בקשה

בקשה ../images/Emo176.gif

זה טופיק שאני לא יכולה להשתתף בו, מה חבל, כי אנגליתי רעועה
אבל יש פה כמה שהאנגלית שלהם טובה, אז אולי הם יוכלו לתרגם כמה שירי ביטלס לעברית? הייתי מאד רוצה לדעת, לדוגמא, מה פירוש המילים של I AM THE WALRUS. ויש גם עוד כמה שירים שאני בטוחה שהפירוש שלהם יכול להיות מעניין (לוסי). תודה מראש לכל מי שיטרח.

John LennonS

New member
אני עושה את זה בלי מילון, בלי מילים

של השיר מולי אז זה אולי קצת רעוע: דימייני את עצמך בסירה על נהר עם עצי טנז'רין, ושמי מרמלדות. פתאום מישהו שם בכביש המהיר, ילדה עם עיני קלדייסקופ. מוניות של עיתונים הופיעו על שפת הים מחכים לקחת אותך רחוק, מתחבאת מאחור עם ראשך בעננים והיא נעלמה. לוסי בסמיים עם יהלומים... דמייני את עצמך ברכת בתחנה... לא זוכר יותר מילים, סורי...

טאדה

דמיין את עצמך בסירה על נהר עם עצי טנג'רין ושמי מרמלדה מישהו קורא לך, אתה עונה די לאט ילדה עם עיני קליידוסקופ. פרחי צילופן בצהוב וירוק towering [איך לעזאזל לתרגם את זה...נישאים...] מעל ראשך חפש את הילדה עם השמש בעיניה והיא נעלמה לוסי בשמיים עם יהלומים... עקוב אחריה לגשר ליד מזרקה איפה שrocking horse people [קשה לתרגם את זה
] אוכלים פשטידות מרשמלו כולם מחייכים נסחף מעבר הפרחים שצומחים כל כך גבוה [so incredibly high] מוניות של עיתונים מופיעות על החוף מחכות לקחת אותך [away] טפס מאחורה עם הראש בעננים ואתה נעלם לוסי בשמיים עם יהלומים... דמיין את עצמך על רכבת בתחנה עם שוערים מפלסטיק עם עניבות מזכוכית שקופה פתאום, יש מישהו שם בדלת המסתובב - הילדה עם עיני הקליידוסקופ לוסי בשמיים עם יהלומים... ------- עשיתי את זה בשלוש שניות, אז לא להרוג אותי

זה מכשיר כזה...

שכשאתה מסתכל דרכו אתה רואה את העולם כמו שזבוב רואה אותו (כאילו יש לך הרבה עיניים).

seafox

New member
לא בדיוק.

זה צעצוע כזה שאתה מסתכל דרך עינית ורואה כאילו דרך הרבה עיניים ואתה מסובב את זה ורואה את התמונות מתערבבות..סרט משהו!

Another Girl

New member
בקשה לא קלה ביקשת ../images/Emo13.gif

חוץ מהשיר הנ"ל, יש עוד משהו ספציפי? אין לי בעיה לתרגם,זה פשוט ייקח קצת זמן(אבל אני בטוחה שיש כאן עוד כמה שישמחו ללעזור לך מהר יותר)

The Mad Hatter

New member
אני לא חושבת שלוולרוס יש פירוש

אבל אני מוכנה לתרגם, אם את צריכה..

אני כלב הים

אני הוא כמו שאתה הוא כמו שאתה אני ואנחנו כולנו ביחד, תראה איך הם רצים כמו חזירים מאקדח, תראה איך הם עפים, אני בוכה. יושבים על קורנפלייק מחקים לואן שתבוא, טי שירט של אירגון, יום שלישי טיפשי ו(מילה גסה), בן אדם, היית ילד שובב, נתת לפנים שלך להתארך. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. מר עיר שוטר יושב יפה שוטר קטן בשורה, תראה איך הם עפים כמו לוסי בשמיים- תראה איך הם רצים, אני בוכה- אני בוכה, אני בוכה. חומר צהוב נוזל מעין של כלב מת, תפוס לוקר אשת דג נזיר פורנוגרפי בחיי, היית ילדה שובבה, נתת לתחתונים שלך לרדת. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. יושבים בגינה אנגלית, מחכים לשמש, אם השמש לא תבוא נשתזף מהגשם האנגלי. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. מומחה, שמומחה (texpert), חונק מעשנים, אתם לא חושבים שהג'וקר צוחק עליכם? הא, הא, הא! תראו איך הם מחייכים כמו חזירים בדיר, תראו איך הם (snied?) אני בוכה. סמולינה פילצ'רד מטפסת במעלה מגדל אייפל, פינגווינים יסודיים שרים הארי קרישנה, בן אדם, היית צריך לראות אותם בועטים באדגר אלן פו. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב... זה תרגום מהיר, חופשי וללא מילון, ולכן תיקונים יתקבלו בברכה.

The Mad Hatter

New member
הדעות חלוקות..?

הבבילון שלי, בכל מקרה, סובר שזה סוס ים. חית ים כלשהי, לפחות. בכל מקרה, לשיר אין משמעות עמוקה מידי. *_*

seafox

New member
כן..סוס ים..התבלבלתי.

זאת החיה שדומה לאריה ים או פיל ים רק יותר גדולה ושמנה ויש לה את הניבים האלו. נכון באליס בארץ הפלאות יש את הקטע עם שתי דמויות שמפתות צדפות ואוכלות אותן?אז זה החום עם הניבים הוא סוס ים (לא זוכר מה הדמות השנייה...)

למעלה