בקשה תעירו את הפורום לחיים!!>>וסיכום שבועי.

coldplaying

New member
אני.. :p

-שיר השבוע של קולדפליי? eazy to please -שיר השבוע לא של קולדפליי? הארבע שירים של גרין דיי באמריקן אידייוט (אחד מהם..) -אלבום השבוע? אוקי קומיוטר של רדיוהד... (רכישה חדשה) -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? מומולדתתת -משהו רע שעבר עליכם השבוע? עזבווו -תמונת השבוע? לא בא לי

ליאני2

New member
מזל"ט חיימשילי

באיחור של שבוע רציתי לפתוח לך שרשור אבל שחכתי =[[ עד 228, אושר כושר בריאות ויושר.... אוהבתותך

en li shem 7

New member
:)

-שיר השבוע של קולדפליי?אין
. -שיר השבוע לא של קולדפליי?air-playground love. -אלבום השבוע?Kid a של רדיוהד. -משהו טוב שעבר עליכם השבוע?אממ, יצאתי לקניות עם חברה שלי
, מצאתי מגפיים ממש יפות. -משהו רע שעבר עליכם השבוע?כשהגעתי לחנות היה בהן 2 דפקטים
... ולא שבוע טוב מיוחד. -תמונת השבוע?

ליאני2

New member
שיוו יש אנשים בפורום *אושר* =]

שיר השבוע של קולדפליי: אין.. שיר השבוע לא של קולדפליי אממ...Get Busy Living Or Get Busy Dy - FOB אלבום השבוע: ממממ..... אין ספיצפי משהו טוב שעבר עליכם השבוע: יומולדת לחברה טובה ופגשתי חברים שלא פשתי פול זמן = )) משהו רע שעבר עליכם השבוע: חזרנו היום ללמוד = ( ובהפתעה שכזו תמונת השבוע: אין =\\ המשך סופשבוע מעוולהה =]

Coldplayist

New member
נענה לקריאה...

שיר השבוע של קולדפליי? אין -שיר השבוע לא של קולדפליי? Mattafix - In My Life -אלבום השבוע? Mattafix - Rhythm & Hymns -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? התנשקתי עם מישהי -משהו רע שעבר עליכם השבוע? אממ כלום -תמונת השבוע? ללא ספק התמונה של כריס בשירשור זה

MushrooMush

New member
D:

-שיר השבוע של קולדפליי?coldplay yellow -שיר השבוע לא של קולדפליי?acrcut monkeys fake tells of sun franscisco -אלבום השבוע? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? -משהו רע שעבר עליכם השבוע? -תמונת השבוע? ~המשך שבוע מהנה~

למעלה