בקשה קטנה...

Gold Girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מצאתי עוד כמה בלי חולצה.. ולתמונות מטרויה יש לי כמה אבל אני לא מצליחה להעלות אותם

זאת תמונה מ"THE FABOR"....../images/Emo87.gif

תראו את זה היום ב11 וחצי- קומדיה משעשעת בהחלט

karin byrne

New member
גאד איזה שירשור!!!../images/Emo99.gif

מתחיל להיות לי חם פהההה...גרררר...בראדדדדדד....אתה כזה מושלםםם!!!

מיצי../images/Emo108.gif- ../images/Emo18.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo87.gif

זה שרשור מחרמן!!!!!!!!!

ה אורחת

New member
תמונה שווה!!!!!!!!...........

אז לכל מי שזוכר/ת לבראד היו כמה קטעי nude בלתי נשכחים שאחד מהם הוא כשהוא נכנס לאוהל ומתפשט ו.............. אז הנה תמונה מתוך הסצנה המאוד לא קונבנציונלית הזאת תהנו!!!!!!!!!!!!!!!........... :)

Lelaty

New member
חחחח איך אהבתי את הסצנות האלה ../images/Emo3.gif

ובכלל את כל הסרט!!! זה פשוט סרט מדהים!!! כל הסרט אני יושבת באולם וכמעט לא זזתי זה היה פשוט מהמם!

ה אורחת

New member
ראיתי את הסרט בקולנוע שלוש פעמים...

בפעם הראשונה פשוט נכנסתי להלם בפעם השנייה צעקתי (לעצמי בלי כמובן
) בקטעים האלה "מצלמההה רק תרדי קצת יותר למטה תרדיייייייייי אההההההההההה"...................... אבל בפעם השלישית זה פשוט כאב ולומר את האמת פשוט ירדו לי דמעות ממש בכיתי, גם בקטעים האלה אבל הכי, בסוף כשהוא מת פשוט בכיתי כל כך (גם בפעם השנייה בעצם) ואז הגיע השיר הזה של Josh Groban "Remember" ופשוט לא יכולתי יותר ואני אף פעם לא בוכה מסרטים, פשוט לא יכולתי...................

Gold Girl

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

Gold Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

Gold Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

למעלה