בקשה נוספת לעזרה...

עירית ש

New member
בקשה נוספת לעזרה...

שלום לכולם קוראים לי עירית ובסימסטר האחרון השתתפתי בקורס "סוציולוגיה של מיעוטים מיניים" המרצה הוא ד"ר יובל יונאי, במהלך הקורס דנו בנושאים שונים הקשורים לקהילה ההומולסבית בארץ ובעולם (כיום ובזמנים שונים בהיסטוריה) בסוף הקורס (עכשיו) על כל סטודנט להגיש עבודה בנושא מסוים יש אפשרות לעשות עבודה תיאורתית כמו למשל "הומוסקסואליות בסין במאה ה-19 " אך לפי דעתי יש יותר חשיבות לעבודה שמבוססת על סיפורים של אנשים קימים ומתמודדים.לכן בחרתי לעשות עבודה על הורות חד מינית ופה באה הבקשה לעזרה , הייתי מעונינת לראין אנישים מפורום זה שהתרשמתי שאתם אנשים פתוחים ונכונים לעזור. הראיונות יהיו בעילום שם אם זה רצונכם. אני אודה לכם אם תצרו איתי קשר דרך הפורום או דרך האי מייל [email protected] כמובן שאני גם אשמח לענות על שאלות על העבודה אם קיימות כאלו... תודה מראש עירית.

עירית:

למה לא תפרטי לנו כאן (ועכשיו...) מהן השאלות בשאלון שלך? זה בוודאי יכול לעודד א/נשים לשתף פעולה ! אגב - האם את רוצה ראיון "חי" או תסתפקי בשאלות/תשובות באימיל?

עירית ש

New member
ערבה

אין שאלון מדוייק כל אחד/ת והסיפור שלו/ה והייתי מעדיפה ראיון "חי", משום שכך ניתן לדבר על יותר דברים , נושאים עולים במהלך השיחה.

אבא גאה

New member
אני מתראיין ואת/ה../images/Emo35.gif

נורא חשוב בעיני שכולנו נירתם לעבודות מעין זו. בשיחתי עם עירית, היא אמרה לי שבמידה ולא תמצא חמישה ראיונות לא תוכל לעשות את העבודה הזו.... בשנה האחרונה הספקתי להתראיין לשלוש עבודות שונות בנושא, ביקרתי והרצתי בפני החוג לסוציולוגיה באוניברסיטה העברית, החוג למשפטים באוניברסיטת ת"א והודעתי לעירית שאני מוכן לבוא ולדבר גם בפני החוג שלהם באוניברסיטת חיפה. השינוי החל
ומתפקידנו לעזור לו. אני מרגיש כי יותר ויותר סטודנטים מכינים עבודות בנושאים הומולסביים, זה יעזור לשינוי, תחשבו כמה סטודנטים נחשפים כל פעם.... אלו אותם א/נשים שמחר יהיו העובדים הסוציאלים שלנו, הפסיכולוגים של ילדינו, עורכי הדין שיטפלו בתיקים שלנו! אני יודע שלרבים מאיתנו אין כוח לדברים מעין אלו, כל מה שאנחנו רוצים זה לחיות את חיינו בשקט, אבל בואו נזכור שלא היינו יכולים לחיות את חיינו היום כפי שאנו חיים אותם מבלי המרואיינים/האקטיביסטים של אתמול....

אני מתראיינת !

האמת, אני שונאת להתראיין... אבל - מה לא נעשה בשביל מדינה... אז: אני מתראיינת !

ציבונה

New member
גם אשתי

זגרב מאד אוהבת לדבר על עצמה ואחרי שקיבלנו קצת פרטים על הנושא גם אנחנו נתרום את חלקנו ונתראיין.

זאגרב (לתשומת ליבך !)

מוזמנת להתחיל ממש כאן... נשמח לשמוע על עצמה... צריך שאלות מנחות??

ציבונה

New member
זאגרב:

א. צריך שאלות מנחות ב. אני אוהבת לדבר, לא להקליד. ג. כשמישהי מתעניינת לצורך מחקר אז אני יודעת שזה מעניין אותה, אחרת זה נראה לי לא מעניין, בדיוק - ויסלחו לי כל הכותבים - כמו שהאחרים נראים לי לא מעניינים. מזל שציבונה לא סוציופטית כמוני והיא מתעניינת ואף מקלידה.

ציבונה

New member
הבהרה

את ההודעה הקודמת כתבה זגרב אם זה לא היה מובן. ואני חייבת לתקן. היא כן מתעניינת אני מוסרת לה תקצירים (וכמובן מצנזרת דברים פחות מעניינים) פשוט אין לה סבלנות אבל הנה עכשיו הושבתי אותה פה והיא קוראת וגם מכתיבה.

אוקיי... אז לפני שהיא קמה:

שאלות מנחות: א. כמה זמן את עם ציבונה? ב. כמה ילדים יש לכן? ג. איך עם ההורים שלכן? ד. זה בסדר שאני שואלת?

ציבונה

New member
עוד לא קמתי

א. 6 שנים. ב. 1 ילד. ג. אמא שלה - מצוין, אמא שלי - מצוין, אבא שלי- מדחיק מצוין. ד. כן.

כי יש לי עוד...

ה. ממתי ידעת שאת לסבית? ו. את לסבית? ז. (אה?) מתי חשבת לראשונה על לגדל ילדים? ח. ממה את מתעצבנת? ט. מה הכי חשוב?

ציבונה

New member
המשך תשובות:

ה. פעם בנעורים, זכור לי ששמעתי שיש זמרת ידועה עם תלתלים שאומרים שהיא לסבית והרגשתי שזה מעניין אותי במיוחד, אחר כך בצבא כשהיה לי משהו עם מישהי (אבל חשבתי שזה סתם קול לנסות הכל), אחר כך שהרגשתי משהו למישהי וממש ממש כשבתי נולדה והפוליטיקה ההומולסבית נעשתה חשובה לי. ו. כן. ז. כילדה רציתי בן ובת (וגם בעל שנראה כמו הבלונדיני מהסדרה עני ועשיר), ושוב בגיל השלושים ו... ח. מנהגים מופרעים ומזה שלא נותנים זכות קדימה להולכי רגל. ט. הדברים הבנליים האלה שבהם אנו מברכים בכרטיסי הברכה.

ועוד קצת:

א. התחתנתן? ב. מתי יצאת מהארון? ג. מה את הכי אוהבת בציבונה? ד. מה היא הכי אוהבת בך? (לא להתייעץ...)!

ציבונה

New member
ועוד תשובות

א. לא, רק הסכם משפטי, אה כמעט שכחתי, חילופי טבעות בטו באב. ב. בהדרגה וזה עוד נמשך, כך שקשה לקבוע נקודת ציון. ג. את התחת. ד. וואו, התקלת אותי, את ההומור, העיניים ואת כל הדברים האינטימיים שציבונה מצנזרת.

ו- רק עוד טיפה :

כ. (שיהיה... נעשה רושם מסודר...) כמה חברים יש לך? ל. איזו תכנית טלויזיה את הכי אוהבת? מ. מה הפנטזיה שלך ל- נופש? נ. התרגלת כבר לכתוב בפורום??? ס. שתדעי שכולנו חשבנו שאת מקסימה !!!

ציבונה

New member
זגרב חוזרת להשיב

. כ. המון ידידותיים, בקושי 2 קרובים, בלי זוגתי כמובן שהיא הכי חברה בעולם. ל. תכניות בישול, רגליים קרות, הפרס הגדול והכי גאים שיש. בעצם זה רק מה שאני רואה ופה ושם סרט. מ. אוף, מיליון פנטזיות, זה התחום שאני חזקה פה והפך אותי מומחית לגיאוגרפיה: מחופשה באיים המלדיביים, דרך טוסקנה ועד לקרוע שוב (בשלישית) את ניו יורק. והאמת, כל אי הולך טוב בשבילי. נ. לא התרגלתי לכתוב בפורום, עדיין אין לי סבלנות ואני גם עונה באיחור של איזה שבוע. ס. אני מסמיקה. אני נבוכה. ההתרשמות הדדית.

למעלה