בקשה לעזרה - מעצבים וצלמים

לאחר בדיקה מעמיקה נוצרה מיקריות...

בדקתי עם החברה שלי והצלם שהיה איתה הוא אבי וגם הוא מ"בעין ציבורית" דורלים הזכירה / הזכיר את אייל ולכן לא הייתי בטוחה, אבל מתברר שהם אחים והם עובדים ביחד, ובתור אחת שצפתה מהצד אבי היה ממש לעיניין ולזכותו יאמר שהוא תרם רבות למצב רוח המרומם ביותר של החברים שלי בזמן הצילומים שלפני שהיגענו לגן. ואילו אייל שהצטרף אח"כ פשוט הוסיף משלו לנושא. ודרך אגב החברים שלי קיבלו את הקלטת הארוכה מהאירוע כולו ואפילו אני ראיתי אותו כבר פעמיים ממש מיקצוענים ולעניין.... שווה בדיקה שווה עוגיה....

ולאחר בדיקה שאני ערכתי מצאתי

שההודעות הבודדות שהכנסת כאן הן הודעות "פירגון" לעין ציבורית... אז בבקשה. אנחנו מבינים את הצורך הבלתי נלאה לקדם את אייל ואבי מעין ציבורית אז לטובת האיזון אני מוסיפה: ניצן גרץ. אחד הצלמים היותר טובים שאני נתקלתי בהם. מתנהג בחתונות מ-ד-ה-י-ם, לא מרגישים בכלל שהוא בסביבה, נראה כאחד מהקהל שלגמרי במקרה קיבל לידיו מצלמה, העבודות שלו מדהימות, האלבום המעוצב שהוא הכין לאתל בעצמו חיזק אצלי את מה שחשבתי לגביו עד כה: הבחור אמן בחסד עליון, טעם מצויין, עדין. אם אי פעם אתחתן שוב או אזדקק לצלם, חד וחלק - רק ניצן גרץ. וזו דעתי האישית . לא קשורה בכלל להיותי מנהלת פורום. כשנפגשתי עם אתל לראות את התמונות קרה לי בדיוק מה שקרה לאתל, נשימתי נעתה. יש לבחור יכולת לאצור רגעים בתמונות ו"להרגיש" את הרגע דרך התמונה. מומלץ. מומלץ. מומלץ.

yifi

New member
אתי - אפשר לקבל את הטלפון של ניצן?

ואת הטלפון שלך גם? אם אסור לפרסם אני אפרסם כתובת דא"ל (של חבר שלי, שלי שבקה...) [email protected] המון תודה

האימייל חזר ככתובת לא ידועה הנה

העתק: בשמחה אתן לך את הטלפון של ניצן וגם של אתל מהפורום כדי שתוכלי לראות את האלבום שלה. חבל על הזמן.. מי שמכיר אותי יודע שאני אחת שממליצה רק כשאני באמת מאמינה במשהו. הנה הטלפון של: אתל : אני לא יכולה לרשום אותו בפורום תתקשרי אלי ואתן לך אותו ניצן גרץ:050-459839 והטלפון שלי: 052-500051 בהצלחה. אתי אלבכרי

אלונהב

New member
מסכימה לגבי כל מילה על ניצן ../images/Emo45.gif |כן

הוא צילם ב-2 חתונות שהייתי בהן והתמונות היו מדהימות
. הוא בקושי מורגש בחתונה ואנחנו חושבים עליו ברצינות. (ואומרת את זה אחת שלא סובלת צלמים, תמונות וכל מה שיוצא בהם)- גם המחירים שלו לא בשמיים והוא נשמע נחמד לאללה בטלפון.

אלונהב

New member
מסכימה לגבי כל מילה על ניצן ../images/Emo45.gif |כן

הוא צילם ב-2 חתונות שהייתי בהן והתמונות היו מדהימות
. הוא בקושי מורגש בחתונה ואנחנו חושבים עליו ברצינות. (ואומרת את זה אחת שלא סובלת צלמים, תמונות וכל מה שיוצא בהם)- גם המחירים שלו לא בשמיים והוא נשמע נחמד לאללה בטלפון.

אתי אני לא מבין????

מה קרה גם פירגון לא מתקבל??? אני מבולבל כבר.... דבר שני ניצן הוא צלם מדהים גם לדעתי, אבל הוא מומחה בסטילס ותמונות הסטילס שלו פשוט מעולות!!!! אבל ואני מדגיש אבל, אין כאן שום "צורך בלתי נלאה לקדם את אייל או אבי" כדברך (ודיברנו על זה פעם)!!!!!!! מי שרשם את ההודעות מוכר לך ולכולם ואף אחד לא מכריח אותם לרשום את מה שרושמים וזה נעשה ביוזמתם החופשית אז ...... ולידיעה, ולדיוק, המומחיות של "בעין ציבורית" היא וידאו, צילום ועריכה כשם שהמומחיות של "ניצן גרץ" היא צילום סטילס. אז את מוזמנת שוב לראות את המיקצועיות ולהבין בעצמך שאפשר גם אחרת!!! (בוידאו כמובן) ואולי תוכלי להוסיף עוד תחום להמלצתך ולדעתך האישית. ביי אייל...

הילה, מעצבת האירוע של נועה ורועי

עשתה מעשה קסמים. את חייבת לבדוק עם נועה. פשוט קסם.

למעלה