בקשות זיהוי שירים

gaya71

New member
THE RASMUS

קצת פספסתי, זה היה בערך בשעה אחת ועשרים שם השיר הוא In the shadow והלהקה היא THE RASMUS

תעזרו לי.

אני בחנות דיסקים ואני לא מוצאת. השיר שמשמיעים בגלגלצ כל הזמן.. שיר שמושמע גם בהתחלת הסרט הבועה.. משהו עם ``זה היום הראשון של חיי..`` - כמובן שבאנגלית.. מי שר אותו?!? זה לא עברי.

פאק!

משום מה לא מוכרים אותו. זה שיר מהמם! וזה כ``כ מתאים לתקופה שלי עכשיו.. מאז שהשתחררתי אני מתחילה את הכל מחדש. אוף! אגב, בסוף קניתי את פורטיסחרוף ואת היהודים.

orit49

New member
הדר אחרת..

היי דובדבנית, במקרה נכנסתי לפה.. זה אכן שיר מדהים !!!!! (((-: "Bright eyes - "The first day of my life לילה טוב..

iOmer

New member
קבלו ביצוע ממש יפה שלו ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=TEPixxM9xFg

pure joy

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo140.gifזיהוי שיר זיהוי שיר!

היי! מישדהו אולי יודע את שם השיר המתנגן בימים אלו שמילותיו כך:.... this is the first day of my life...... i'm glad i didn't die before i met you שר את השיר גבר אחד בלבד. תודה לכם וסופ"ש רגוע! (מלין, לא מגלגלצ)

pure joy

New member
מצאתייייייי!

Bright Eyes - First Day Of My Life ותודה למי שענתה לדובדבנית בשרשור למטה! סליחה על פתיחת השרשור..

אאאאאררררג!../images/Emo19.gif

מאז שעברי לידר אמר שהוא אוהב ת'שיר הזה לא מפסיקים להשמיע אותו! ואני מתחיל להדבק בו!

זיהוי שיר די ישן - עזרה בבקשה

שלום לכולם. לפני כעשר שנים שמעתי ברדיו כמה פעמים, בגל"צ, לא זכור לי באיזה מסגרת, שיר שנדמה לי נקרא "אביב הגיע", חלק ממנו הלך ככה: "אביב הגיע, הפתעה/ רק אתמול היה חורף, עכשיו הקיץ בא אביב הגיע, אני ער/רק אתמול היה חורף, מה אני מדבר" משום מה זכור לי קשר לקאמל קומדי קלאב. יש סיכוי שמישהו יודע מי ביצע את זה ואם זה ניתן להשגה איכשהו? תודה רבה מראש.

למעלה