בקשה לעזרה דחוף. כנסו בקשה

בקשה לעזרה דחוף. כנסו בקשה

התחלתי להתנדב לפני כמה חודשים, אני מתנדבת נוער. יש נהג שכול הזמן מציק לי, שואל אותי דברים על התחתונים והחזיה שאני לובשת וגם מנסה לנגוע בי. אין לי למי לספר בקשה תגידו לי מה לעשות.

../images/Emo196.gifוכולם שיהיה לעתיד../images/Emo196.gif

ניתן לפנות תמיד לפנינה לינדי שעוסקת בנושא פנינה לינדי: 03-6300210 אפשר לשים בטגליינס

Rockamora

New member
אין דבר כזה אין למי לספר.

תגשי מיד לאחראי מתנדבים או ליו"ר הסניף ותסבירי את המצב. לא חסרים מקרים כאלה וזה ידוע. זו הסיבה שמתנדבות לא עולות לבד לאמבולנס.

Rockamora

New member
מתמיד?

או שאולי זה רק במד"א טבריה ככה? אני לא יודע מה קורה בשאר הארץ, אני יודע שבאיזור ירדן מתנדבות נוער לא עולות לבד עם נהג לאמבולנס. היה והייתה הטרדה כל שהיא- ברגע שזה מילה שלה מול המילה של הנהג אין מה לעשות והיא עשויה לצאת קורבן. כשיש עוד משהו ברכב שהיה עד 99 אחוז שהנהג יצא אשם.

זה לא הופך את זה לבסדר

לפני כמה שנים אף יצאה תקנה בנושא של המצאות מתנדבות בתחנות לבד והמצאות על צוות האמבולנס לבד.

עמיחי נ

New member
כן ../images/Emo10.gif

אבל מה עושים עם זה? יש בעיה של מחסור במתנדבים אצלנו באיזור לפחות וזה לפעמים יוצר מצבים אבסורדיים של 2-3 מתנדבים עם נהג אחד בעוד שלאחר אין אף מתנדב\ת ... ואז לפעמים אי אפשר להעביר מתנדבת אחת לבד..

Rockamora

New member
איזה איזור אתה?

אתה לא מאיזור דן או משהו כזה? איך יש לכם מחסור במתנדבים? אני באיזור ירדן ויש לנו עודף של מתנדבים! ואין אצלינו דבר כזה משמרת שמתנדבת עולה לבד. זה יכול להיות רק במשמרת בוקר בתור חובש מלווה, וגם אז אני חושב שלא נותנים לבנות לעלות לבד ואם כן, זה כבר על אחריותן מאחר ומד"א מקציבים רק משמרות של אחרה"צ, ואז כבר יש שלושה מתנדבים במשמרת לבן ב' [משום מה לבן א' יוצא שני ויש בו שני מתנדבים].

אמנם אזור דן אבל עם מחסור

בתחנת ת"א יש מחסור במתנדבים. אמנם המצב השתפר בשנה האחרונה אך עדיין אינו אידיאלי ורחוק מלשקף את הפוטנציאל הגלום בתחנה. אציין שבדיוק לפני שנה מספר המתנדבים בתחנת ת"א שיכלו לחנוך מתנדבים חדשים עמד על פחות מ- 10.

E M S

New member
היחס למתנדבים בדן גרוע...

יש לי ידידה שהייתה צריכה לרדוף אחרי כל העולם כדי להיכנס לקורס... וגם אחרי היא מספרת על זלזול במתנדים יחס מגעיל בטח שלא יהיו מתנדבים בדן... מדריכים שלא משקיעים בקורס וזורקים עליהם אז בטח שככה יראה המצב \

EagleEye

New member
יחס גרוע למתנדבים? מדריכים שזורקים?

אכן יש יחס בעייתי למתנדבים מטעם התחנה והעובדים אך כבר שנה שיש אחראי מתנדבים חדש, משרד מתנדבים חדש ויחס אישי ותומך לכל מתנדב שזקוק לכך. אבקש ממך לפרט את מה שסיפרו לך לגבי היחס והמדריכים לפני שאתה קובע שהיחס גרוע, וכדי שאוכל להגיב. אנדרי, מדריך בת"א

עמיחי נ

New member
כן..

עכשיו המצב יותר טוב, כי עשו די הרבה קורסים השנה ויש מתנדבי חו"ל וכו'... אבל ברוב ימות השנה, אין הרבה מתנדבים שבאים ומתנדבות עולות לבד..

Rockamora

New member
אבל זה פאקינג אזור דן!

אני מוכן לבוא לעשות משמרות!!! אתם האזור עם הכי הרבה פרוטקציות וקומבינות בכל דבר אפשרי במד"א

DANIELTerrible1

New member
נבו! עזוב ירדן עוברים לדן...אותו איזור

רק בלי "יר" ועם הרבה יותר נסיעותP:

עמיחי נ

New member
כל הנסיעות האלו ממש מעייפות

אחרי שנה ומשהו אתה ממש מתעייף מאיזה 10-14 קריאות במשמרת...

Rockamora

New member
אני מתחנן שתהיה לי נסיעה אחת!!

שבר ברגל!! משהו!! התייבשות, היפו\היפרגליקמיה! לא איכפת לי מה, העיקר נסיעה! ואתה בוכה על 10 14 נסיעות?
תתרום קצת
טוב נו זה באמת מעייף. השיא שלי היה במשמרת בוקר, 5 נסיעות [2 מהם היו בלי פינוי. באחד הזמינו נט"ן בשני היה סירוב פינוי] חזרתי לתחנה מותש. והכי נורא שאני עוד צריך חונך, במשמרת בוקר אין חונך, זה אומר להיות חובש מלווה לבד עם נהג ואמרו לי שאין בעיה ושאני יכול לעשות את זה וזה לא משנה חונך או לא. אבל זה בולשיט! חונך עוזר, אין מה לעשות. במיוחד בטפסים! שם הסתבכתי הכי הרבה. והייתה עוד פאשלה אחת עם להרים את המיטה. אבל זה בגלל שהפרמדיק היה עצבני ולא מספיק ברור, הוא אמר "תרים את המיטה".. לא הבנתי אם אני אמור למשוך בידית או לא, אם הוא מושך בידית או לא, אני בצד של הידית? או לא? פאשלה קטנה
אבל לא נורא. אחרי זה הסתדרנו. אבל נדמה לי שהיא שונא אותי. לא ראיתי אותו מאז האמת. או, חפרתי.

למעלה