בקשה לעזרה דחוף. כנסו בקשה

DANIELTerrible1

New member
נו מה יהייה?! רק אני עושה משמרות עם

4 נסיעות גג שבגגות? תעבירו לפה קצת...אפילו במירון השנה עשיתי רק אחת!!!! כי כולם באו באוטובוסים והיו פקקים נוראיים!!!!חזרנו למרפאה ב' רק בבוקר... טוב השנה אני על הנט"ן\אט"ן כי אני מורשה אז יהייה שמייח

Rockamora

New member
חח גם אני לא עובר את ה4-5 במקרה הטוב!!

למרות שבסלקום ווליום היה ממש כייף במרפאה! האירגון היה גרוע ביותר, אבל כייף לא נורמאלי. ואפילו יצא לי להיות בפינוי אחד שלא חזרתי ממנו. [נו מה, הוא עבר ממש ליד הבית שלי, והייתי עייף אז ביקשתי שיוריד אותי שם
]

Rockamora

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

10?! חופש הבא אני בא לעשות אצלכם משמרת!

עמיחי נ

New member
חח...

10... וזה כי יצא לנו פעמיים להגיע לנה"ז בחזרה, ונחשפנו לVRE והיינו חייבים במשך שעה לנקות את האמבולנס חזרה בתחנה... אם זה לא היה המצב, 14 היה יכול להיות מאוד ריאליסטי...

M D A Freak

New member
מסכנים החבר'ה בירדן

אצלנו בלוד זה לרוב משהו כמו 3-4 נסיעות במשמרת ערב / בוקר, אבל כמובן שיש יותר ויש פחות. לא הייתה לי אי פעם משמרת בלי נסיעה בכלל, ולעומת זאת - פעם יצאנו בנסיעת שירות לבת - ים בעשרה לשלוש, עשר דקות לפני תחילת המשמרת, וחזרנו לתחנה ב11 וחצי בלילה עם 11 נסיעות, שכללו החייאה, 3 תאונות דרכים, כאבים בחזה, קוצר נשימה, היפרגליקמיה, העברה אחת בתוך חולון, 2 נסיעות נחמדות באיזור דן וכנראה עוד משהו, לא בדיוק זוכר, וגם הספקנו להאכיל את המוקד ואת עצמנו בראשל"צ... וכל הנסיעות באיזור שאנחנו לא מכירים... מזל שנברא הGPS... ולהזכירכם, היינו רק אני והנהג, זה היה עשר דקות לפני תחילת משמרת, אני הייתי באמצע להתלבש והוא בדיוק הגיע כשהמוקד ביקש שהוא יתקשר, ושהוא קיבל את הנסיעת שירות הוא נכנס לחדר מתנדבים לראות אם יש מישהו שיכול לצאת איתו. לקחנו אמבולנס כמעט בלי בדיקה (אמבו חמצנים) ויצאנו... כאמור חזרנו אחרי הרבה הרבה זמן, גמורים מעייפות.

kenasw

New member
גם בלוד קורה שאין נסיעות

פעם ב"בוקר ערב" היו לי 0 נסיעות בבוקר ו-1 באיזור 1900...

עמיחי נ

New member
גם בת"א זה קורה...

אבל לא הרבה... ויש משמרות שהורגות אותך ואתה מפצה על זה... אבל חשוב לזכור למה אנחנו עושים את זה ולהמשיך לבוא ולהתנדב..

Rockamora

New member
עכשיו חזרתי ממשמרת ערב.

המשמרת הכי משעממת שהייתה לי בחיים!!! לא רק שכל המתנדבים הבריזו, וישבתי לבד עם עוד אחד נחמד שהגיע לשם ממש במקרה! אלא שפשוט לא היה כלוםםםם!! הייתה קריאה אחת לנט"ן איך שהגעתי וזהו! [ועוד הייתי במשמרת לבן א'.] נקווה ליותר טוב בסוף החודש.

למה אתה אומר שזה לא קורה הרבה?

בוא לעשות איתי משמשרת ותראה איך לא מקבלים נסיעות

עמיחי נ

New member
אתה זה מצב מיוחד...

מחליף נסיעת מולטי טראומה בשביל החייאת מיץ אגסים ....בעעע

nikonit

New member
מדגם לא מייצג של 2 משמרות על אט"ן בני ברק

(בוקר ולילה) - ממוצע מכובד של 2 מקרים במשמרת. מסקנה: צריך לדעת עם מי לעשות משמרות! (ליניב - אני באמת סקרנית לדעת הקארמה של מי תיקח אם נעשה משמרת ביחד. יש סיכוי שנאזן אחד את השניה?)

למעלה