בקשה לעזרה - מעצבים וצלמים

בקשה לעזרה - מעצבים וצלמים

היי, יש לי כמה בקשות וזה קצת עמוס, אז אני כותבת בקצרה ומתנצלת על הפורמליות... אבל אשמח למידע בשלב זה... א. אם יש למישהי את הטלפונים של תמי פורת או הסטודיו של אמיר ???? ב. אם מישהי שמעה על הצלם גל פלוטניקוב ???? ג. אם למישהי יש המלצה על מעצב/ת טוב/ה (+טלפון, אנא, אני מוגבלת...) ???? תודה ! נ.ב. השאלות כתובות בלשון נקבה אך מופנות, כמובן, לגברים ולנשים כאחת (היי דורון).

שמופית

New member
הילה, כשאת מבקשת המלצות על

מעצבת - את מתכוונת מעצבת לשמלה או מעצבת לחופה ולאירוע

שמופית

New member
יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif יש לי הרבה המלצות בנוש

בנושא... אל תצחקי, אבל אנחנו נפגשנו עם 10
מעצבי אירוע... קודם כל, אני רוצה להמליץ לך, מנסיון שלנו, להחליט מה גובה התקציב שלכם ולהגיד את זה למעצב בתחילת הפגישה. אנחנו לא אמרנו בפגישות הראשונות וקיבלנו הצעות מחיר מפוצצות של $2600 ו-$2200 ... הם כנראה עובדים בשיטת מצליח
והקטע הוא שאת המעצבים האחרונים שראינו הגבלנו ב $1000, וקיבלנו בדיוק אותם דברים
דבר שני - קחו בחשבון שפרחים מייקרים את כל העסק. סידור גדול נע בסביבות ה 300 שקל, אם לא יותר. אם יש לכם מקום אחד לקבלת פנים ומקום שני לאירוע, תשקלו העברת הסידורים ממקום למקום. בהתחלה זה היה נשמע לי ברברי קמעה, אבל זה חסכוני ואף אחד לא שם לב בכל ההתרגשות... ההמלצות שלי: דבורה בר - 498338-052 - מקסימה, גרה ברמת השרון ויש לה אחלה רעיונות. חיה אלוני - 9519161-09 - הם נמצאים במושב רשפון ומאוד מאוד מקצועיים, אבל יקרנים (זוכרת שסיפרתי לך על ההצעה של $2600
...). מהם למדתי את הלקח של - להגביל מחיר בהתחלה. יש להם אחלה רעיונות ואביזרים (מה דעתך על אקווריום קטן עם דגים במרכז השולחן
) סמדר רם - מעצבת הבית של הטירה בגעש, וכנראה שניקח אותם. לא בכל יום תמיר מתלהב ממשהו
פלאפון: 470022-053

shelycat

New member
לגבי רעיון האקווריום והדגים ../images/Emo19.gif

ראינו את הביצוע באיזה אירוע ואלו המסקנות: א. אצל אשכנזים במיוחד: מוזר כשהגפילטע-פיש נמצא במצב של לפני ואחרי על השולחן. ב. במיוחד כשיש ילדים אבל לא רק עד סוף הערב חלקם כבר שוחים עם הבטן למעלה (מתים) ולך תסביר לילדים הקטנים מה קרה להם. ג. תמיד יש ילד (קטן או מגודל) שישחק איתם בצורה קצת אכזרית (גם לדגים וגם לאורחים). ד. אקווריומים יכולים להתהפך. בכל מקרה כשראינו את זה,זה הצחיק אותנו נורא והיה די אבסורדי. נ.ב. אחרי שדיברנו עם מעצבים גילינו שבסוף הארוע אלו שלו סיימו את חייהם עד יסיימו אותם אז. נקודה למחשבה.

שמופית

New member
כן, האמת היא שגם אנחנו

הגענו למסקנות האלה (דגים מתים לפני סוף הערב) וירדנו מזה מהר, אבל הרעיון חמוד... היו לנו עוד מלא רעיונות, כמו - ראש דשא (מי זוכר
) או זר של פסטות וכו´...

dorlim

New member
אין לי מושג לגבי מעצבים...

אבל אנחנו בדיוק בשלב של הצלמים, אם זה מעניין אותך... אתמול ראינו חתונה של חברים. צילמה מירה ממון, והיא היתה מצוינת. היינו בפגישה עם אייל מ"בעין ציבורית", וגם את העבודות שלו מאד אהבנו. ראינו גם את דבש, שגם אותם מאד אהבנו. אווווווףףףףףףףףףףף, כנראה לדברים האלהקוראים "צרות של עשירים" - לא בגלל הכסף, כמובן. כולם היו ברמה מאד גבוהה. על הצלמים שציינת לא שמעתי. מקווה שעזרתי,

אתי@

New member
אזהרה ../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

בגירסת IOL של הפורום הזה היו המון אזהרות לגבי סטודיו "דבש", בעיקר בעניין היחס שלהם שמשתנה מהקצה לקצה לאחר החתונה, ובעניין זמן ההמתנה המאוד מאוד ארוך עד לקבלת התמונות... זו לא אזהרה ממקור ראשון (בשום אופן לא!), אבל זה מה שאני זוכרת שהיה שם... דעתי האישית בלבד לגבי מירה ממון: ראיתי עבודה אחת שלה (של אחות של חברה שלי), ולטעמי היא היתה ממש מעולה, אבל... קצת יותר מידי אמנותית. לא היה שמץ של רומנטיקה בתמונות. אני לא אומרת שצריך להגזים, אבל צריך למצוא את העמק השוה בין אמנות לקיטש. זה כמובן עניין של טעם ואם זה הסגנון שלכם אז סבבה, כי היא באמת מעולה. סתם רציתי לעניין אתכם בכיוון מחשבה קצת שונה
מקווה שלא תכעסו שהערתי אתי@

dorlim

New member
תודה רבה רבה.

מה פתאום כועסים?! להפך, חשוב לנו לקבל פידבקים כאלו, גם כדי לדעת לא ליפול. אנחנו באמת מודים לך מאד. בהחלט נתחשב במה שאמרת,

הי הילה. הטלפון של הסטודיו של אמיר

הוא: 03-5236156 גל פלוטניקוב הו צלם שבד"כ לא מצלם ארועים, אלא עושה צילומים כמו צילומי מוצרים וכו´. הוא בחור מאד נחמד, עבדתי איתו פעם על צילום של מוצר כלשהו...

oc101

New member
not correct ! ../images/Emo128.gif

Gal Plutnikov is one of the best photographer in wedding business ! BUT he is very arrogant , his prices corresponding last September : 250 pics: $800 additional pic : $1 decoration album :$200 Additional two hours before the wedding starts : $100 For mw it was too expensive so I took Ron Pery that took 850$ include tax !!!!! for more the 300 pics love hatzegira

*שיר

New member
תמי פורת - שווה בהחלט!! ../images/Emo45.gif

5622711-03 משרד או בסלולרי 498162-052 ותמסרי לה ד"ש משירלי
היא פשוט מדהימה!! תמונות ברמה אחרת לגמרי. בנאדם שכיף להיות איתו וכיף להצטלם בשבילו. אם את רוצה לשמוע עוד, אז מוזמנת לכתוב/להתקשר אלי. אני אשמח לספר.

ניצניצ

New member
צלם-שמעתי על גל פולוטניקוב

אני שמעתי עליו לאחר שסגרנו עם הצלם שלנו (מישהו אחר) אבל שמעתי שהוא "מספר אחת ומהמובילים בתחום"- לדברי הכלה שאותה הוא צילם. אציין רק שלא ראיתי תמונות שלו.

אם כבר נפגשת עם צלמים....

אני לא מבינה אם נפגשת עם כמה ואהבת את העבודה מה הבעייה? ככל שתסבכי לעצמך את החיים עם עוד פגישות ועוד עבודות ככה את מקשה את הבחירה. אני רק רוצה להמליץ לך לבחור את הצלם לפי האישיות שלו, כי כל מי שראית הוא צלם טכני טוב, השאלה עם מי יהיה יותר כיף משוחרר וחופשי להיות ביום החתונה....אני זוכרת שהתלוותי לחברה שלי ביום החתונה לצילומים והצלם שם ממש שיגע אותה מצחוק, וגרם לה לחייך ולהיות ממש מאושרת וחופשיה, היא ממש שכחה שבאנו להצטלם וכל האווירה היתה מאוד כיפית, אח"כ אפילו ישבנו עם הצלמים בבית קפה לפני שהגענו לגן, זה ממש מוריד מהלחץ והתמונות גם יצאו ספונטניות ומלאות ברגשות.... אז העצה היא שתבחרי את נותן השרות ע"פ הפרסונל שלו כי בסה"כ זה מאוד קובע. שיהיה במזל!!!

ב. ו-ג.

ב. נפגשנו עם גל וראינו עבודות שלו, והוא גם צילם חתונה של חברה. הוא לא יקר מדי, ועושה עבודה טובה למדי. אם כי בסוף בחרנו בצלמת אחרת. ג. המעצבת שלנו היתה פרידה פבלו. היא לא זולה, אבל גם לא נסחפת. עובדת לפי התקציב שאתם תקבעו... אם זה מעניין אותך, תשלחי אי-מייל ואשלח לך את הטלפון.

shelycat

New member
אזהרה!!!! ../images/Emo18.gif ../images/Emo39.gif

מניסיוני הרע אל אבל אל בשום פנים ואופן תיקחו את פירחי המושב מרמות מאיר, הם נחמדים ומקצועיים וכו" אבל מרגע שקיבלו את הכסף אין לך עם מי לדבר בארוע והם עושים מה שבא להם. הם הפרו הסכם איתי ולא עשו כל מה שקבענו.

פרחי המושב- היו אצלי- והיו מצוינים

יחס נפלא, עשו בדיוק מה שביקשנו, וגם היו הוגנים לגבי המחיר, אז אין לי מושג מה קרה אצלך, אבל אני מאד הייתי מרוצה מהם.

למעלה