אני עוד חודש בת 12!
L limooor New member 10/6/04 #24 אז מה אני יגיד../images/Emo35.gif........ אני בת 29 אוהבת את הסידרה ואת הפורום. בעלי אומר שאני כמו פגי בנדי (מכירה???) כל היום טלנובלות ושוקולדים (אני בהריון)
אז מה אני יגיד../images/Emo35.gif........ אני בת 29 אוהבת את הסידרה ואת הפורום. בעלי אומר שאני כמו פגי בנדי (מכירה???) כל היום טלנובלות ושוקולדים (אני בהריון)
ס סולה16 New member 10/6/04 #33 29??????????? את בת 29 ואת בפורום?? מזל"ט על ההריון! קראי לה מיכאלה!!
M MoRaN LiRoN New member 10/6/04 #36 חחחחחח לא!! מיכאלה זה ספרדי זה יזראל פה קראי לה לירון!! אם אפשר תשנו תשם לוויסמן ואתם מסודרים לירון וייסמן!!מלכהההההההההה טוף נו ליה זה עכשוי ולירון ומורן~!!~חחחחחחח
חחחחחח לא!! מיכאלה זה ספרדי זה יזראל פה קראי לה לירון!! אם אפשר תשנו תשם לוויסמן ואתם מסודרים לירון וייסמן!!מלכהההההההההה טוף נו ליה זה עכשוי ולירון ומורן~!!~חחחחחחח
I Ivan Pedroso New member 10/6/04 #32 חחח לא... זה הגיל הממוצע בפורום וזה גם סתם הימור שלי פשוט לפי מה שאני רואה רוב האנשים פה הם בני 14... אני אישית בן 17 וחצי
חחח לא... זה הגיל הממוצע בפורום וזה גם סתם הימור שלי פשוט לפי מה שאני רואה רוב האנשים פה הם בני 14... אני אישית בן 17 וחצי
ט טל אוהבת טלי המהממת New member 10/6/04 #18 יוני יש לי שאלה ../images/Emo53.gif תגיד.. למה הסירטונים באתר מיכאלה לא עובדים לי?! יש סיבה לכך או שרק אצלי זה לא בסדר.. אשמח אם תחזיר תשובה
יוני יש לי שאלה ../images/Emo53.gif תגיד.. למה הסירטונים באתר מיכאלה לא עובדים לי?! יש סיבה לכך או שרק אצלי זה לא בסדר.. אשמח אם תחזיר תשובה
ש שיר 100 New member 10/6/04 #20 הסירטונים פעם הסירטונים אצלי עבדו וראו אותם עכשיו אני רק שומעת אותם. הבעיה רק אצלי?
I Ivan Pedroso New member 10/6/04 #26 היה נחמד ../images/Emo13.gif והלך לי ממש טוב קיצר אין יותר אזרחות!!!!!!!!!!!!
י ילדה טנלובלית New member 10/6/04 #27 איך הלך...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif איך היה.... וואייי כל כך כייף לך... אין לך יותר אזרחות... עוד כמה בגרויות נישאר לך..
איך הלך...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif איך היה.... וואייי כל כך כייף לך... אין לך יותר אזרחות... עוד כמה בגרויות נישאר לך..