אבל שאלתי אם תהיו ברחובות בעיר רחובות???
ס סתיו1995 New member 4/7/06 #39 מה עם רעות?אני לא אסע שעה ואולי שעה וחצי בפקקים להגיע לתל אביב ובמיוחד שלא לצפון ולנגב!, תבואו לישוב רעות!
מה עם רעות?אני לא אסע שעה ואולי שעה וחצי בפקקים להגיע לתל אביב ובמיוחד שלא לצפון ולנגב!, תבואו לישוב רעות!
K kobi452 New member 4/7/06 #40 תגיעו לראשון זה די קרוב לתל אביב ן איזה בעסה אתמול הייתי שם בכיכר רביןןןןןןןן בעסההההההההה ולא הצלחתי למצוא
תגיעו לראשון זה די קרוב לתל אביב ן איזה בעסה אתמול הייתי שם בכיכר רביןןןןןןןן בעסההההההההה ולא הצלחתי למצוא
S shmeksit New member 4/7/06 #48 בואו לערד! |מתביישת| נומה בבקשה תבואו לערד זו גם ככה עיר נידחת אז תפריחו בה קצת חיים פליז? D:
S shmeksit New member 4/7/06 #54 יש סיכוי שתבואו השבוע לערד? זה בדרום למי שלא יודע זה חור קטן לא כולם מכירים וגם למי שבבאר שבע יוכל לבוא אז בבקשה תבואו!
יש סיכוי שתבואו השבוע לערד? זה בדרום למי שלא יודע זה חור קטן לא כולם מכירים וגם למי שבבאר שבע יוכל לבוא אז בבקשה תבואו!
נ נעמה37 New member 4/7/06 #49 זה ממש ממש קשה היום לא נראה לי למיש מישהו יש אפילו כיוון איפה זה יכול להיות
R raz00 New member 4/7/06 #57 לממה אין בירושליםם?? לממה לא עושים גם בירושלים?? מה אנחנו עציץץ?!?!? זהה לא פיירר..