בקשה עזרה

בקשה עזרה

טוב כפי שאתם יודעים אני די חדש בפורום הזה ובכלל בכל המזיקה הזו.. וויט'ין ואונסנס אלו ה2 היחדים שאני מכיר היום שמעתי שיר של נייטוויש וגם היה נחמד לאזני זה היה השיר על המלאך הזה.. עכשיו רציתי לבקשר מכם עוד שמות של להקות כאלו שאני יכיר ..אם אפשר אז רק כאלו שיש להם אלבום די חדש לא משהו משנות ה2000 ומטה חחח.. אהה ויש עוד להקות כאלו גוטיות של סולנית ולהקה כי אני הכי אוהב סולניות חיחי.. תודה לכולם על העזרה

האלבומים הישנים הם הכי

טובים!!! בד"כ After Forever Epica Lacuna Coil Tristania Luca Turilli's Dreamquest Sirenia-התקלקלו אבל בכל מקרה Lunatica-נחמדים ביותר.בטח תאהב את החומר הכי חדש. Stream Of Passion-גם נחמדים To Mera

נממ....

הם לא מהלהקות המושלמות אבל הם בהחלט אחלה להקה. היא אחת מהתחום הסולנית לא שרה בסגנון אופרה כמו נייטוש אבל יש לה קול עדין ויפה. :) והאלבום האחרון שלהם ממש פופי יותר (רוב השירים)

LadySilkworm

New member
מממ

estatic fear trail of tears [האלבום הראשון בעיקר..] avrigus venin noir autumn darkwell chalice beseech sins of thy beloved tristania silentium וכמובן שאני ממליצה לך לשמוע עוד נייטוויש :p ואלה בערך הלהקות שאני זוכרת מהראש עכשיו..

ושאלה

וואי כמה עכשיו אני יודע שהמוזיקה הזאת מאטל מתחלקת לסוגים.. אלו הלקות הכבדות שצורחות בשירים? כי אני אוהב תמוזיקה לא תצרחות חח

נמממ....

קוראים לזה גראולים P: זאת לא סתם צרחה יש לזה השקע הרבה! חלק מהלהקות מכניסים את סגנון השירה הזאת גם כן. יש כאלה שמשתמשות בזה הרבה ויש כאלה שלא. אבל לדעתי זה השילוב הכי יפה שיש! כשיש אופרה וגראול.

Blade Of Fire

New member
אוי צעירים במטאל ../images/Emo6.gif

זה תמיד משעשע לראות אנשים חדשים במטאל שמגלים פתאום עולם שלם של קטגוריות... אז תכיר... מוזקית צרחות(גרואולים, הדברים האלו שנשמעים כאילו איזה מפלצת הקיאה)=דום, דת' ובלאק מטאל (או שמילים אחרות-אקסטרים מטאל). מוזיקה עם כוסית צווחת סטייל וויד'ין=גות' מטאל. רוב הלהקות שהציעו לך עונות לקטגוריה השניה:)

מ...

חח למה כוסית צווחת שרון לא צוווחת חחח אבל אני בהחלט ינסה לשמוע כמה כאלו מפחידים .. אהה כן יש לי תשריטה שלי אני אוהב מוזיקה שהיא חדשה הנה הלונה האלו חח מ2006 כבר הורדתי ואני עכשיו יראה עוד כל המוזיקה שיש בה גראולים זה מאטל או שיכול להיות גם רוק כבד רכיל או שזה אותו דבר חח?

Blade Of Fire

New member
מעולם לא שמעתי גרואולים

בשיר לא מטאליסטי... אלא אם כן אתה מחשיב את הגירסא של צ'ילדרן אוף בודום (להקה פינית, דת' מטאל) לבריטני ספירס
ולא.. רוק כבד זה לא מטאל... לד זפלין או AC\DC לדוגמא-זה רוק כבד...

Blade Of Fire

New member
אה בעצם

יש גרואולים בשירי דארק אלקטרו למיניהם, אבל כאמור-זה לא מטאל או רוק ולעיתים רחוקות יש בהם בכלל גיטרות...

LadySilkworm

New member
זה לא תלוי אך ורק בקולות

[או כמו שאומרים שתמיד יש יוצאים מן הכלל P:] לדוג' טרייל אוף טירס, בשלושת האלבומים האחרונים שהם הוציאו יש לרוב גרואלים והם עדיין נחשבים גות'יק מטאל, גם בגלל שיש שילוב נוסף של קולות אבל גם בגלל המוזיקה.

Blade Of Fire

New member
אני חושב שטרייל נחשבים דום

כלומר-ההבדל בין גות' לדום הוא מאוד דק (שכן הגות' נולד מהדום) כאשר ההבדל העיקרי הוא על הסולן\ית...

LadySilkworm

New member
הלהקות שרשמתי רובן גות'יק מטאל

כמו שביקשת.. להקות עם סולנית.. אבל בסיילנטיום יש קצת גראולים[הסבירו פה מה זה] וגם בטרייל אוף טירס ובטריסטאניה.

Blade Of Fire

New member
אני אציע את הפחות מוכרים

leaves' eyes midnattsol mercury rain diluvium ואם בכל זאת בא לך קצת גרואול בחיים (כי צרחות זו לא מילה גסה) תנסה את distorted-להקה ישראלית מאוד מאוד טובה שמערבת קול נשי מקסים (מירי
) עם גורואלים דומיים....

אוקי סיכום ראשון חחחח

טוב מהרשימה הראשונה עברתי על הכל שמעתי כמה שירים ומה שנשאר הם... to-mera שנשמעת נחמד אבל קצת מזכיר את אונסנס.. אז זה נחמד חח וואו אלו ממש נחמדים!! Stream of Passion שגם שרדו חח Lacuna Coil שגם חמודים Epica והם גם בסדר עכשיו אני יוריד לכל אלו תאלבומים ויחליט טוב אז אחרי הבחירות האלו חח מה הטעם שלי? איך הלהקות האלו ?אני יודע שאני משגע אתכם אבל תודה!!

Blade Of Fire

New member
אפיקה הם לא בסדר!!

אפיקה זו שלמות
אחלה בחירות, רק בקשה בשם ההנהלה-חסל סדר דיבור על הורדות לא חוקיות בפורומים... זה לא חוקי להזכיר את זה... אתה מוזמן לקחת את השיטה של פורום פאוור מטאל ובמקום הלגיד "הורדתי מ..." להגיד "הדודה מ<הכנס כאן מדינת עולם שלישי כלשהי> שלחה לי...."

אהה אוקי אני ממש אזכור זאת!! ורגע

אוקי כרגע אני שומע את to mera והם ממש חמודים!! זה איכותי או לא? חחחח ואוקי אני אבקש מאחותי לקנות לי תאלבומים דרך האינטרנט חחח בסדר? סתם אבל תו מרה מעניינים אותי אפיקה לא הכי משך אבל אני אבדוק אותם !!

למעלה