בקשה ענקית

T h e G i r l

New member
יש כתבה במעריב לנוער

על מרי קייט ואשלי... דווקא כתבה יפה... אבל בעצם כל הכתבות שמתפרסמות עכשיו הם כמעט אותו דבר יש שם שתי תמונות, אחת עם דגל אנגליה כמו בהודעה אחרת ששמו, והשניה עם הכוכבים מה sweet 16

bogi shogi

New member
חדשות ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קיבלתי עיתון מעריב לנוער היום ומה כתוב שם...... זה מה שכתוב מאמת בעיתון "מפיקי הסידרה ´צער גידול בנות´ שרצו להביא לתוכנית ילדה קטנה שגם תוכל לעבוד הרבה שעות ביום עלו על פיתרון גאוני במקום ילדה אחת הם לחקו שתי ילדות שפשוט נראות אותו הדבר, וחילקו את העבודה ביניהן.מרי קייט ואשלי היו אז רק בנות תשעה חודשים, והתאימו לתפקיד בצורה מושלמת. במשך תשע השנים בהן רצה הסידרה שיחקו התאומות לסירוגין את מישל." קטע מתוך "מעריב לנוער" הדבר הכי נורא איזה זונות לכתוב כזה דבר...

גם אני קראתי במעריב לנוער...

והוא מדבר שם כאילו התאומות בכלל לא מכושרות והן כ"כ מצליחות בגלל הפנים היפות שלהן.... וזה ממש לא נכון :( בטי

מריקייט

New member
יש דבר יותר נורא שהם כתבו על...

הסדרה מזל תאומות הם כתבו על הסדרה כך: "בימים אלה יוצאת אימפריית אולסן עם מוצר חדש בישראל-קומדיה בשם מזל תאומות שעלתה בערוץ פוקס קידס בתחילת יולי הסדרה מתבססת על רעיון שחוק להחריד: שתי תאומות זהות האחת פרועה ואימבולסיבית והשנייה חננה רצינית (כוס אימא שלהם הזונות האלה)" "מרי-קייט משחקת בתפקיד ריילי האחות הרצינית ולפיכך חלקת השיער ואשלי היא קלואה (קלואי איזה סתומים) האחות הפרועה בעלת ליפת תלתלים (ליפה אימא שלהם) סטייל שרון דוראני (פי אלף יותר יפים) לאחר גירושי ההורים (הם רק פרודים) עברו האחיות להתגורר עם אימא שלהן (הן לא עברו הן תמיד חיו שם) מעצבת אופנה בבית חוף שקירבתו לים מתבטאת בפוסטר עם ציור של שחפים שהדביקו מאחורי תפאורת החלון ואילו אביהן הילדותי מתקשה להתנתק ולפיכך גר בבית על גלגלים בחצר" "אכן קלישאות אינן חסרות אינן חסרות במזל תאומות אך למרות העובדה שהסדרה מקורית כמו חולצת ראלף לורן..."(לא ראיתי סדרות דומות לזו בכלל) עוד משהו... "שבא לך לחשוב לכי להתבודד במקום פוטוגני כמו חוף הים ותשחקי הרבה עם השיער כדי להפגין מאמץ מוחי" (איזה מפגרים הם אומרים את זה כאילו הן בלונדיניות טיפשות אני לא סובלת אותם) ולסיום... "שתי הפספוסות בנות 16 מגלגלות מחזור מכירות של חצי מיליארד דולר בשנה רק מעצם העובדה שהן ילדה בלונדינית חביבה משוכפלת" (מה הקשר משוכפלת? כל אחת בפני עצמה) טוב אז מה שיש לי לומר אף פעם לא סבלתי את העיתון הזה גם שנה שעברה הם כתבו עליהן משהו רע ועד שהם טורחים לכתוב עליהן הם כותבים גם מלא דברים רעים זהו אני עוברת לפנאי פלוס כבר ידיעות אחרונות ודיסני עדיף על מעריב לנוער

*Ginny Weasley*

New member
גם אני ראיתי את זה....

וחוץ מכמה הקטעים שהראת.... הכתבה לא הייתה כזאת נוראית... (חוץ מהקטע של הרעיון השחוק, ה"מפגרות המשוכפלות" ועוד כמה) זאת המציאות- הן מגוללות איפריה של מליונים.... חלק מההצלחה שלהם זה הכסף... וזאת עובדה.

*Ginny Weasley*

New member
וטוב שכך :))

זה במילים שלי.... הם אמרו כמעט אותו דבר... הם השתמשו בביטוי משוכפלות... ואמרו גם על איזשהי סצנה, בה הן נראות עוסקות בפעילות מוחית חריגה או משהו כזה... תסלחי לי עם שוב אני לא מדייקת.... פשוט אין לי את הכתבה מול העיניים..

motib4

New member
קודום כל-

אני מבקש לא לקלל. ואני חושב שדווקא כן בחרו את התאומות לפי מראן בסדרה הזו. הם לא היו לוקחים תאומות מכוערות... ואי אפשר להחון את רמת המשחק בגיל כזה.

מריקייט

New member
בסדר זה חלק מהעיניין אבל זה לא הכל

יכול להיות שיש תאומות באמריקה יותר יפות מהן למרות שאין סיכוי הם לקחו אותן כי הן צברו ניסיון במשחק לא רק בגלל שהן יפות כי הן שיחקו במלא סרטים וסדרות הם לא היו לוקחים אותן אם הן לא היו שחקניות לפני זה ואם הם היו לוקחים אותם הם היו עושים להן אודישנים

Dawson girl

New member
יש חוק בארה´´ב בקשר לזה....

היי לכם, ממצב? לא לקחו אותן בגלל שהיה יותר קל לעבוד עם תאומות- יש חוק בארה´´ב שכל ילד מתחת לגיל 7 לא יכול לעבוד לבד, ובטח לא דמות כזו (כלומר בעלת משקל ושעות עבודה רבות) כמו מישל ב"צער גידול בנות", אז החוק אומר שכל דמות עד גיל 7 חייבת להיות מגולמת ע´´י תאומים. ידעתם את זה? צ´או

מריקייט

New member
כן ידענו את זה

אבל היו עוד מלא שהתחרו נגדן ועובדה שהן היו הכי חמודות אז הן זכו

HoNeY14

New member
עם תאומות

היום ראיתי "אבא חורג,אמא חורגת" וראיתי בסוף את הכתוביות שהיה כתוב שהתינוקת שמשחקת את לילי, התינוקת, היא גם, כמו מרי קייט ואשלי, שתי תאומות

omer wild

New member
באמת ?!

וואו את זה לא ידעתי...אבל ת´אמת ראיתי את הסרט "מלאכית" ושם גם לילי מ"אבא חורג.." משחקת... ואם הייתה לה תאומה היא בטח הייתה משתתפת בסרט !! אז יש פה משהו לא הגיוני...

למעלה