את טובה אליה... ו- מה הניק???
צ ציבונה New member 21/7/02 #31 סליחה מה זה הגסויות האלה אז במחאה אני לא אומרת מה הניק. אם היא תחליט לכתוב אז תראו את הניק.
ע ערבהאיןקץ New member 21/7/02 #32 גסויות??? על זה אמא שלי אומרת - בעין המתבונן... פתחת לה... לא פתחת לה... שתקום ותראה לנו: ניק זה על שום מה???
גסויות??? על זה אמא שלי אומרת - בעין המתבונן... פתחת לה... לא פתחת לה... שתקום ותראה לנו: ניק זה על שום מה???
צ ציבונה New member 16/7/02 #12 זגרב מתנצלת ומבהירה זה לא שהאנשים בפורום לא מעניינים ואפילו חלק גדול מהטקסטים מעניין, אבל אני - - חסרת סבלנות למדיום הזה. אז ציבונה תעביר לי דיווחים מהשטח, וסליחה מכל לילה טוב
זגרב מתנצלת ומבהירה זה לא שהאנשים בפורום לא מעניינים ואפילו חלק גדול מהטקסטים מעניין, אבל אני - - חסרת סבלנות למדיום הזה. אז ציבונה תעביר לי דיווחים מהשטח, וסליחה מכל לילה טוב
ש שמנתולה New member 18/7/02 #25 היה אחלה ובעקבות הראיון עלתה שאלת המיקום זהות מינית בהגדרה עצמית (הסקר הפיראטי) תתראיינו ותגיבו לסקר, זה ממש חשוב ומעניין.
היה אחלה ובעקבות הראיון עלתה שאלת המיקום זהות מינית בהגדרה עצמית (הסקר הפיראטי) תתראיינו ותגיבו לסקר, זה ממש חשוב ומעניין.