בקשה תעירו את הפורום לחיים!!>>וסיכום שבועי.

בקשה תעירו את הפורום לחיים!!>>וסיכום שבועי.

-שיר השבוע של קולדפליי? -שיר השבוע לא של קולדפליי? -אלבום השבוע? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? -משהו רע שעבר עליכם השבוע? -תמונת השבוע? ~המשך שבוע מהנה~

דנה612345

New member
כןןן!!! תעירו אותו לחיים ווהוו../images/Emo133.gif ^^

שיר השבוע של קולדפליי?X &Y -שיר השבוע לא של קולדפליי? ספשייל נידס -אלבום השבוע? אין משו ספציפי -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? הצלחתי לצייר תמונה אחת של כריסס סופר קשה D: -משהו רע שעבר עליכם השבוע? מממ... לא משו מיוחד חח -תמונת השבוע? כריססס.... אני ציירתי:)

MushrooMush

New member
אממ שניה אני יצלם ויעלה את זה

אבל זה צילום גרוע זה מהפלאפון זה בטח יעעוות את הציור :O

דנה612345

New member
ווואיי ממש יפה!!!

כל הציורים שלך מדהימים אהבתי בעיקר את הראשון! אני יודעת כמה קל זה נראה אבל זה כל כך קשה לצייר ככה! את ממש מוכשרת!:] מה את חושבת על שלי?:]

en li shem 7

New member
יפה מאוד

דווקא האף שזה החלק הכי קשה יצא הכי טוב :] אבל משהו קצת מוזר בעיניים.

MushrooMush

New member
יש כמה ציורים D:

את זה הכי אהבתי יצא דומהפשוט במצלמה של הפלאפון זה ניראה גגרוע

ליאני2

New member
יייאאממהה, איך את מציירת ככה?!

לא פייר =[ ** כל הציורים ממש ממש טובים... =] **

MushrooMush

New member
:]

אממ תאמת שבהתחלה לא הייתי מציירת ככה.. הייתי מציירתת לאיך שאני מציירת עכשיוט זה היה נחשב מכוער... כאילו הישתפרתי עם הזמן את יכולה פשוט להיסתכל על ציורים אחרים וליראותאיך הם עושית את האף ואת הפה ואיך הם עושים גוונים וככה תילמדי D:

מואה!

-שיר השבוע של קולדפליי? CLOCKS כי שמעתי אותו אתמול בסרט ממש לא קשור
-שיר השבוע לא של קולדפליי? אמממ Strange- The feeling -אלבום השבוע? 12 סטופס אנד הומ של דה פילינג -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? חנוכה! -משהו רע שעבר עליכם השבוע? מלא פאדיחות =\ -תמונת השבוע? אין לי

Dolev יי

New member
עונה:X

-שיר השבוע של קולדפליי? FIX YOU -שיר השבוע לא של קולדפליי? keane- bed dreem -אלבום השבוע? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? [?] -משהו רע שעבר עליכם השבוע? רבתי אממ לא חשוב:X -תמונת השבוע? :p

Roy1232

New member
יאללה, כי בית לא נוטשים

-שיר השבוע של קולדפליי? הממ... אין -שיר השבוע לא של קולדפליי? down is the new up - in rainbows bonus cd - radiohead -אלבום השבוע? radiohead - in rainbows -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? ראיתי חברים במינונים של overdose -משהו רע שעבר עליכם השבוע? מטלה מסריחה באוניברסיטה די הרגה לי יומיים... -תמונת השבוע? אני לא מאלה שאוספים תמונות

למעלה