אני כלב הים
אני הוא כמו שאתה הוא כמו שאתה אני ואנחנו כולנו ביחד, תראה איך הם רצים כמו חזירים מאקדח, תראה איך הם עפים, אני בוכה. יושבים על קורנפלייק מחקים לואן שתבוא, טי שירט של אירגון, יום שלישי טיפשי ו(מילה גסה), בן אדם, היית ילד שובב, נתת לפנים שלך להתארך. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. מר עיר שוטר יושב יפה שוטר קטן בשורה, תראה איך הם עפים כמו לוסי בשמיים- תראה איך הם רצים, אני בוכה- אני בוכה, אני בוכה. חומר צהוב נוזל מעין של כלב מת, תפוס לוקר אשת דג נזיר פורנוגרפי בחיי, היית ילדה שובבה, נתת לתחתונים שלך לרדת. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. יושבים בגינה אנגלית, מחכים לשמש, אם השמש לא תבוא נשתזף מהגשם האנגלי. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב. מומחה, שמומחה (texpert), חונק מעשנים, אתם לא חושבים שהג'וקר צוחק עליכם? הא, הא, הא! תראו איך הם מחייכים כמו חזירים בדיר, תראו איך הם (snied?) אני בוכה. סמולינה פילצ'רד מטפסת במעלה מגדל אייפל, פינגווינים יסודיים שרים הארי קרישנה, בן אדם, היית צריך לראות אותם בועטים באדגר אלן פו. אני איש הביצה, הם אנשי הביצה, אני כלב הים, גו גו גו ג'וב... זה תרגום מהיר, חופשי וללא מילון, ולכן תיקונים יתקבלו בברכה.