בקשה ענקית

ענבר 2002

New member
אני יודעת!

אתם יודעים שבפרקים הבאים לילי תיגדל נכון? אז בטח בתפקיד שלילי גדולה נתנו לשחקנית אחרת לשחק אותה וכשהיא היתה תינוקת בטח נתנו לתאומות תינוקות!

omer wild

New member
לנועה

למה תחכי ליום שישי ? וראיתי את הכתבה היא נחמדה...כמובן שאת כל הדברים שאמרו שם אנחנו יודעים !!

T h e G i r l

New member
נננננננננננועעעעעעעעעהההההה?!?!?!?

אני לא מאמינה שרשמת רעות אולסון|סהדגש|!!!! מה עובר עלייך?!?!?! =)=)=)=)=)=) סתם בייב, כן - זאת אני!!

חחח לעומר ולרעות

לעומר-כי שולחים לנו את מעריב לנוער לתיבת הדואר ולא למתחת לבית אז צריך ללכת לדואר ואחנונ הוכלים רק ביום שישי חחחח זת´ומרת לא אני אחד ההורים שלי:) ואז אני וכל לרואת תכתבה נ.ב למי שוקרא את זה לא יוצא לי לכתובהרבה לאחרונה כי יש לי מלא חזרות אבל אחרי ההופעה אני יחזור בגגדודודדוול ביינתים אני כותבות פה כמה שאני רק יכולה. חחח ולרעות- זאת באמת רעות אולסון????? למה את לא מאמינה אייי זאת רועת אולסון או לא
חחחחח

karin agajany

New member
אוקי...

שני דברים 1. איזה עמוד זה, אני ינסה לחפש את זה עוד פעם אבל לא ראיתי את זה עדיין 2. במדור "דיוטי פרי ב"רייטינג", יש תמונה שלהן מהאמי ותמונה שלהן (שתיהן) עם ג´סי ב"צער גידול בנות" וכתוב על איך שהן עשו את מסיבת ה-sweet 16 שלהן. שמתם לב איך כל העיתונים פתאום מדברים עליהן?

omer wild

New member
בקשר לאמי !!

יש פה עוד מישהו שראה את הקטע שמרי קייט לא זכתה ?! כי אי ראיתי וכשראו את מרי קייט אשלי ישבה לידה ומחאה לה כזה כפיים ! ממש חמודות...

T h e G i r l

New member
נועה בייבי

זאת רעות!! רעות אולסן, לא אולסון\, בגלל זה רשמתי שאני לא מאמינה... =)=)=)=)

motib4

New member
בקשה ענקית../images/Emo70.gif

למי שיש כתבות שהפרסמו על התאומות לאחרונה או כתבות ישנות ויש לו סורק, אשמח אם יוכל לסרוק אם הכתבות בגדול ולהלות אותן לפורום. מחכה לכתבות-

לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אני לא יודעת אם אתם יודעים... אבל... בעיתון ´רייטינג´ בעמוד 28 במספר 5 כתבו על התאומות אולסן... ויש בעמוד למעלה 2 תמונות שלהן...

*Ginny Weasley*

New member
יש לי.... בעיקר מחו"ל...

ניסיתי להעלות אותם כבר כמה פעמים... אבל אני חושבת שהקבצים גדולים מדי... אני אנסה עכשיו... בפורמט אחר.

מריקייט

New member
חחח שמתי לב לשערה אבל...

זה לא אני סרקתי אין לי סורק זה מישהי אחרת בפורום סרקה לא זוכרת מי

HoNeY14

New member
אני סרקתי

ואני יודעת שהיתה שערה ובאמת אני מצטערת אם זה לא מושלם בשבילך! תגידי תודה שבכלל סרקתי כי הייתי צריכה לסרוק ככה שלא יראו את הכתבה שליד אז שקט!!!

motib4

New member
אני מודה לך מאוד../images/Emo70.gif

לא אכפת לי מהשערה והסריקה מושלמת

למעלה