בקשה עזרה

ATWA

New member
בדיוק!O:

אפיקה? בסדר? אפיקה? בסדר?@!#!@#$$ אפיקה זאת להקה ממש ממש ממש טובה (בעיני הכי, אבל זה עניין של טעםP:)

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif

לאפיקה יש איכויות שלא ראיתי אצל שום אמן אחר, או להקה אחרת לצורך העניין... היכולת שלהם לשלב מקהלה ותזמורת מלאה עם מטאל לא רך במיוחד ומלודיות שמזכירות לעתים קרובות מוזיקה קלאסית פשוט... לא יודע, זה מדהים. הם יודעים לעשות כל דבר בצורה הכי מדוייקת שאפשר. ללא ספק להקה מדהימה.

TheImpactBoy

New member
זה קיים גם בנייטוויש וראפסודי,

אבל אפיקה ממש ממצים את הנושא...

Euterpe

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo9.gif

אפיקה היא אחת הלהקות המוצלחות ביותר ששמעתי אם לא הטובה ביותר ואני מדברת בתר אחת שמאד אוהבת מוזיקה קלאסית, אולי זה קשור

LadySilkworm

New member
גם therion עושים את זה

למרות שלtherion היו הרבה סולנות מתחלפות והם התחילו כדת' מטאל בכלל, רוב האלבומים שלהם סימפוניים. וגם haggard [למרות שהם לא גות'יק מטאל] שהם בכלל
.

smady by

New member
איך ליבז אייז עדין לא מוכרים

זה נשגב מבינתי... >< באמת שהם בין המקומות הראשונים אצלי!!

וואי אנשים

אני שומע את כל מה שהבאתם לי (אני מודה לא להכול מתחבר) אבל וויט'ין לא קשורים!! הכל כל כך אפל כל כך רוקיסטי ושונה וויט'ין פשוט שונים שמעתי שירים מME וגם בו המוזיקה כל כך שונה אז איך בכל זאת הם נחשבים למשהו מהמאטל? אבל זה כל כך שונה מכל האחרים..

וויט'ין פשוט יותר קלים משאר הלהקות.

אבל זה לא מונע מהם להיות טובים כמו שאר להקות הגות'*_*

וויט'ין התחילו מאוד דומה ללהקות

ברשימה שהביאו לך, עם enter ו- The dance- גות'-דום מטאל. עכשיו אי אפשר ממש להגיד שהם גות' מטאל, אלא יותר סימפוניק מטאל. שזה בסדר גמור מבחינתי=]

אפיקה מעולים*_________*

הם נחדסים למקום הראשון יחד עם עוד להקות גות' אצליXD [לא יכול לדרג להקות גות' רובן פשוט מושלמותD:]

TheImpactBoy

New member
מממ .

א', זה יכנס לטאגליינס, ב, אני הכי אוהב את נייטוויש... הכי טובים ללא ספק... אבל אפיקה מעולים גם.. אין יותר מידי להקות גות' טובות...

למעלה