בקשות למיקומים

רווית30

New member
תקשיבו אנשים יקרים הייתי שם

ואמרו לי שזה לא יהייה עכשיו בת"א הם יתפרסו על כל המקומות ישתדלו ככה אמרו לי

חתיך

New member
זה לא בסדר שיש רק בת''א ובדרום

שישמו גם בחדרה גם אני רוצה לחפש

Elad l

New member
בקשות למיקומים ../images/Emo130.gif

אנחנו מזכירים שהמעטפה תוחבא בכל רחבי הארץ, ולא רק באיזור ת"א והמרכז. המשיכו לעקוב אחר הרמזים!

יוטו

New member
../images/Emo41.gifתשימו באחד הישובים בשומרון../images/Emo41.gif

אתם כול הזמן טוענים שתפוז הוא לא בעל דיעה מסויימת - אז בואו נראה .. זה לא כ"כ יהיה לטובתי כי אני משרת בכלל בקריה בת"א , אגב אני מקרני שומרון
(אם תשימו פה - אדאג לרגילה .. )

RoieL

New member
בעמק חפר../images/Emo3.gif

יש הרבה גולשים משם עדיף במזרח עמק חפר, ליד הים ככה, באיזור של חופית בית ינאי כפר ויתקין בית חרות וכד'

בואו למעלות! =) =) =)

אף אחד לא יגלה שזה שמה... כי מעלות זה סתם עוד חור קטן בצפון... P= תחשבו על זה... מקום קטן שקט, והסיכוי שמישהו יממצא ת'כסף, הוא קטן... רק ה"כנופיה" שמסתובבת באותו אזור תזכה בסכף, ואז או שהם יהרגו אחד ת'שני, או שהם יהרגו אחד ת'שני בשביל להחליט מי לוקח ת'כסף... P= יש גם סיכוי שלא ימצאו ת'כסף.. ואז תרוויחו.. תחשבו על זה?! =) קרינל'ה

יש מלא ישובים בארץ באזור אשדוד

שלא מסתכלים עליהם בכלל, ומחביאים רק בערים גדולות... תנו סיכוי לאלה שלא יכולים להגיע לכל קצוות הארץ...

etii2

New member
הצעות למיקומים השונים

כפי שאתם מבינים, אנחנו לא יכולים להגיע לכל מקום בארץ ולכן אנחנו משתדלים לתת לכם רמזים קלים, שתוכלו לאתר את המקום, ומ9 בבוקר ועד תחילת המשחק נותנים לכם מספיק זמן להתקרב לאיזור המעטפה. גם אם גרים באשדוד, אפשר להספיק להגיע לכיכר רבין מ9 בבוקר ועד 13:00 או לכל מקום אחר בארץ :) אז אתם מוזמנים לצאת מהבתים ולהתקרב לאיזורים אליהם אנחנו מגיעים. מקווה לראות אתכם מחר בשטח. אתי

kren2

New member
אבל אני לא ניידת !!!!!!!!

בס"ד אין לי רשיון ורכב אז אני לא אוכל להגיע לשום מקום בארץ אולי לת"א מקסימום במונית אבל לחיפה זה כבר סיפור זה רחוק לי מהבית טוב שלא תעשו את זה עוד מעט באילת
(טוב יש שם אנשים ) תשתדלו בשביל אחרים ובשבילי להגיע לחולון או לבת -ים ... תודה קרן

רווית30

New member
אתי אני לדוגמא היום באתי יחסית מ

מרחוק מקיבוץ נען שזה ע"י רמלה צומת בילו איזה חור כזה נחמד ויפה... פסטוראלי כזה מוזמנת...

למעלה