אני מבינה שלכם השאלה נראית הגיונית ופשוטה
באמת שאני מבינה. אבל הבעיה שלמרות שהיא הגיונית, ומדירה שינה מעיני רבים לפני האימוץ, היא ממש לא פשוטה. לא כי אנשים מעלימים מכם מידע, אלא מכיוון שיש יותר מדי משתנים.
כרטיסי טיסה למשל, משתנים בהתאם ליעד, למספר הנסיעות הנערכות, לתקופת השנה בה הנסיעות נערכות, לפרק הזמן לפני הטיסה בו הכרטיסים נקנים, וזאת לפני שינויי מחירים המתרחשים מפעם לפעם (בדרך כלל כלפי מעלה) על דעת חברת התעופה, לפעמים בהתאם לשינויי מיסוי וכללי תמחור של רשויות שונות (המדינות המעורבות והראשות המרכזית לתעופה).
מחירי מלונות משתנים אף הם בהתאם ליעד, לעונת השנה, לרמת המלון הנשאפת, למבצעים מיוחדים, וכן הלאה.
מחירי מזון, בחנויות או במסעדות, נראה לי שכבר איני צריכה לפרט.
אנשים שיכולים לתת לך מידע מהימן כעת הם מי שאימצו ממש לאחרונה (פחות משנה), אך עד שיגיע זמנכם לאמץ, המידע הזה כבר עלול להיות לא רלוונטי, והמידע הרלוונטי יהיה אצל אנשים שכרגע אינם יודעים שיהיה להם אותו.
אני יודעת שבבלגיה ארגון האימוץ התחייב אך ורק על מחיר התשלומים המדוייק שהם קיבלו בצד הבלגי (חלק קטן מן התשלום הכולל) וכל השאר היו הערכות משתנות, שגרמו למחיר אימוץ מאותה מדינה לנוע בטווח גדול למדי. בסופו של דבר, רוב האנשים מצאו עצמם באמצע הערכה *של זמנם*, אבל עם שינויים גדולים מאוד בין הסעיפים השונים.