאמריקאים חוגגים על זה. ויש להם גם הרי יש את הצופון של אמרקיה אריוזונה וגם במרוק ויש את הלימון הרגיל וגם לימונית יחודית יש והם המרוקאים שם אוהבים גם את האתרוג באכילה ויש גם כמה סוגים של תפוזים חמוצים. אז לא הבנתי רק תתני סימן מדויק על הלימון? והלימוניים הוא יותר מריר מאשר חמוץ אין בארץ וחבל אלה אםיש פרטי?
הכול אני מבינה כי היא שם גם בצרפתית נותנת דהיינו זורקת סלנגים הכול אני מבינה ואם קשה אז יש שפ צלוחית לכול דבר אבל יש לי בקשה מתוקה אני מנסה להכניס את הקישור לתרבות מרוקו וגם לכתוב שזה בא ממך ולא מצליח לי את יוכלה לעשות זאת בשבלי למען תרבות מרוקו הפורום יש שם הרבה שורי מצוות ועל כך גם לך המצווה לחלוק יחד ותכתבי את שמך היקר ואת שמי יולה את. ואני מיד אלך לשפית המרוקאית אני מכירה את הדמות שלה גם מלפני 3 שים היא באמת מעודנת. יש לה הרבה מה להציע ועוד ויש גם לכבד את האיסלם הם לא אוכלים את יודעת מה וגם לא כול מה שזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ממי. ועוד כול מילה שהיא אומרת היא מברכת את בורא עולם וזה היפה שבזה.