אליארה שומית ראי באתר הפלורה תמונה של יואב עם ציון המקום.
א איתי נ New member 15/4/08 #30 עוד סיבה לחזור לשם... מתווספת למרוות הפטל שלא פרחה ולתלתן ההדור שכנראה רק התחיל.
N noa500 New member 16/4/08 #32 ולבוצין הגדול שראינו, ולעריוני הקצר שרק כמעט, ולמירונית שעדיין לא, ובני החורש שטרם.... בקיצור.... מייד לארגן את הטיול הבא! הנה העריוני שאו טו טו....
ולבוצין הגדול שראינו, ולעריוני הקצר שרק כמעט, ולמירונית שעדיין לא, ובני החורש שטרם.... בקיצור.... מייד לארגן את הטיול הבא! הנה העריוני שאו טו טו....
ע ע נ נ ת New member 16/4/08 #33 עריוני קצר זו בעיה לפי מה שעַתָי אמר לי, עריוני קצר פורח החל מ4 אחה"צ ואל תוך הלילה. כך שאם מטיילים בשעות קונבנציונליות, לא רואים אותו פורח...
עריוני קצר זו בעיה לפי מה שעַתָי אמר לי, עריוני קצר פורח החל מ4 אחה"צ ואל תוך הלילה. כך שאם מטיילים בשעות קונבנציונליות, לא רואים אותו פורח...
N noa500 New member 16/4/08 #37 ובכן... בדקתי. טעות שלי - ../images/Emo39.gif אנחנו צילמנו בזמנו את העריוני הקצר בחזקה בתחילת מאי, בשעה 1630 אחה"צ.. כמו שאיתי אמר, מקום טוב לסיים בו טיול בצפון הרחוק.
ובכן... בדקתי. טעות שלי - ../images/Emo39.gif אנחנו צילמנו בזמנו את העריוני הקצר בחזקה בתחילת מאי, בשעה 1630 אחה"צ.. כמו שאיתי אמר, מקום טוב לסיים בו טיול בצפון הרחוק.
א איתי נ New member 16/4/08 #35 זה דווקא פותר בעייה !! אפשר לעבור ברכס חזקה בסופו של טיול בשעות קונבנציונליות.
ש שיר ורד New member 16/4/08 #36 לי זכור שהוא מתחיל לפרוח בסביבות 14:00 ובשיל לראות אותו לא צריך להרחיק עד לגון והחרמון ואפילו לא לפסגות יו"ש. ניתן למצוא אותו בפסגת הר איתן.
לי זכור שהוא מתחיל לפרוח בסביבות 14:00 ובשיל לראות אותו לא צריך להרחיק עד לגון והחרמון ואפילו לא לפסגות יו"ש. ניתן למצוא אותו בפסגת הר איתן.
א איתי נ New member 15/4/08 #14 נתחיל בכך שזו קרנונית כנראה קרנונית דו-בדית (= מדוקרנת). בתמונות שקיימות אצלי חסרים פרטים שיש בהם צורך להגדרה מדוייקת.
נתחיל בכך שזו קרנונית כנראה קרנונית דו-בדית (= מדוקרנת). בתמונות שקיימות אצלי חסרים פרטים שיש בהם צורך להגדרה מדוייקת.